Læs den officielle beskrivelse

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University tilbyder uddannelser til både kinesiske og internationale studerende.

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University er et fælles institut, der blev oprettet i partnerskab af Beijing Jiaotong University (BJTU) i Kina og Lancaster University i Storbritannien.

Campus er beliggende nær Weihai, Shandong-provinsen, på østkysten mellem Kina og Beijing.

Vores kurser undervises af Lancaster University og BJTU akademikere. Kandidater vil modtage en kvalifikation fra begge universiteter, samt en fælles akademisk transkription.

111609_pexels-photo-267885.jpegUndervisning og læring

På Lancaster University College, Beijing Jiaotong Universitet (LUC at BJTU) sikrer vi, at eleverne er aktivt involveret i læringsprocessen, vi opfordrer til at arbejde i hold og tage den første mulighed for at udforske forskellige forskningsmetoder.

Vores lærings- og undervisningsstil sikrer, at LUC ved BJTU-kandidater er udstyret med krav til beskæftigelse på internationalt plan ved at hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse senere. Vi tilskynder til selvstændig og selvstyret læring og viser eleverne, hvordan de skal anvende den viden, de lærer.

Studerende på LUC på BJTU kan forvente at:

  • Udvikle kritiske tænkningskompetencer i et opgavebaseret læringsmiljø
  • Engagere i opgaver, som er designet til at hjælpe med at opbygge problemløsningskompetencer
  • Udfordre ideer ved at udforske forskellige akademiske perspektiver
  • Arbejde på gruppeprojekter for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i teams
  • Analyser og vurder information fra en række forskellige kilder
  • Forsøg forskning gennem en række tilgange
  • Det overordnede mål er at sætte eleverne i stand til at blive livslange reflekterende elever.

Under din grad vil du blive undervist af eksperter og forskere fra begge partneruniversiteter.

Du vil studere på engelsk og sammen med dine faglige kurser, vil du drage fordel af vores specialdesignede engelsksprogede og studiefærdige moduler.

LUC-BJTU studerende vil også have mulighed for at tilbringe en del af deres tid på at studere i Beijing eller på Lancaster University i Storbritannien, og vores kandidater vil være berettiget til LU Alumni Stipendier til yderligere postgraduate studier på Lancaster University.

111464_pexels-photo-1595391.jpegHvor er Weihai?

Beliggende i den østlige ende af Shandong-provinsen, står Weihai på kysten mellem Beijing og Shanghai, tæt på den koreanske halvø og over havet fra den japanske øhav.

Dubbede 'Garden City' i Kina, kystbyen Weihai er berømt for sin fremragende luftkvalitet, tempereret klima, frodige skove og maleriske øer. Dens nærliggende øer, hot spring, beach resort og andre attraktioner betyder, at der er masser af steder at besøge.

Weihai City

Weihai har omkring 2,8 millioner indbyggere og syv højere uddannelsesinstitutioner. Det er en økonomisk udviklet by med mange store statsejede og private virksomheder. Weihai, Kina og Incheon, Sydkorea er demonstrationsområdet for det lokale økonomiske samarbejde i Kinas frihandelsområde.

  • Berømte internationale virksomheder i Weihai: Samsung Electronics (Shandong) Digital Printere Ltd, Weihai Daewoo Electronics Co, Ltd, ITOCHU Corporation, Howden Products
  • Kinesiske virksomheder i Weihai: Wego Group, Triangle Group, Jinhou Group, Weihai Guangtai, Haima Tæppe, Shandong Weida Group, Dishang Group, Jiajiayue Group, Beiyang Group, Disha Pharmaceutical Group

Hvor vil jeg være baseret?

Vores campus ligger på Shandonghalvøens sydkyst. Det har alle de faciliteter du har brug for, med specialbygget indkvartering, sport, shopping og spisestue.

Det er cirka en time fra Weihai centrum og 40 minutter fra Weihai lufthavn.

På campus har vi investeret i de ressourcer, du har brug for for at fuldføre din uddannelse med et velassorteret bibliotek og moderne klasseværelser og undervisningssteder.

110884_pexels-photo-203237.jpeg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Vores Business Administration grad vil afsløre for dig hvordan virksomheder og ledere arbejder i et internationalt miljø. Det vil give dig et glimrende fundament i kerneo ... [+]

BMgt Business Administration

Vores Business Administration grad vil afsløre for dig hvordan virksomheder og ledere arbejder i et internationalt miljø. Det vil give dig et glimrende fundament i kerneområderne i ledelsesstudier.

Vi underviser i de grundlæggende begreber og teorier om moderne ledelsespraksis gennem hele programmet, med fleksibilitet til at give dig mulighed for at vælge fagområder som supplement til dine fremtidige karrieremuligheder.

Du vil udvikle personlige færdigheder, herunder kritisk refleksion og analyse, gruppearbejde, rapportskrivning og præsentationsfærdigheder.

Hvorfor vælge dette kursus?Dette kursus giver dig en grundig teoretisk og praktisk viden om erhvervsorganisationerDu vil forberede en fremtidig karriere i erhvervslivet og bidrage til samfundetDu vil lære at kritisk analysere og reflektere over forretningsspørgsmålDu vil udvikle din tilpasningsevne og fleksibilitet, for at hjælpe dig med at reagere på forandringer og usikkerhedDu vil forbedre dine læringsevner, kommunikationsevner og personlig udviklingKursusstruktur... [-]
Kina Weihai
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Vores bacheloruddannelse Engineering Engineering er designet til at give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde i den moderne kommunikationsindustri, der dækker t ... [+]

BIng Kommunikationsingeniør

Vores bacheloruddannelse Engineering Engineering er designet til at give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde i den moderne kommunikationsindustri, der dækker trådløs, fiberoptisk, mobil, satellit og transport kommunikation.

Denne grad vil udstyre eleverne med færdighederne for state-of-the-art elektronik og kommunikation med elementer i analog

Kurset vil dække indhold, der er egnet til arbejde i den moderne kommunikationsindustri, herunder trådløse, fiberoptiske, mobile, satellit- og transportkommunikation.

Kurset dækker også grundfysik, maskinteknik, styringssystemer og elteknik for at udvide de studerendes videnbase, forbedre deres karrieremuligheder og skabe velafrundede ingeniører.... [-]

Kina Weihai
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk