Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Tilmeld dig på et top amerikansk universitet og studere i Kroatien!

RIT Croatia blev grundlagt i 1997 som en global campus for det fremtrædende private amerikanske universitet,

Forskellige fra dag 1!

Ved hjælp af den individuelle tilgang vil vi sikre et stimulerende og interaktivt miljø, der hjælper dig med at udvikle dit potentiale. Under din uddannelse vil vi give dig en enestående mulighed for at tilbringe et eller to semestre, der studerer i udlandet på RITs campus i Rochester, New York eller Dubai, UAE. Gennem programmer rettet mod den praktiske anvendelse af viden, vil du være forberedt på udfordringerne i erhvervslivet.

International akkreditering

RIT Croatia er en privat videregående uddannelsesinstitution, og dens programmer leveres i overensstemmelse med de nationale akkrediteringer. Kvaliteten af vores programmer er blevet anerkendt af internationale akkrediteringer af RIT, såsom:

  • Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse, et institutionelt akkrediteringsorgan anerkendt af den amerikanske undervisningsminister og Rådet for akkreditering af højere uddannelse.
  • Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. RITs forretningsprogrammer er akkrediteret af AACSB International, den længste servering globale sammenslutning dedikeret til at fremme ledelsesuddannelse over hele verden.

Stipendier og finansiel støtte

For at støtte kvalificerede studerende til finansiering af deres studier har RIT Croatia sikret over € 350.000,00 til finansiel støtte til tilmelding i studieåret 2019/2020. Stipendier og finansiel støtte er monetære midler anvendt til undervisningsomkostninger ved at deltage i universitetet over fire års studier.

Hvorfor studere på RIT Croatia ?

  • Studere på engelsk. Tjen en internationalt anerkendt amerikansk grad: Alle klasser afholdes på engelsk, helt tilpasset moderne amerikanske programmer og lærebøger. Efter afslutningen af dine studier på RIT Croatia får du to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Croatia .
  • Studie i tråd med høje amerikanske uddannelsesstandarder: Programmer og læseplaner er helt i overensstemmelse med standarderne for et af de mest berømte private universiteter i USA. Kvaliteten af kollegiet er blevet bekræftet af mange internationale akkrediteringer, såsom Mellemstatskommissionen for Højere Uddannelse - AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.
  • Tilbring et semester i USA eller De Forenede Arabiske Emirater: oplev forskellige kulturer, se tingene fra et globalt perspektiv og forbedre deres engelsksprogede færdigheder. Vigtigst er det at være en stor fordel ved ansøgning om job.
  • Fremragende placeringsfrekvens ved eksamen: Mere end 80 procent af vores studerende finder job inden for tre måneder efter eksamen (klasse 2017). Modelleret efter RITs program for karriereudvikling og kooperativ uddannelse, er eleverne forberedt på deres freshman-år for at blive integreret på arbejdsmarkedet.
  • Den erfaring, der giver dig en fordel: Vores kooperative uddannelses- og karrierekontor hjælper eleverne med at forberede sig på at komme ind på arbejdsmarkedet. Vores rådgivere hjælper eleverne med at vælge og bygge deres karriere, kontakte kontakter med potentielle arbejdsgivere, finde co-op-placeringer, lære dem at skrive et CV og forberede dem til jobsamtaler.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

RIT Croatia

Højtuddannede og professionelle ledere, som kan leve op til udfordringerne ved moderne turisme, er et væsentligt element for den økonomiske udvikling i ethvert land. Vids ... [+]

Højtuddannede og professionelle ledere, som kan leve op til udfordringerne ved moderne turisme, er et væsentligt element for den økonomiske udvikling i ethvert land. Vidste du, at turisme er en af verdens største og hurtigst voksende økonomiske sektorer? Hospitality and Tourism Management-programmet på RIT Croatia forbereder eleverne til faglige og ledende stillinger inden for økonomi og turisme. Planlæg din karriere hos os!

Hvorfor studere på RIT Croatia ? Lær mere .Stipendier og finansiel støtte

For at støtte kvalificerede studerende til finansiering af deres studier har RIT Croatia sikret over € 350.000,00 til finansiel støtte til tilmelding i studieåret 2019/2020. Stipendier og finansiel støtte er monetære midler anvendt til undervisningsomkostninger ved at deltage i universitetet over fire års studier.... [-]

Kroatien Dubrovnik
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
RIT Croatia

Så mange virksomheder ekspanderer globalt, er forretningsfolk med en international business grad, en bevidsthed om kulturelle og politiske forskelle og forståelse for kon ... [+]

Så mange virksomheder ekspanderer globalt, er forretningsfolk med en international business grad, en bevidsthed om kulturelle og politiske forskelle og forståelse for konkurrenceevnen i den globale økonomi efterspurgt. Det fireårige grundkursus International Business program giver eleverne viden og forståelse af de vigtigste økonomiske funktioner i international forretning og international strategisk ledelse. Studerende lærer at tage lokal forretning globalt og udvikle forretningsstrategier, der vil arbejde på markeder af forskellige kulturelle, politiske og økonomiske miljøer. Planlæg din karriere hos os!

Hvorfor studere på RIT Croatia ? Lær mere .Stipendier og finansiel støtte... [-]
Kroatien Zagreb
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
RIT Croatia

Det fireårige web- og mobilcomputing / Information Technology-bachelorprogram, der tilbydes på RIT Croatia i Dubrovnik og Zagreb, forbereder de studerende til spændende o ... [+]

Det fireårige web- og mobilcomputing / Information Technology-bachelorprogram, der tilbydes på RIT Croatia i Dubrovnik og Zagreb, forbereder de studerende til spændende og efterspurgte erhverv inden for programmering, web og mobil applikationsdesign og database modellering. Planlæg din karriere hos os!

Hvorfor studere på RIT Croatia ? Lær mere .Stipendier og finansiel støtte

For at støtte kvalificerede studerende til finansiering af deres studier har RIT Croatia sikret over € 350.000,00 til finansiel støtte til tilmelding i studieåret 2019/2020. Stipendier og finansiel støtte er monetære midler anvendt til undervisningsomkostninger ved at deltage i universitetet over fire års studier.... [-]

Kroatien Zagreb Dubrovnik
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR