The Sino-British College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

sbcbanner101

Velkommen til den kinesisk-britiske College

Den kinesisk-britiske College (SBC) er et internationalt universitet college, etableret i fællesskab af universitetet i Shanghai for Videnskab og Teknologi (USST) og ni førende britiske universiteter: University of Bradford; The University of Huddersfield; The University of Leeds; Leeds Beckett University; Liverpool John Moores University; Manchester Metropolitan University; The University of Salford; The University of Sheffield; Sheffield Hallam University.

SBC blev et fuldt licenseret professionshøjskole den 1. september, 2006. Det er den eneste Shanghai-baserede videregående uddannelsesinstitution, der skal tildeles en licens af det kinesiske undervisningsministerium at tilbyde fuld uddannelser undervist udelukkende på engelsk til flere udenlandske universiteter (den såkaldte "1 til N Consortium Model"), enten undervist helt på Shanghai campus eller med en studieperiode i udlandet. Kandidater tildeles grader fra et af partnerlandene britiske institutioner.

SBC er baseret i en smuk historisk campus i hjertet af byen Shanghai. I øjeblikket har omkring 1.600 fuldtids studerende og over 70 internationale studerende fra omkring 20 lande og regioner. Uddannelser bliver undervist udelukkende på engelsk i hele spektret af virksomheden og Engineering af en højt kvalificeret fagligt team bestående næsten 80 internationale medarbejdere fra 15 forskellige lande plus omkring 80 tosprogede administrative medarbejdere hvoraf mange har studeret for internationale grader.

I sommeren 2015, SBC vært tre graduering ceremonier for studerende dimitteret fra Liverpool John Moores University (Engineering), University of Huddersfield (Events Management) og The University of Sheffield (Business Management). Som den femte kohorte af SBC / USST fuldførte fuld UK bachelorgrader udelukkende på engelsk i Shanghai, har 2015 kandidater blevet anerkendt som at have opnået stor succes både med hensyn til fremragende akademiske præstationer, socialt ansvar gennem deres velgørende arbejde og høj beskæftigelsesegnethed med over 98% allerede er ansat, eller i Graduate programmer på fremragende universiteter i Storbritannien, USA, Canada og Australien osv

SBC teamet er forpligtet til at tilbyde international grad uddannelse på allerhøjeste niveau med fortsat støtte fra partner universiteter i både Kina og Storbritannien.

Vision 2025

SBC vision er at blive kendt som et internationalt knudepunkt og videncenter, tiltrække studerende og fakultetet fra hele verden, med et ry for at udvikle socialt ansvarlige og innovative ledere stand til at operere i forskellige kulturer.

PRME

At blive en underskrevet de principper for ansvarlige Management Education (PRME) er i overensstemmelse med vores Vision 2025, i, at vi vil engagere sig med netværk, internationalt, nationalt og lokalt, på en måde, der styrker vores strategiske positionering og links til de overordnede temaer for hvilke vi ønsker at være kendt, dvs. ansvarlig ledelse, iværksætterånd og innovation og kulturel empati.

International Advisory Group (IAG)

Den IAG er etableret for at rådgive kollegiet Executive om gennemførelsen af ​​og en eventuel efterfølgende revision, akademiets Vision 2025 strategiplan og bistå kollegiet opnå og opretholde en høj profil i vigtige netværk.

Fakta at-a-Glance

Den kinesisk-britiske College (SBC) blev tildelt sin licens i 2006 for at tilbyde britiske grader undervises på engelsk på sit flagskib campus - forestillede som "Model Campus for Læring" - etableret ved Fuxing Campus fra University of Shanghai for Videnskab og Teknologi .

(Pr efteråret 2016)

Studerende

Antal studerende: Omkring 1600 elever, herunder 74 internationale studerende fra 21 lande og regioner.

Fakultetet

SBC har i øjeblikket næsten 80 internationale videnskabelige medarbejdere spredt blandt 3 akademiske skoler. I øjeblikket er de fleste år 4 foredrag foretaget af Fly-in fakultetet fra partneruniversiteter med vejledere fra SBC. Alle USST moduler er dækket ved at undervise fakultetet fra USST vigtigste campus.

Studieretninger

SBC har tre skoler som følger: School of Business and Management

School of Engineering og Computing

School of Sprog, undervisning og

BEMÆRK: Fakta på-en-blik opdateres jævnligt, ved hjælp af de nyeste tilgængelige data.

SBC Campus

sbcbanner102

Historisk Campus

Bygget næsten et århundrede siden, SBC unikke campus har klassisk europæisk arkitektur og er beliggende i hjertet af Shanghai. Bygningerne omfatter tyske, franske og britiske design features og campus haver vedligeholdes med en kombination af kinesiske og europæiske træk. Lige siden campus blev bygget, har det været et sted for fornem læring og forskning, men det er også et sted, som er en ressource for lokalsamfundet.

Fantastic Location

SBC studerende og ansatte kan nyde en af ​​de mest praktiske steder i et universitet i Kina, med restauranter, butikker, biograf og transport inden for få minutter fra campus. For eksempel, walking afstande fra campus er: metrostation - Shaanxi South Road, Lines 1, 10 og 12, busstoppesteder, barer og restauranter, teater, hospital, offentligt bibliotek og sportsfaciliteter.

Shanghai Bibliotek og Harmony Hospital er placeret tæt på hinanden kun 2 minutter med bus eller taxi fra SBC campus, og den nybyggede Shanghai Culture Square er tværs Shaanxi South Road.

Shanghai Hongqiao Lufthavn ligger 30 minutter med taxi og Shanghai Pudong International Airport er 60 minutter med taxi. Alternativt bullet toget bringer ankomster fra den internationale lufthavn Pudong til centrum i omkring 30 minutter så besøgende kan overføre til metro eller taxa til SBC Campus.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA (Hons) Business Management

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Business Management grad tilbydes af Sheffield Hallam University på SBC er ideel til studerende, der ønsker at fremme deres viden, færdigheder og karrieremuligheder i virksomhedsledelse. Der lægges vægt på at udvikle praktiske færdigheder og forretningsforståelse, sammen faglig viden. Undervisning gennem projekter og casestudier relateret til det virkelige liv organisationer og scenarier forbedrer beskæftigelsesegnetheden. Der er fokus på færdigheder tiltrængt i erhvervsorganisationer såsom problemløsning, beslutningstagning, forhandling, forskning og projektledelse. [+]

BA (Hons) Business Management

År 2 Pathways:

Business Management 2 + 2s (1 + 2s) Business Management-relaterede 2 + 2s (1 + 2s)

Der henvises til Kursus Søg afsnittet for flere 2 + 2 (1 + 2) muligheder.

* International Studerende, der har tilstrækkelige Akademiske og engelske sprogkrav kan undtages fra at tage fundamentet år og fuldføre den grad på kun 3 år.

Det overordnede mål af designet til dette kursus er, at det er speciale-centreret, fagligt udfordrende og giver en stimulerende studerende oplevelse. Kurset letter elevernes:

Undersøgelse af organisationer, deres ledelse og de skiftende ydre miljø, hvori organisationer opererer; Forberedelse og udvikling af en karriere i erhvervslivet og forvaltningen; Styrkelse af færdigheder for livslang læring og personlig udvikling til at bidrage til samfundet som helhed. ... [-]

BA (Hons) styring af begivenheder

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Dette kursus er designet til at producere kandidater, der er udstyret med de færdigheder, viden og kompetencer til at håndtere begivenheder, der kan engagere sig med specialister i planlægning og udførelse af en række rutinemæssige og komplekse arrangementer. Dette kan omfatte mødested udvælgelse, den offentlige sikkerhed og crowd control, levering af personale, marketing, design og iscenesættelse, musik fremme og sponsorering. [+]

BA (Hons) Events Management

År 2 Pathways:

Events Management 2 + 2s (1 + 2s) Events Management-relaterede 2 + 2s (1 + 2s)

Der henvises til Kursus Søg afsnittet for flere 2 + 2 (1 + 2) muligheder.

* International Studerende, der har tilstrækkelige Akademiske og engelske sprogkrav kan undtages fra at tage fundamentet år og fuldføre den grad på kun 3 år.

Hvad er dette kursus om?

Events Management bliver stadig vigtigere som en specialist fagområde. Events er meget forskelligartede og kan variere fra små private arrangementer til skala festivaler store, sportsturneringer, pop koncerter, karneval og internationale mega-begivenheder som De Olympiske Lege.... [-]


Bachelor

Diplomingeniør (Hons) industriel elektronik og reguleringsteknik

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Kina Shanghai

Dette kursus giver et studieprogram, som udvikler core viden, og forståelse for tekniske principper, matematik, og beregning, hensigtsmæssigt at inden for industrielle elektronik og reguleringsteknik. Det vil gøre det muligt for dig at udvikle specialviden, intellektuelle og praktiske færdigheder, som vil hjælpe dig med at analysere, undersøge og udvikle robuste løsninger på tekniske problemer. [+]

Diplomingeniør (Hons) Industriel elektronik og Control Engineering

År 2 Pathways:

Elektriske og Electronic Engineering-relaterede 2 + 2s (1 + 2s)

Der henvises til Kursus Søg afsnittet for flere 2 + 2 (1 + 2) muligheder.

* International Studerende, der har tilstrækkelige Akademiske og engelske sprogkrav kan undtages fra at tage fundamentet år og fuldføre den grad på kun 3 år.

Denne grad Kurset udbydes af Liverpool John Moores University og leveres på SBC.

Hvad er dette kursus om?

Dette kursus giver et studieprogram, som udvikler core viden, og forståelse for tekniske principper, matematik, og beregning, hensigtsmæssigt at inden for industrielle elektronik og reguleringsteknik. Det vil gøre det muligt for dig at udvikle specialviden, intellektuelle og praktiske færdigheder, som vil hjælpe dig med at analysere, undersøge og udvikle robuste løsninger på tekniske problemer.... [-]


Diplomingeniør (Hons) produktionssystemer teknik

på universitet Fuldtid 4 uger September 2019 Kina Shanghai

Dette kursus giver et studieprogram, som udvikler core viden, og forståelse for tekniske principper, matematik, og beregning, hensigtsmæssigt at området for Produktion. Det vil gøre det muligt for dig at udvikle specialviden, intellektuelle og praktiske færdigheder, som vil gøre dig til at analysere, undersøge og udvikle robuste løsninger på fremstilling ingeniørmæssige problemer. [+]

Diplomingeniør (Hons) Produktion Systems Engineering

År 2 Pathways:

Mechanical Engineering-relaterede 2 + 2s (1 + 2s)

Der henvises til Kursus Søg afsnittet for flere 2 + 2 (1 + 2) muligheder.

* International Studerende, der har tilstrækkelige Akademiske og engelske sprogkrav kan undtages fra at tage fundamentet år og fuldføre den grad på kun 3 år.

Denne grad Kurset udbydes af Liverpool John Moores University og leveres på SBC.

Diplomingeniør (Hons) "med Management" Option

Disse to Diplomingeniør (Hons) ingeniøruddannelserne er designet til at levere de første uddannelsesmæssige krav til en professionel ingeniør sammen med en passende vifte af omsættelige og ledelsesmæssige kompetencer. Begge priser kan endvidere vælges på en "med Management" option, som giver en ændret sidste år, herunder en Strategic Management modul og Engineering Project, hvis det ønskes en ledelse tema,.... [-]