International School of Law and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til ISLB

ISLB tilbyder moderne bachelor uddannelser, som giver de studerende til at udvikle viden, færdigheder og holdninger, der kræves i det globale arbejdsmarked og essentielle for at klare sig i den øvrige verden i fremtiden. Den pædagogiske proces er skræddersyet til praksisnære studier og faglig uddannelse, som omfatter samarbejde og erfaringsbaseret undervisnings- og læringsmetoder som en afspejling af den elevcentreret tilgang. Studieordningen består af to industri-baserede praktikpladser, der giver de studerende hånd-on erfaring i reelle arbejdspladser. ISLB stærke forbindelser til industrien med til at sikre nutidige og relevante undersøgelser og graduate beskæftigelse.

Den FAKULTET MANAGEMENT har over 2000 studerende med en stigende andel af internationale studerende fra 12 forskellige lande i verden. For internationale studerende ISLB tilbyder fire uddannelser på engelsk, herunder International Business Law, turisme og Hotel Management, Business Management og Marketing med en række forskellige forretningsområder orienterede specialiseringer. Fakultetet omfatter anerkendte forskere og praktikere, der garanterer udviklingen af ​​stærke teoretiske fundament og omfattende praktiske færdigheder.

ISLB tilbyder to former for undersøgelser: heltidsstudier (3 år) og deltid studier (4 år). Tilbydes muligheder E-learning til at imødekomme individuelle studerendes behov. Eleverne kan vælge den mest bekvemme måde at studere på ISLB.

Velkommen til Litauen

Litauen er et land i Centraleuropa, en af ​​de tre baltiske lande, ved korsvej mellem øst og vest.

Litauen er den største af de tre baltiske lande, der dækker det område på 65 200 m². km Litauen deler sine grænser med Letland, Hviderusland, Polen og Kaliningrad-regionen i Den Russiske Føderation.

Litauen har en 99 km lang del af Østersøens kyst.

Litauen er opdelt i fire kulturelt og sprogligt forskellige regioner: Aukštaitija, Dzukija, Suvalkija og Zemaitija.

I 1989 en fransk National Geographic Institute forsker, Jean-Gregoire Affholder, bestemt, at geografiske Centre of Europe ligger i Litauen, 24 km nord fra hovedstaden Vilnius.

Siden 2004 Litauen er blevet medlem af EU og NATO, og en del af Schengen-området siden 2007.

Befolkning. Befolkningen i Republikken Litauen er 3,35 mio.

Sprog. Den litauiske sprog er det officielle statslige sprog og er anerkendt som et af de officielle sprog i Den Europæiske Union. Litauisk sprog er en af ​​de to levende baltiske sprog, sammen med lettisk. Litauisk, ud af AKK indoeuropæiske sprog, har bedst bevaret det gamle lydsystem og talrige morfologiske særheder. I den forbindelse er det meget lig sanskrit, oldgræsk og latin. Undersøgelser inden for komparativ lingvistik har vist, at det er den mest arkaiske livin indo-europæisk sprog.

Valuta. Litas (LT) har været den nationale valuta siden 25. juni 1993. 1 litas (LT) er lig med 100 cent. Litas er bundet til euroen med en sats på 3,4528.

Tid: GMT + 2, Vilnius Litauens hovedstad med en befolkning på omkring 600.000.

Hastig forandring og udvikling multikulturel by med et ry for en af ​​de sikreste og venligste byer i Europa.

Den hurtigst voksende by i Litauen med alle større politiske, økonomiske, sociale og kulturelle centre.

Autentiske gamle bydel med en unik og forskelligartet arkitektur, indskrevet på UNESCO World Heritage List.

Placeringer

Vilnius

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Vilnius, Vilnius County, Litauen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig