Sun Yat-Sen University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sun Yat-sen Universitet, Oprindeligt kendt som Guangdong University, Blev grundlagt i 1924 af Dr. Sun Yat-sen (også kaldet Sun Zhongshan), en stor demokratisk revolutionær leder af det 20. århundrede. Universitetet ligger i Guangdong-provinsen, Et område nabostaten Hong Kong og Macao, som er på forkant med Kinas reform og åbning. Som en af ​​de førende universiteter i Folkerepublikken Kina, Sun Yat-sen Universitet er en omfattende tværfaglig universitet, herunder humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab, teknisk videnskab, lægevidenskab, farmakologi, og Management Sciences.

Det har omkring 82.384 studerende på fire campusser i og Zhuhai. Nyder godt af sin beliggenhed tæt Hongkong og Macao og de regionale fordel for åbning og økonomisk udvikling, har universitetet blevet en vigtig base for træning på højt niveau talenter, videnskabelig forskning, der leverer tjenesteydelser til samfundet og arve kulturelle traditioner.

Universitetet har også med succes opbygget internationalt samarbejde og udveksle relationer med mange top universiteter i verden. Ifølge Times Higher Education World University Ranking for 2010-2011, Sun Yat-sen Universitet blev rangeret i top 200 i verden. På nuværende tidspunkt, Sun Yat-sen Universitet dækker et samlet areal på 5.972 kvadratkilometer og har 4 campusser: Guangzhou South Campus, Guangzhou Nørre Campus, Guangzhou East CampusOg Zhuhai Campus.

Placeringer

Guangzhou

Address
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, Kina

Guangzhou

Address
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, Kina

Zhuhai

Address
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, Kina

Guangzhou

Address
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig