The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse er ikke kun transmission af viden og færdigheder.

Som et ungt og levende universitet er CUHK Shenzhen forpligtet til at pleje en ny generation af ledere. Gennem ekspertise i undervisning, forskning og videnoverførsel håber vi at bidrage globalt ved at pleje fremtidige generationer, der er internationale synspunkter, lært inden for deres discipliner, ligefremme karakter og engageret i at imødekomme samfundets behov. Vi glæder os over studerende med højtydende arbejde over hele kloden for at tage en rejse, der udgør både betydelige udfordringer, men også muligheder, der ikke findes andre steder i verden.

133771_TeachingBuildingsLongxiangBlvd2.jpg

© The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Hvorfor CUHK Shenzhen?

På trods af vores ungdom har vi etableret et solidt fundament og demonstreret, hvad vi er i stand til at opnå i fremtiden. Vores elitestandarder og internationale perspektiv sikrer, at kandidater er i høj efterspørgsel hos arbejdsgivere og bryder ind på postgraduate-kurser på top-rangerede universiteter verden over. Vores lærere er førsteklasses akademikere, der rekrutteres globalt, inklusive Nobelpristagere. De udvikler studieretninger, der er i forkant med den menneskelige viden. Alle kurser, kurser og materialer leveres på engelsk. Det kollegiale system og generelle uddannelseskurser bidrager til udviklingen af den generelle udvikling af studerende, mens vores placering i en af Kinas hurtigst udviklende og dynamiske byer tilbyder muligheder, der ikke findes andre steder i verden.

Forskning

Det kinesiske universitet i Hong Kong, Shenzhen, er på vej til at blive en af verdens førende forskningsinstitutioner. I løbet af dine studier kan du muligvis få mulighed for at anvende din viden i en af vores forskningsfaciliteter i verdensklasse: robot og avanceret fremstilling, big data og statistik, computer- og informationsteknologi, finans og økonomi, logistik og forsyningskæde, biomedicinsk og bioinformatik, materialevidenskab og ny energievidenskab og teknik. Disse institutter ledes af Nobelpristagere, Turing-prisvindere og andre anerkendte akademikere, der også underviser på universitetet.

Livsstilen

CUHK Shenzhen ligger på malerisk grund. Smukt anlagt, omgivet af bølgende, trædækkede bakker og oversprøjtede med søer, det er designet til at støtte dine akademiske bestræbelser, samtidig med at det giver fremragende rekreative faciliteter til hvile, afslapning og fritidsfaglige lidenskaber. Uanset om du ønsker at deltage i det konstante program for begivenheder eller tid med udvalgte venner, er der mere end nok til at holde dig underholdt på campus

Shenzhen

Shenzhen er placeret som nummer to på Lonely Planet 'top 10 byer at besøge i 2019' og er en moderne kosmopolitisk storby med kystområder med et blomstrende forretningsmiljø. Det er blevet et vigtigt finanscenter i det sydlige Kina og har hovedkvarter for adskillige højteknologiske virksomheder som Huawei, ZTC, Tencent og TCL. Byens karakter matcher universitetet, da en aktiv underholdningsstil for indkøbscentre, restauranter, biografer, cafeer, pubber og klubber matches af en fuld forståelse af det udendørs. Det er en af de grønneste byer i Kina og er omgivet af en fantastisk række strande og kystlinje. Adgang er let med sin egen internationale lufthavn ud over andre store internationale lufthavne i Guangzhou og Hong Kong, som begge er forbundet med højhastighedstog.

Ansøger til CUHK Shenzhen

Hvordan man ansøger

Ansøgningsprocessen inkluderer op til fire trin:

  1. Ansøgningen - udfyld en online ansøgning på http://admissions.cuhk.edu.cn/en. Du skal medtage en kopi af fotosiden af dit pas, akademiske udskrifter, bevis på engelsk, to anbefalingsbrev og en personlig erklæring. Sidste frist for ansøgninger er 15. juni 2020.
  2. Interviewet - ansøgere, der anses for egnede til et stipendium, vil blive inviteret til et onlineinterview. Akademisk personale vil kritisk analysere dine akademiske legitimationsoplysninger og bestemme din egnethed til at studere på vores universitet.
  3. Tilbuddet - hvis du opfylder vores krav, modtager du enten et betinget eller ubetinget tilbud. Hvis du ansøger inden din endelige score er tilgængelig, vil du modtage et betinget tilbud. Det betyder, at vi tilbyder dig en stilling og måske et stipendium, men tilbuddet er afhængigt af, at du opfylder specifikke betingelser (f.eks. Minimumsresultater i en test). Når du kan demonstrere, at du har opnået betingelserne for tilbudet og stipendiet, får du et ubetinget tilbud.

Adgangskrav

Hvem kan ansøge?

Ansøgere skal have haft et pas fra et andet land eller en anden region end Kina, Hong Kong, Macao eller Taiwan i mindst fire år. Succesrige ansøgere vil demonstrere de akademiske resultater og sproglige evner, der kræves for at studere ved CUHK Shenzhen. (denne sidste sætning synes unødvendig med andre tilføjede detaljer)

Hvilke kvalifikationer kræves?

Ansøgere til CUHK Shenzhen skal en anerkendt, standardiseret international vurdering accepteret til universitetstilladelse.

Hvad er minimumskrav til indrejse?

Det kinesiske universitet i Hong Kong, Shenzhen, søger studerende af høj kvalitet. Vores minimumskrav til indrejse, baseret på de anerkendte kvalifikationer, der er anført ovenfor, er:

  • en samlet score i de 15%,
  • kerneemner (matematik, engelsk og fag direkte relateret til dit hovedfag) også inden for de 15%.
  • Engelsk færdigheder: svarer til IELTS 6.0 (se http://admissions.cuhk.edu.cn/en for en komplet liste).

Stipendier

CUHK Shenzhen tilbyder flere generøse stipendier til støtte for internationale studerende, der ønsker at studere her.

  1. Indgangsstipendier: Alle studerende, der ansøger, overvejes automatisk til et stipendium, der dækker studiets varighed. Disse stipendier går så højt som fuld undervisning, fuldt ophold og et levende stipendium til elitestuderende.
  2. Akademiske performancestipendier: Hvert år overvejes studerende med enestående akademisk præstation til yderligere stipendier, der spænder fra 20.000-80.000 RMB / år.
  3. Regeringsstipendier: Både de lokale og provinsielle regeringer har tilbudt stipendier for at tiltrække fremragende internationale studerende. Disse stipendier spænder fra 10.000-40.000 RMB / år.

Adresse

Det kinesiske universitet i Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District
Shenzhen, Guangdong, PR Kina
Postnummer: 518172

E-mail: intladmissions@cuhk.edu.cn
Hjemmeside: http://www.cuhk.edu.cn/da
Telefon: + 86-755-8427-3284

Placeringer

Shenzhen

Address
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District

518172 Shenzhen, Guangdong, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig