Lithuania Business University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Litauen Business University of Applied Sciences (LTVK) er en moderne, åben for samfundet og uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1994, og forbereder fagfolk inden for sociale og fysiske videnskaber, der er fokuseret på det litauiske og europæiske arbejdsmarked. LTVK indebærer lovende karrieremuligheder, international udveksling og fritid typisk for studerende.

Mission. Litauen Business University er fast besluttet på at forberede kreative, kvalificerede fagfolk, etablere betingelser for livslang læring ved at yde en faglig bachelorgrad og udføre den anvendte forskning, der er nødvendig for en regional udvikling.

Vision. Litauen Business University er en innovativ, gennemsigtig, socialt aktiv og ansvarlig højere uddannelsesinstitution, internationalt anerkendt, alsidig til udviklingen på arbejdsmarkedet og forberedt på at imødekomme samfundets behov.

Litauen Business University integrerer de nyeste it-teknologier i studieprocessen og skaber dermed alsidige og engagerende måder at studere på. Et af hovedmålene ved universitetet er forbedring af studiekvaliteten. Interaktive lektioner og forskellige metoder til engagement bliver brugt i studiet. Universitetet er udstyret med laboratorier af CISCO, byggematerialer og kriminologi sammen med et simuleringsret.

Det er Litauens Business Universitets formål at sikre, at eleverne ikke kun erhverver så meget erhvervserfaring som muligt, hvilket er nødvendigt i faglige aktiviteter, men også den nyeste teoretiske viden. Universitetet har etableret et bredt samarbejdsnetværk med forskellige virksomheder og arbejdsmarkedsparter og giver derfor studerende praktikophold og fremtidige muligheder for placering. Universitetet har også et praktisk træningsfirma "Biurometa", som simulerer virkningen af ​​virkelige virksomheder, der handler med hinanden gennem "Simulith" -centret i Litauen og i EUROPEN-netværket i verden. For at forberede eleverne på arbejdsmarkedet har universitetet også etableret et karrierecenter, der yder karrierehjælp til de studerende og kandidater.

I Litauen Business University foredrag lærere, der er fagfolk og praktiserende inden for deres eget område. I LTVK foredrag advokater, juridiske eksperter, specialister af banker, økonomi og revision afdelingschefer, marketing og salg afdeling ledere, programmeringsspecialister, webudviklere, virksomhedsejere, atleter, arrangement arrangører, logistikforsendelser mv.

Litauen Business University opretholder tætte forbindelser med arbejdsmarkedets parter for at sikre høj kvalitet, moderne, arbejdsmarkedsorienterede studier. Blandt universitetets arbejdsmarkedsparter er der følgende organisationer: SE Klaipėda Statens Havnemyndighed, Klaipeda Amt Politiets Hovedkvarter, UAB / Ltd "Klaipėda" -hotellet - Amberton, UAB / Ltd "Baltic clouds", Det Europæiske Europæiske Forbrugercenter, UAB / Ltd Marine personale - General UAB / Ltd, UAB / Ltd, UAB / Ltd, Litauen, Klaipėda Turisme og Kultur Informationscenter, UAB / Ltd ,, Balco LTD ", UAB / Ltd ,, Vlantana", UAB / Ltd "Nesė Group", BI Klaipeda City Social Support Center, Notarbureau, District Court of Palanga City, District Court of Skuodas Region, UAB / Ltd "MK Laivyba" og andre organisationer.

Litauen Business University deltager aktivt i internationale studie- og videnskabsprogrammer, udvider netværket af internationale partnere, leder foruden Litauens Universiteter (Læreruddannelsesinstitutioner) i deltagelse af lærere og studerende i internationale mobilitetsprogrammer. Universitetet opretholder stærke samarbejdsforhold med Estland, Sverige, Tjekkiet, Danmark, Tyrkiet og højere læreanstalter i andre lande, har sin egen repræsentant for asiatiske lande i Indien, samarbejder med andre udenlandske virksomheder, ikke-statslige sektorer, uddannelsesorganisationer. Under Erasmus udvekslingsprogram studerende får mulighed for at studere og praktisere i udlandet. Litauen Business University har partnere mere end i 50 fremmede lande. Studerende kan drage fordel af andre europæiske lande erfaringer inden for deres fagfag. Hvert semester kommer 20 studerende fra Tyrkiet, Spanien, Portugal mv. Til at studere på LTVK. LTVK studerende får nye færdigheder og erfaring i international kommunikation.

I Litauen Business University studerende opfordres især til at være initiativ, aktiv, initiativrig og internationalt sindet. Universitetet har en aktiv fagforening, økonomer og advokaterklubber, juridisk klinik, eleverne opfordres løbende til at deltage i udenlandske aktiviteter, eleverne er aktivt involveret i organisation og deltagelse af universitetets interne og eksterne arrangementer.

Litauen Business University udfører anvendt forskning, der er nødvendig for regionaludvikling og videnskabeligt udviklingsarbejde, er regionale problemer diskuteret i de årlige internationale konferencer "Regionale spørgsmål: økonomi, ledelse, teknologier", hvor repræsentanter for virksomheder, foreninger og videregående uddannelser deltager. Regionale problemer diskuteres også i det systematiske videnskabelige forskningsskrift "Management", der udgives to gange om året af universitetet i internationale databaser CEEOL, EBSCO og Index Copernicus.

Litauen Business University of Applied Sciences er en socialt aktiv og offentlig-spirited højere uddannelsesinstitution. Universitetet sammen med Maltas ordre organiserer hvert år en massebegivenhed i Klaipėda city - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star).

Hovedmålet med arrangementet er at indsamle penge til de ældre, der ikke kan tage sig af sig selv. Litauen Business University of Applied Sciences beskytter også eleverne til børnehjemmet "Smiltele". I juletiden bliver eleverne besøgt af universitetets studerende. Eleverne underholder dem med forestillinger og gaver.

Der findes mange uddannelser på LTVK - her kan du vælge mellem 10 forskellige uddannelser og 27 specialer.

Omkring 1 000 studerende studerer i øjeblikket på LTVK, der er åbne afdelinger og centre i Klaipeda og Vilnius.

Universitetet har tilladelse til sin aktivitet udstedt af Republikken Litauens Ministerium for Uddannelse og Videnskab. Diplomer udstedt af universitetet anerkendes ikke kun i Litauen, men også i hele EU. Kvalificeringen af ​​kandidater er angivet af en professionel bachelorgrad.

Elevens liv

Lad os være rigtige - at vælge, hvor man skal studere, er meget om at få den bedste uddannelse, men du vil ikke bruge 24/7 på biblioteket, ikke? Klaipeda har meget at tilbyde til din fritid - fra at gå ud og blive med alle de mennesker, der skænder forskellige pubber og barer efter foredrag / arbejde, for at tilbringe den mest utrolige tid på stranden. De fleste pubber og klubber i Klaipeda er små til mellemstore, hver med en unik stemning og sjæl. Og denne sjæl er, hvad du vil se på din første aftenproduktion på din venlige hat og være klar til at blande, fordi det er meget almindeligt at gå ud med et par venner og komme tilbage med et dusin.

Der er masser af internationale studerende fokuserede begivenheder, især i begyndelsen af ​​termen, hvilket er den bedste måde at lære andre studerende at kende og gøre lokale venner. Bortset fra at gå ud, er kompakt i størrelse, er Litauen praktisk til indenrigsturisme - vi har store arealer sikret for nationalparker, hvor du kan vandre specielle stier, kajak eller cykel. Hvis du er i mere ekstreme ventures - måske noget som air ballooning eller walking the treeetops, paintball i øde hær polygoner eller wakeboarding vil være blandt ting, du vil opleve først i Litauen.

Hvis du har besluttet at studere i Klaipeda og forbereder dig til at pakke til din rejse her, så glem ikke at du kommer til et land, hvor vejret er meget anderledes pr. Sæson. Om sommeren vil du se smukke blomster af forskellige former og farver; i efteråret gule falder røde og brune blade fra træerne; om vinteren kan du vade gennem store sneveje og fange snefnug, og i foråret ses solen reflekterende i vandpytene.

Litauens klima er blevet varmere de seneste år; den gennemsnitlige årlige temperatur er 6,5-7,9 ° C. Juli er årets varmeste måned (gennemsnitstemperaturen er ca. 19,7 ° C, den højeste temperatur er over 30 ° C). Den koldeste måned er januar (gennemsnitstemperatur -2,9 ° C, laveste temperatur kan falde under -30 ° C).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Litauisk

Se Bachelor » Se Law LLB »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i administration af institutioner og virksomheder

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

Administration af institutioner og virksomheder er udformet til at forberede administratorer af institutioner og virksomheder, som vil være i stand til at styre dokumenter professionelt på computer, til at organisere og koordinere virksomhedsaktivitet, at styre informationsaktivitet, lede personale, organisere kontor, filial eller anden afdeling aktivitet, rekruttering, udvælgelse, placering, kvalifikationsforbedring, styring af dokumentation for virksomhedens aktiviteter i relation til arbejdsforhold, styring af materielle og finansielle ressourcer, for at kunne oprette institutionens eller virksomhedens image, at organisere uddannelse for medarbejderkompetencen, at vælge formularerne for medarbejder motivation. [+]

Administration af institutioner og virksomheder er udformet til at forberede administratorer af institutioner og virksomheder, som vil være i stand til at styre dokumenter professionelt på computer, til at organisere og koordinere virksomhedsaktivitet, at styre informationsaktivitet, lede personale, organisere kontor, filial eller anden afdeling aktivitet, rekruttering, udvælgelse, placering, kvalifikationsforbedring, styring af dokumentation for virksomhedens aktiviteter i relation til arbejdsforhold, styring af materielle og finansielle ressourcer, for at kunne oprette institutionens eller virksomhedens image, at organisere uddannelse for medarbejderkompetencen, at vælge formularerne for medarbejder motivation. ... [-]


Bachelor i Digital Design Technologies

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

Det ekstraordinære element i dette program er undersøgelsen af ​​IT-kunstnerisk område med viden om datalogi, grafisk design, neurovidenskab, psykologi og marketing. Programmet lægger vægt på praktisk træning. [+]

Det ekstraordinære træk ved dette program er undersøgelsen af ​​IT-kunstnerisk område med viden om datalogi, grafisk design, neurovidenskab, psykologi og marketing. Programmet lægger vægt på praktisk træning.

Programindholdet

Generelle emner:

Engelsk sprogKommunikationspsykologiArbejdsmiljø og sikkerhedErhvervsøkonomi.

Undersøgelse af fagfag:

MatematikInformationsteknologierSammensætning og grafisk design BasicsRaster 2D-grafikWebsite ProgrammeringTypografiVector 2D-grafikDigital BrandingKlassiske og Moderne OperationssystemerDigital fotografiIntellektuel EjendomsretComputer Networks og IS SecurityComputer hardwareTo-dimensionelle AnimationForskningsmetodik og dataanalyse3D Design og AnimationAudio og Video TechnologiesDigital billedbehandlingAudiovisuelle medierGrafiske effekter for spilDigital Printing TechnologyPortefølje og karriereplanlægning.... [-]

Bachelor in Applied informatics and Programming

på universitet September 2019 Litauen Klaipėda

[+]

Tingenes internet

Computer Network Administration specialisering fag

[-]

Bachelor in Construction Business Management

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

Konstruktion business management grad program er designet til at forberede ledere til at kunne forstå konstruktion, planlægning og organisation ved at anvende forskellige teknologier også forstå mangfoldigheden af ​​byggearbejde, konsistens, tekniske og teknologiske midler og være i stand til at undersøge og vælge et marked. [+]

Adgangskrav

[-]

Bachelor in Economics of Business Enterprises

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

[+]

Studerende vælger specialisering af Marine Business økonomi er at studere Marine forretningsvirksomheder økonomi, Marine virksomhed lovlig regulering, organisation af havnen arbejdskraft, logistik og videresendelse.

.

[-]

Bachelor in Smart Management

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

[+]

Smart management studieprogram designet til at forberede kvalificeret faglig bachelor af business management fagfolk, der er i stand til at tilpasse sig det skiftende erhvervsklima, dagens arbejdsmarkedskrav, etablere et forretningsområde og styre det, udføre markedsundersøgelser, analyse og kontrol af virksomheden situation, ledelse af forandring, at oprette investeringsprojekter kontrakt for at gennemføre en reklamekampagne for at organisere køb, transport, opbevaring, salg og afvikling med leverandører, kunder, tage sig af forretningsudvikling, for at få medarbejderne til at kunne arbejde i information teknologi til at indsamle finansiel information vedrørende virksomheden, styre dokumentation på både stats og fremmedsprog.... [-]


Bachelor i regnskab

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

[+]

4. Er i stand til at anvende effektive forskningsmetoder til målrettet indsamling af oplysninger, der er nødvendige for at håndtere regnskabsmæssige problemer og at udføre praksisorienteret forskning.

... [-]


Bachelor i salgs- og logistikstyring

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

Salgs- og logistikledelsesuddannelsen er designet til at forberede kvalificerede faglige bachelorgradsspecialister inden for salgs- og logistikstyring for at kunne forstå de store nationale og internationale transport- og logistiksystemer, specialister med relativ og moderne viden inden for transport og logistik, også hvem der vil være kunne planlægge, planlægge, organisere kontinuerlig arbejdsproces i logistikvirksomheder eller -afdelinger, organisere salg, produktion eller oplagring for at sikre kvaliteten af ​​aktiviteterne, at koordinere indenlandske og internationale salg gennem innovative salgs-, marketing-, salgslogistik-, ledelsesmetoder til danne forretningssalgspolitik, arrangere handelsteknologi og lager, implementere reklamekampagner, anvende de nyeste e-handels- og kommunikationsteknologier, etablere et privat firma og være i stand til at lede og administrere det. [+]

Salgs- og logistikledelsesuddannelsen er designet til at forberede kvalificerede faglige bachelorgradsspecialister inden for salgs- og logistikstyring for at kunne forstå de store nationale og internationale transport- og logistiksystemer, specialister med relativ og moderne viden inden for transport og logistik, også hvem der vil være kunne planlægge, planlægge, organisere kontinuerlig arbejdsproces i logistikvirksomheder eller -afdelinger, organisere salg, produktion eller oplagring for at sikre kvaliteten af ​​aktiviteterne, at koordinere indenlandske og internationale salg gennem innovative salgs-, marketing-, salgslogistik-, ledelsesmetoder til danne forretningssalgspolitik, arrangere handelsteknologi og lager, implementere reklamekampagner, anvende de nyeste e-handels- og kommunikationsteknologier, etablere et privat firma og være i stand til at lede og administrere det.... [-]


Bachelor i turisme og underholdningsindustri

på universitet Fuldtid September 2019 Litauen Klaipėda

Turisme og underholdning erhvervslivet studieuddannelsen er designet til at forberede kvalificerede ledere til at kunne undersøge og analysere markedet for turisme og underholdning business, forretningsmiljø og tendenser i sin forandring, oprette service pakker og organisere sin handel, oprette og administrere virksomheder, der leverer tjenester af turisme, underholdning, skønhed og wellness. [+]

Turisme og underholdning erhvervslivet studieuddannelsen er designet til at forberede kvalificerede ledere til at kunne undersøge og analysere markedet for turisme og underholdning business, forretningsmiljø og tendenser i sin forandring, oprette service pakker og organisere sin handel, oprette og administrere virksomheder, der leverer tjenester af turisme, underholdning, skønhed og wellness.

Programindholdet

Fremtidige specialister inden for turisme og underholdning erhvervslivets studie generelle emner: kommunikationspsykologi, grundlæggende grundlag i loven, fremmedsprog og emner af studieafdelingen: Grundlæggende om turisme, grundlæggende begivenheder planlægning, ledelse, marketing, forretningsret, corporate finance og regnskab, rejseplanlægning og organisation, kontrol af computer reservationssystem, arrangement planlægning teknologi, forretningsplanlægning og virksomhedsgrundlag.... [-]


Videoer

Mokymasis visą gyvenimą (Socialinė reklama)

Laidoje "Lietuva - jurinė valstybė" susipažinkite su Lietuvos verslo kolegija

LT VERSLO KOLEGIJA

Lietuvos verslo kolegijos studentai daro apšilimą prieš bėgimą

LTVK Etaplius web konferencija