Læs den officielle beskrivelse

Vi er et partnerskab mellem Zhejiang University og University of Illinois i Urbana-Champaign. Vi giver ekstraordinære læringserfaringer med ubegrænsede muligheder Vi er forpligtet til at uddanne innovatører inden for teknik og ledere i morgen.

ZJU-UIUC INSTITUTE

Zhejiang University-University of Illinois ved Urbana-Champaign Institute (ZJU-UIUC Institute eller ZJUI) er et nyt cooperatively-run engineering college. Ved at introducere globalt anerkendte tekniske læseplaner og ressourcer fra UIUC, suppleret med bidrag fra modparter og afdelinger fra ZJU, vil ZJU-UIUC Institute levere en verdensklasse ingeniøruddannelse.

  • Zhejiang University

Zhejiang University er grundlagt i 1897 og er en af ​​Kinas ældste og mest prestigefyldte institutioner for videregående uddannelse. Rapportering direkte til Undervisningsministeriet, Zhejiang University er et "211 Project" og "985 Project" universitet med stærk støtte fra centrale, provinsielle og lokale myndigheder. Det er medlem af C9 League og Association of Pacific Rim Universities. Ingeniøruddannelserne fra Zhejiang University er nummer 4 i verdens bedste globale universiteter rangeringer udgivet af amerikanske nyheder

  • University of Illinois i Urbana-Champaign

Universitetet i Illinois i Urbana-Champaign (UIUC) blev grundlagt i 1867 og er et offentligt forskningsintensivt universitet i USA. Det er grundlægger af Big Ten Conference og medlem af Association of American Universities. Universitetet anses for at være en "Public Ivy" institution. UIUC er 4. placeret i den akademiske placering af verdensuniversiteter inden for ingeniørvidenskab / teknologi og videnskab, offentliggjort i 2015.

Forskning

ZJU-UIUC-instituttet bryder grænserne mellem traditionelle tekniske discipliner og planlægger ikke at oprette disciplinbaserede afdelinger eller institutter. I stedet skaber det tværfaglige teams og aktiviteter og opfordrer tværfaglig videnkonvergens og krydssamarbejde. I overensstemmelse med denne tværfaglige vægt er eksperimentelle klasser, der omfatter ingeniør- og systemvidenskab, informationssystemer og digital videnskab og energi og miljøteknologi, organiseret til avancerede studerende. Kurser, der understreger iværksætteri og kreativ problemløsning er indarbejdet i hele læseplanen. Design kurser omfatter studerende fra flere uddannelser, der arbejder sammen. Disse aktiviteter dyrker innovative talenter med tværgående og tværfaglig viden.

Fakultet Pool

  • Udestående lærde etableret på deres områder
  • Professorer med international statur
  • Medlemmer af National Thousand Youth Talents Plan

Fakultetskilde

  • University of Illinois i Urbana-Champaign
  • Talenter rekrutteret fra top-niveau internationale universiteter, der omfatter MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge osv.
  • Zhejiang University

International Campus

ZJU-UIUC-instituttet er baseret på Zhejiang University International Campus. At udforske nye modeller for videregående uddannelse, der kombinerer de bedste praksis i øst og vest, trækker fra avancerede uddannelseserfaringer rundt omkring i verden og dyrker innovative talent med en international vision, Zhejiang University initierede udvikling af en international campus i februar 2013. Planen var godkendt af Undervisningsministeriet i oktober 2015 og de første studerende indskrevet i september 2016. Den Internationale Campus fremhæver en boligkollegemodel. Hver boligskole giver et venligt og støttende lærings- og opholdsmiljø. Hver elev har et privat soveværelse, fælles badeværelse og fælles opholdsstue. Hvert College tilbyder bibliotek faciliteter, studierum, diskussion og interaktive rum, vaskeri, aktivitetsrum og fitnesslokaler.


Beliggenhed

International Campus er beliggende i Haining i nordøst Zhejiang provinsen. Haining er kernen i Yangtze River Delta økonomiske zone, med Hangzhou mod vest, Suzhou i nord og Shanghai kun 120 kilometer mod øst. Der er fem indenlandske og internationale lufthavne inden for 2 timers kørsel, Shanghai-Hangzhou højhastighedstog krydser byen. Flere motorveje i og omkring byen forbinder Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo og resten af ​​Kina.

Stipendier

1) International Excellence Stipendier

De højst kvalificerede ansøgere vil blive tildelt et International Excellence Scholarship, der dækker:

· Fuld undervisning: CNY 200.000 pr. År

· Overnatning på Haining campus: CNY 8.000 pr. År

· International studentmedicinsk forsikring: CNY 800 pr. År. (Relevante sygesikringsartikler kan findes på www.lxbx.net).

· Leveydelse: CNY 1400 pr. Måned

Hver lærer vil blive revideret årligt og fornyet op til fire akademiske år på de betingelser, at den studerende opfylder krav til tilfredsstillende fremskridt mod graderne og følger reglerne for Zhejiang University og University of Illinois i Urbana-Champaign.

2) Støtte stipendier

I 2018 vil hver international studerende indrømmet, men ikke modtage et International Excellence Scholarship, blive tildelt et stipendium, der dækker:

· Delvis undervisningsansøgning: CNY 80.000 pr. År

· International studentmedicinsk forsikring: CNY 800 pr. År. (Relevante sygesikringsartikler kan findes på www.lxbx.net).

Vedvarende op til 4 akademiske år, underlagt en lignende årlig gennemgang som for International Excellence Scholarship.

Ansøg venligst via https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder Civil og Environmental Engineering Program. Dette program producerer civile og miljømæss ... [+]

PROGRAMVERSIGT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder Civil og Environmental Engineering Program. Dette program producerer civile og miljømæssige ingeniører, der er ansvarlige for design og konstruktion af landets civile og marine infrastruktur (bygninger, broer og offshore strukturer; motorvejs systemer, lufthavne og energitransportsystemer; dæmninger, låse, kanaler og kanaler; alle vandbehandlings- og distributionssystemer samt alle aspekter af miljøledelse og forebyggelse og forebyggelse af forurening.

KARRIEREUDSIGTER

Kandidater arbejder på områder som:

byggeri og projektledelseforurening og økologivandkvalitet og behandlinghydrologibiohazards og forureningunderjordisk dynamik og affaldsindeslutningtransportbyplanlægning og forvaltningmotorvej og trafikteknikstrukturelle adfærd, analyse og designsmarte byer og intelligent infrastrukturkatastrofeforebyggelse og afbødning... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder Computer Engineering. Computer engineering udvikler elevernes forståelse af et computers ... [+]

PROGRAMVERSIGT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder Computer Engineering. Computer engineering udvikler elevernes forståelse af et computersystem fra top til bund - fra applikationssoftware til operativsystemer til hardware og kredsløb. Det forbereder eleverne til at skabe det brede vifte af computersystemer og enheder, som vi alle bruger og afhænger af hver dag.

Studerende, der gennemfører programmet og opfylder kravene fra begge universiteter, modtager to bachelorgrader på deres respektive hovedområder:

-Bachelor of Science fra University of Illinois

-Bachelor of Engineering fra Zhejiang University

KARRIEREUDSIGTER

Kandidater vil arbejde i alle segmenter af den brede og blomstrende computerindustri, herunder:... [-]

Kina Hangzhou
September 2019
Engelsk
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder el-programmer. Elektroteknologi er en mangesidig disciplin og har skabt en forbløffende ... [+]

PROGRAMVERSIGT

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder el-programmer. Elektroteknologi er en mangesidig disciplin og har skabt en forbløffende progression af teknologiske innovationer, der har formet stort set alle aspekter af det moderne liv. Det er en hurtigt udviklende disciplin baseret på anvendelse af matematik, fysik og beregning for at imødekomme behovene i vores netværksinformationsalder samfund.

Studerende, der gennemfører programmet og opfylder kravene fra begge universiteter, modtager to bachelorgrader på deres respektive hovedområder:

-Bachelor of Science fra University of Illinois

-Bachelor of Engineering fra Zhejiang University... [-]

Kina Hangzhou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute tilbyder Mekanik. Maskinteknik er et af de mest forskelligartede uddannelser inden for ingeniørfa ... [+]

PROGRAMVERSIGT

Maskinteknik er et af de mest forskelligartede uddannelser inden for ingeniørfag. Det påvirker næsten alle aspekter af vores liv og omfatter mange specialiseringsområder: bilsystemer; bioteknologi; forbrænding og fremdrift designmetodologi og tribologi; dynamiske systemer og kontroller energisystemer og termodynamik; væskemekanik; varmeoverførsel; fremstilling og produktion materialer adfærd og behandling; og mikroskala og nano-skala fænomener og systemer.

KARRIEREUDSIGTER

Kandidater vil arbejde i teknisk ledelse og ledelsesstillinger inden for områder som:

Produktion, energi og transport.AerospaceForsvar og sikkerhedComputersoftware og elektronikAutomotiveMiljøSundhed og bioteknologiForskning og udviklingRoboticsTermiske systemerIndustriel automationDISTINCTIVE CHARACTERISTICS... [-]
Kina Hangzhou
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk