BBI Luxembourg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores programmer afbalancerer løbende træning med den tilsyns- og erhvervskundskab, som eleverne har brug for, til at blive effektive beslutningstagere inden for en kompleks gæstfrihedsorganisation. Når du er færdiguddannet fra BBI , vil du være rustet til at påtage sig betydningsfulde ansvarsområder tidligt i din karriere og være et produktivt teammedlem, fra din første dag i jobbet.

Undervisningsprogrammerne samt strukturen, målene, strategierne og pædagogik er de samme i begge institutter. Det samme gælder for de lærerpersonale, der deler erfaringer og færdigheder mellem de to enheder, der er opnået siden 1990 år for BBI oprettelse. BBI institutioner er først og fremmest designet som "Skole for Gæstfrihed og Turisme Virksomhed" med en international dimension. Vores strategi er baseret på at være dynamisk, åben og involveret i "Videnssamfundet" - den europæiske vision om fremtiden. Faktisk takket være det synspunkt har højere uddannelse også en fordel af fantastisk vækst.

Vores institutter er særligt ansete for deres pædagogiske innovation, og vores undervisning skiller os ud af beskeden på grund af vores konstante søgen efter excellence. Vores resultater, hvad angår elevtilfredshed, ægte professionelle åbninger og forhold til gæstfrihed og turistindustrien, viser, at vi er en del af de øverste akademiske institutioner for ledelsesstudier.

BBI tilbyder 3-årige bachelor- og 2-årige masterprogrammer, i en virkelig international ramme, vil sikre de kreative personer med lidenskab og hvem der deler fælles værdier er klar til at imødegå udfordringerne inden for gæstfrihed og turisme. Vi leverer førsteklasses uddannelse til en karriere inden for hospitals- og turistsektoren - den hurtigst voksende industri i verden.

Programmerne afspejler hovedsagelig det angelsaxiske uddannelsesformat, hvor der lægges vægt på en praktisk, pragmatisk og tværfaglig tilgang til læring. De tre hovedkerner i læseplanerne er:

  • Operations management education
  • Erhvervsuddannelse
  • Praktisk uddannelse - praktikophold

Placeringer

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg
Telefonnummer
+352 27 91 12 92

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig