Transport and Telecommunication Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TSI's mission - kombination af klassiske universitets traditioner og innovative teknologier, eksakte videnskaber og kreativ tilgang. Formålet med TSI - stabil kræves af vores kandidater på det internationale arbejdsmarked.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - er et moderne universitet med den næsten hundredeårs historie. TSI - er universitetssuksessen for det legendariske RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) og RAU (Riga Aviation Institute). I det nuværende udseende blev TSI oprettet i 1999. I dag er TSI - den eneste private tekniske universitetstype i Letland, hvor du kan få videregående uddannelser i lettisk og engelsk.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI modtog permanent akkreditering i Letland som en videregående uddannelsesinstitution.

Instituttet leverer de akademiske programmer i følgende retninger: transport og logistik, computervidenskab, elektronik og telekommunikation, ledelse, luftfart (også pilot). Nu 2020 modtog alle TSI's uddannelsesretninger akkreditering i den maksimale periode - 6 år.

Du kan få en højere erhvervsuddannelse på første og andet niveau, bachelor- og kandidatgrader, forberede og forsvare en doktorgradsavhandling ved at vælge TSI.

Uddannelsesprogrammer i instituttet fokuserer på praktisk værdi af uddannelse, derfor udvikles uddannelserne i samarbejde med TSI-partnerindustriens repræsentanter.

TSI udfører det forskelligartede videnskabelige arbejde. Ifølge resultaterne af ekspertvurdering er Transport and Telecommunication Institute den eneste blandt private colleges, der er inkluderet på listen over førende videnskabelige institutioner, der handler i Letland. Den samlede mængde studerende - mere end 8900. Den nuværende mængde studerende - mere end 2600. Der er studerende fra Østrig, Aserbajdsjan, Bulgarien, Egypten, Indien, Kazakhstan, Moldova, Mongoliet, Rusland, Ukraine, UK, USA, Uzbekistan og flere andre lande i TSI.
De mest populære uddannelsesretninger for udenlandske studerende er: logistik, informationsteknologi, luftfart. TSI - er akkrediteret uddannelse, fremragende forelæsningspersonale, videnskabs- og teknologibase, der svarer til de nyeste krav, maksimalt betragtet læringsmiljø og selvfølgelig eksamensbevis, der er optaget i de fleste verdens lande.

Placeringer

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letland