Transport and Telecommunication Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TSI's mission - kombination af klassiske universitetstraditioner og innovative teknologier, nøjagtige videnskaber og kreativ tilgang. Formål med TSI - stabil efterspørgsel efter vores kandidater på det internationale arbejdsmarked.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - er et moderne universitet med den næsten hundredeårs historie. TSI er universitetssuksessen for det legendariske RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) og RAU (Riga Aviation Institute). I det nuværende udseende blev TSI oprettet i 1999. I dag er TSI - det eneste private tekniske college af universitetstype i Letland, hvor du kan få videregående uddannelser i lettisk og engelsk.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI modtog permanent akkreditering i Letland som en videregående uddannelsesinstitution.

Instituttet leverer de akademiske programmer i følgende retninger: transport og logistik, computervidenskab, elektronik og telekommunikation, ledelse, luftfart. I 2020 modtog alle TSI's uddannelsesretninger akkreditering i den maksimale periode - 6 år.

Ved at vælge TSI kan du få en højere faglig uddannelse på første og andet niveau, bachelor- og kandidatuddannelser, forberede og forsvare en doktorafhandling.

TSI-studieprogrammer er fokuseret på praktisk værdi af uddannelse; programmerne udvikles derfor i samarbejde med TSI-partnerindustriens eksperter.

TSI udfører det forskelligartede forskningsarbejde. Ifølge resultaterne af ekspertvurdering er Transport and Telecommunication Institute den eneste blandt private colleges, der er inkluderet på listen over førende videnskabelige institutioner, der handler i Letland. Det samlede antal studerende på instituttet er over 8900. Det nuværende antal studerende er mere end 2600. Der er studerende fra Østrig, Aserbajdsjan, Bulgarien, Egypten, Indien, Kazakhstan, Moldova, Mongoliet, Rusland, Ukraine, UK, USA, Uzbekistan og mange andre lande i TSI.De mest populære uddannelsesretninger for udenlandske studerende er: logistik, informationsteknologi, luftfart. TSI tilbyder en akkrediteret uddannelse, fremragende akademisk personale, forsknings- og teknologibase, svarende til de nyeste krav, det mest gennemtænkte læringsmiljø og selvfølgelig eksamensbevis, der er optaget i de fleste verdens lande.

Placeringer

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig