Læs den officielle beskrivelse

Vores programmer afbalancerer løbende træning med den tilsyns- og erhvervskundskab, som eleverne har brug for, til at blive effektive beslutningstagere inden for en kompleks gæstfrihedsorganisation. Når du er færdiguddannet fra BBI , vil du være rustet til at påtage sig betydningsfulde ansvarsområder tidligt i din karriere og være et produktivt teammedlem, fra din første dag i jobbet.

Undervisningsprogrammerne samt strukturen, målene, strategierne og pædagogik er de samme i begge institutter. Det samme gælder for de lærerpersonale, der deler erfaringer og færdigheder mellem de to enheder, der er opnået siden 1990 år for BBI oprettelse. BBI institutioner er først og fremmest designet som "Skole for Gæstfrihed og Turisme Virksomhed" med en international dimension. Vores strategi er baseret på at være dynamisk, åben og involveret i "Videnssamfundet" - den europæiske vision om fremtiden. Faktisk takket være det synspunkt har højere uddannelse også en fordel af fantastisk vækst.

Vores institutter er særligt ansete for deres pædagogiske innovation, og vores undervisning skiller os ud af beskeden på grund af vores konstante søgen efter excellence. Vores resultater, hvad angår elevtilfredshed, ægte professionelle åbninger og forhold til gæstfrihed og turistindustrien, viser, at vi er en del af de øverste akademiske institutioner for ledelsesstudier.

BBI tilbyder 3-årige bachelor- og 2-årige masterprogrammer, i en virkelig international ramme, vil sikre de kreative personer med lidenskab og hvem der deler fælles værdier er klar til at imødegå udfordringerne inden for gæstfrihed og turisme. Vi leverer førsteklasses uddannelse til en karriere inden for hospitals- og turistsektoren - den hurtigst voksende industri i verden.

Programmerne afspejler hovedsagelig det angelsaxiske uddannelsesformat, hvor der lægges vægt på en praktisk, pragmatisk og tværfaglig tilgang til læring. De tre hovedkerner i læseplanerne er:

  • Operations management education
  • Erhvervsuddannelse
  • Praktisk uddannelse - praktikophold
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

BBI Luxembourg

BA-uddannelsen tildeles ved udgangen af tre års studier. Det beskrives som "Karriereorienteret program", hvilket betyder, at den direkte forbereder eleverne til fagperson ... [+]

UNDERGRADUET PROGRAM: 180 ECTS KREDIT

BA-uddannelsen tildeles ved udgangen af tre års studier. Det beskrives som "Karriereorienteret program", hvilket betyder, at den direkte forbereder eleverne til professionelle aktiviteter. I slutningen af dette program kan elever, der graduerer, derfor, afhængigt af deres personlige ambitioner, komme direkte ind i arbejdets verden eller fortsætte med at studere for en kandidat.

Dette program fokuserer på teoretiske emner (akademiske discipliner) og forståelsesevne (gæstfrihed og alle relaterede faciliteter). Det giver viden om teamarbejde og beslutningstagning. Programmet tilbyder en kombination af operationelle færdigheder og solid business management viden, for at forbedre elevernes viden om generel ledelse og finansiering, afgørende for denne professionelle karrierevej.... [-]

Luxembourg Wiltz
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg
Hjemmeside
Telefonnummer
+352 27 91 12 92