Xi'an International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Xi'an International University (XAIU) er en privat institution for videregående uddannelser med akkreditering af Kinas undervisningsministerium til fire-årige baccalaureate-programmer. Universitetet blev grundlagt i 1992 og beliggende i hjertet af Xi'an, den mest historiske by i Kina, og ligger på 1,26 millioner kvadratmeter jord, besidder avancerede klasseværelsesbygninger, rummelige sovesale, veludstyrede biblioteker, standardiserede sportsbaner og har omkring 22.000 studerende og 2000 fakultet og ansatte.

Universitetets akademikere inkluderer syv colleges, der tilbyder 67 større studieretninger, der dækker ledelse, økonomi, humaniora, medicin, ingeniørarbejde, landbrug og kunst. En relativt ung institution og et resultat af Kinas markedsføring og reformer, XAIU er gennem årene vokset til et omfattende tværfagligt universitet og har stabiliseret sig i omfang. Universitetet lægger nu sin primære vægt på kvalitetsforbedrende og vellykket transformation.

I en tid med informationsteknologi investerer XAIU stærkt i at udstyre campus med avanceret informationsteknologisk systeminfrastruktur og er for nylig, som den eneste institution for videregående uddannelser i det nordvestlige Kina, blevet klassificeret til at komme ind på listen over "100-School Big Data Project" som del af Industri-Uddannelsesintegration og Innovationsinitiativet lanceret i fællesskab af skoleplanlægning og -udviklingscenter i Kinas Uddannelsesministerium og Dawning Information Industry Co., Ltd.

Faciliteter, fakultet og akademisk udvikling

Universitetet opretholder stærkt værdierne af stærk etik, professionalisme, påskønnelse, engagement, selvforbedring og livslang læring. Det stræber efter at give lige adgang til videregående uddannelse, især for dem, der er mindre begunstigede, og at fremme campuskulturen for mangfoldighed og kreativitet. Universitetet er udstyret med moderne faciliteter og en smuk campus og betaler vigtigere en betydelig indsats for at forbedre akademisk kvalitet og udvikle fakultetet for høj professionalisme. Professor CHEN Aimin, ph.d. i økonomi fra Pennsylvania State University, ansat og udmærket professor ved College of Arts and Sciences ved Indiana State University, og tidligere vicepræsident for Sichuan University, har givet universitetet en fremadrettet ledelse som præsident siden 2015.

Professor GAO Fu, akademikeren ved det kinesiske videnskabsakademi, fungerer som æredekan ved Institut for Anvendt Livsvidenskab; Professor KANG Le, akademikeren ved det kinesiske videnskabsakademi, fungerer som æresdirektør for XAIU Akademiske Udvalg; Professor WU Tianyi, akademikeren ved det kinesiske ingeniørhøjskole, er inviteret som konsulent for Institute of Applied Life Sciences Research; Professor SHI Yong, konsulent for statsrådet og direktør for det virtuelle økonomi- og dataforskningscenter for det kinesiske videnskabsakademi, fungerer som æresdekan ved Institut for Anvendt Big Data Research; Professor PAN Maoyuan, tidligere vicepræsident for Xiamen University, og professor SHI Qiuheng, direktør for Institut for Uddannelse ved Xiamen University, tjener som æresdekaner for Qifang Institute of Education Research; Dr. LU Ding, professor i økonomi og tidligere præsident for Chinese Chinese Economists Society, fungerer som associeret direktør for Institute of Shaanxi Free Trade Zone Research; Professor ZHANG Xiaofeng, ph.d. Vejleder for Chengdu Institute of Biology ved det kinesiske videnskabsakademi og den tidligere vicechef for Bureau of Health i Tibet fungerer som dekan ved College of Medicine.

Akademiske colleges har dannet deres egen vægt og forskel inden for faglige områder. College of Business tilbyder en række forretningsmæssige hovedpersoner, mens de lægger en stærk vægt på det store inden for logistik- og forskningsområde inden for Shaanxi Free Trade Zone Development. College of Medicine har en stærk hovedfag inden for sygepleje og bygger et nationalt avanceret forskningsområde inden for anvendt biovidenskab. College of Humanities er relativt stærk inden for medieteknologi, mens den betjener universitetet med gode liberale kunstprogrammer, såsom skrivning, kunstnerisk design og sprogstudie. Ingeniørhøjskolen bygger majors med nye ingeniørfunktioner inden for området tingenes internet, elektronik og datalogi. College of Performing Arts praktiserer innovative programmer, der integrerer forestillinger i den virkelige verden og undervisning i klasseværelset.

Universitetet tilbyder også online læringsplatforme og de bedste MOOC'er fra hele verden. Til fremme af kvalitetsundersøgelser har universitetet oprettet forskningsinstitutter, såsom Qi Fang Education Research Institute, Shaanxi Free Trade Zone Research Institute, Innovation and Entrepreneurship Institute, Applied Life Sciences Institute og Applied Big Data Research Institute. Vores projekter og priser fortsætter med at stige hvert år. I 2016 rangeres universitetet først blandt private universiteter i form af en række projekter fra regeringskontorer på provinsielt, ministerielt og nationalt niveau.

Blandt mange akademiske konferencer og fora har universitetet også lanceret en international kongres for Global Advancement of Universities and Colleges og har to gange afholdt sin årlige konference på campus. Det afholdt også den 32. årlige konference for Association of Universities of Asia and the Pacific (AUAP) i november 2017.We hired an amateur model for a photo shoot in our office. She did a great job and we were very happy with her photos.Xtra, Inc. / Unsplash

Uddannelsesreform og særprægede programmer

Som det første private universitet, der har tilladelse til at gennemføre internationale uddannelsesprogrammer i Shaanxi-provinsen, bygger XAIU en bred platform, der understreger ”uddannelse uden grænser”. I processen har XAIU etableret samarbejdsprogrammer i bestræbelserne på at dyrke talenter med en global vision og bidrage til lokal social og økonomisk udvikling såvel som landets igangværende "Belt and Road" -initiativ.

Gennem sine internationale udvekslingsprogrammer for studerende og fakulteter samarbejder XAIU om akademisk forskning og gensidig kreditartikulation med adskillige universiteter. Tusinder af studerende er rejst til udlandet for at studere, og XAIU har modtaget mange internationale studerende til at studere i Kina.

XAIU er også stolt over at være blandt de første til at etablere et kollegium for iværksætteri blandt universiteter i Kina, og kollegiet har dyrket studerende med iværksætterånd og evner samt kreativ og innovativ tænkning.

Som et resultat har XAIU-kandidater en højere sats på at blive iværksættere. Som eksempler vandt LU Xin det nationale mesterskab i Laugh-Making Show; SUN Guoxiu vandt titlen "Sweet Potato Prince" og opnåede sin drøm ved at stege søde kartofler; iværksætterstjerne CHEN Rugang er blevet førende inden for distributionsbranchen; DIAO Long har vundet titlen “Donkey King”.

XAIU blev en af de første batches af nationale top 50 universiteter og colleges for fremragende oplevelser inden for kreativitet og iværksætteruddannelse tildelt af Kinas undervisningsministerium.

Det tredje karakteristiske træk ligger i XAIUs College Academy-system og hel-personers uddannelse, hvor et akademi er etableret og placeret i et udpeget studerende sovesalkompleks, og fungerer som et center for studerende efter klassen uddannelsesaktiviteter lettet med pladser til konferencer, psykologisk rådgivning og gruppeprojekter. Det er en unik model for styring af studerendes anliggender, der involverer aktiviteter i undervisningen og undervisningen.

I Qi Fang Academy kan studerende nyde kinesiske sange, klassiske instrumenter, traditionelle malerier og kalligrafi, yndefulde danser og indsigtsfulde foredrag.

Ære og ansvar

I løbet af de sidste 25 år har XAIU uddannet mere end 190.000 studerende, og mange af dem har opnået meget inden for beskæftigelse, iværksætteri og deres kandidatstudier indenlandske og i udlandet. Blandt sine bemærkelsesværdige resultater blev universitetet mange gange rangeret som nr. 1 blandt Kinas private universiteter og colleges af Kinas Alumni Network.

Universitetet er endda blevet et tilfælde af undersøgelsen af professor William Kirby, direktør for John King Fairbank Center ved Harvard University, i sin forskning på vækst af private universiteter i Kina. Formand HUANG Teng var blevet inviteret til at holde foredrag på Harvard Business School flere gange om casestudiet, og nyheden blev annonceret af CCTV.

CHEN Baosheng, Kinas undervisningsminister, opsummerede følgende tre punkter efter sit besøg på universitetet: 1) XAIU sigter højt; 2) XAIU er blevet rangeret til toppen af Kinas private colleges og universiteter; 3) XAIU kombinerer pænt de historiske og moderne såvel som orientalske og occidentale karakteristika i Shaanxi-provinsens land.

HUANG Teng, formand for bestyrelsen: ”På trods af vanskeligheder opretholder vi princippet for bedst at tjene offentlighedens interesse. Vi vil fortsætte med at forbedre os inden for universitetsstyring, fakultetsudvikling og akademisk kvalitet. Vi vil stræbe efter at opbygge et privat universitet i verdensklasse. ”

Beliggende i Xi'an, Shaanxi-provinsen, oprindelsen af den gamle silkevej, forpligter XAIU sig til at bidrage til One Belt One Road Initiative såvel som den økonomiske og sociale udvikling af den lokale økonomi.

Administrativt tager universitetsbestyrelsen, ledet af Dr. HUANG Teng, stiftende ejer af XAIU, beslutninger og politikker for universitetets strategiske udvikling, og præsidenten er ansvarlig for at gennemføre bestyrelsens politikker og for rutinemæssig drift. Fakultetsmedlemmer deltager i delt regeringsførelse ved at tjene i forskellige udvalg på universitet, universitet og institut.

Placeringer

Xi'an

Address
18 Yudou Lu, Yanta District, Xi'an International University
Xi'an, Shaanxi, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig