International Business College Mitrovica (IBCM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IBCM

Velkommen til International Business College Mitrovica!

IBCM studerende

Velkommen til IBCM, en unik skole der bryster sig af friske måder at tænke, læring, og anvender viden. Baseret i vores to smukke, moderne campusser i Nord og Syd Mitrovica, vi er specialiserede i at forberede vores studerende til arbejdslivet.

Historie, donorer og partnere

International Business College Mitrovica (IBCM) blev grundlagt i marts 2010 som et internationalt registreret ikke-for-profit fond drives i regi af den hollandske ngo SPARK.

IBCM

Det blev oprettet med donationer fra:

  • Svensk Internationalt Udviklingssamarbejde Agency (SIDA)
  • Danske Udenrigsministerium
  • Nederlandske for udviklingssamarbejde
  • Den Britiske Ambassade Pristina
  • Schweiziske Forbund
  • EU kontor i Kosovo
  • Tyskland ambassade Pristina

IBCM udviklet tre af høj kvalitet akademiske programmer i partnerskab med højere læreanstalter i Danmark: Lillebælt Academy of Professional Higher Education, Tietgen Business College, og University College Lillebælt. Efter flere års intens information og udveksling af færdigheder, hvor uddannelserne er blevet tilpasset den lokale kontekst og personale og lærere modtaget intensiv træning blev læseplaner etape af partnerskabet afsluttet i 2014. Programmerne er nu fuldt overdraget til IBCM.

Partnerskabet med de danske institutioner er nu opererer på et vedligeholdelse niveau, med centrale danske lærere fortsætter med at gennemføre deres kvalitet tilsyn med IBCM vurdering og eksamen proces. Ved at fastholde denne aftale, IBCM studerende modtager dobbelte grader, hvilket betyder, at de får et diplom fra både IBCM og fra den relevante partner kollegium i Danmark efter en vellykket gennemførelse af deres uddannelse.

IBCM er blevet akkrediteret af tyske Akkreditering agentur EVALAG siden 2013.

IBCM

NÆRME SIG

På IBCM vores tilgang er elevcentreret. Vores mål er at bygge studerende ind fagfolk med de færdigheder til at gøre en forskel i deres arbejdsplads og lokalsamfund. Dette er et kollegium, hvor fokus er på kvaliteten af ​​uddannelse, dens anvendelse til praksis, og integration af internationale bedste praksis på alle områder.

Vores motto, fra teori til praksis, infunderes i design og læseplaner for alle vores uddannelser. Brug professionel faglig bedste praksis som indført gennem vores danske partnere, er vores uddannelser lokalt tilpasset og bruge en pædagogisk model, der sikrer maksimal læring.

IBCM

IBCM Vision

Mitrovica bliver en økonomisk pulserende knudepunkt i det vestlige Balkan, der demonstrerer socio-etnisk integration af de forskellige grupper og samfund i regionen. Høj kvalitet uddannelse vil bidrage til dette ved at give afgørende kompetenceudvikling samt udsættelse for det internationale samfund, og ved at slå bro de etniske grupper i Mitrovica.

Blank

IBCM mission & Mandat

IBCM vil blive en selvbærende højere erhvervsuddannelse institution, som tilbyder international uddannelse af høj kvalitet til en overkommelig pris. Gennem tilvejebringelse af fremragende uddannelse, vil det give unge og voksne i Mitrovica-regionen med økonomiske muligheder og støtte den økonomiske udvikling i regionen. Gennem anvendelse af IBCM mottoet "fra teori til praksis" IBCM studerende er udstyret med en up-to-date sæt af færdigheder, så de kan udvikle faglige karriere.

IBCM

Placeringer

Mitrovica

Address
North Campus:
Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica

South Campus:
Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica

Mitrovica, Kosovo