LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om LUNEX University

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

LUNEX University er baseret i Luxembourg, og er en privat skole, der er specialiseret inden for sport, sundhed, terapi og forebyggende medicin. Som en internationalt orienteret skole tilbyder LUNEX uddannelser anerkendt i hele Europa og perfekt tilpasset det globale marked.

Vores programportefølje er kendt for dets bæredygtighed og sociale relevans og giver eleverne de nye tilgange og perspektiver på de nye områder inden for sport og sundhed. Hvert studieprogram undervises 100% på engelsk af et internationalt akademisk team fra institutioner over hele verden. Gennem en kombination af teoretiske kurser og praktisk erfaring er LUNEX-studerende uddannet til at blive eksperter og ledere inden for deres område og udvikle sig i en globaliseret verden.

 • En international skole med en menneskelig berøring
 • 6 studieprogrammer inden for sundhed og sport (plus et forberedende program)
 • 100% engelsk kurser
 • Et internationalt og multikulturelt team

Vores 3 & 5-årige uddannelser inden for sport og sundhed

I dag tilbyder LUNEX 3 bachelorgrader, som er tilgængelige efter mindst 12 års skoleuddannelse eller tilsvarende tidligere uddannelse samt 3 kandidatuddannelser. Disse studieprogrammer er udviklet i overensstemmelse med Bologna-processen for praktiske karrierer og erhverv i hele Europa og er akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse og Forskning (MESR) i Luxembourg.

Vi har opdelt vores programmer i 2 forskellige felter: sundhedsvidenskab på den ene side og ledelse på den anden side.

LUNEX Bachelor- og kandidatuddannelser i sundhedsvidenskab

 • Fysioterapi Bachelor & Master forbereder fremtidige kandidater til fysioterapeutfaget for at forbedre individeres sundhed.
 • Bachelor i sport og træningsvidenskab gør det muligt for studerende at få viden og praktisk erfaring med videnskabelige principper, der vedrører motorisk læring, fysiologi, ernæring, biomekanik eller endda psykologi.
 • Sport og træningsvidenskabsmester giver studerende mulighed for at uddybe deres viden og være i stand til at vurdere og optimere præstation og sundhed for atleter og patienter osv.

LUNEX Bachelor- og kandidatuddannelser i ledelse

 • International Sport Management Bachelor tilbyder viden og forståelse af forretningsstyring relateret til sport for at give de studerende al den nødvendige know-how for at kunne arbejde i det internationale miljø omkring sportsorganisationer.
 • International Sport Management Master * gør det muligt for studerende at tilegne sig avanceret viden og færdigheder inden for sportsbranchen.

Vores forberedende program: Foundation Program

Ud over vores bachelorgrader har vi designet et forberedende program kaldet ”Foundation Program” med det formål at hjælpe studerende med at forbedre deres engelske niveau og / eller at styrke deres viden inden for videnskaber (herunder kemi, fysik og biologi). Studerende kan vælge at starte deres studier med Foundation-programmet, før de forfølger en af vores bachelorgrader.

Vores moderne og unikke campus i Luxembourg

LUNEX ligger i hjertet af Europa, og har en ideel geografisk beliggenhed, som giver adgang til nye markeder over hele verden og tilbyder et interessant ekspertnetværk. Dette omfatter sportsorganisationer, klubber og føderationer eller endda træningscentre og terapeutiske metoder. Hvad angår vores campus i Differdange (ved navn European Sports City 2018), er den baseret et par meter fra et stadion og sportsfaciliteter. Herudover er campuset fuldstændig renoveret og er nu udstyret med state of the art teknologi samt et moderne og digitalt miljø, der gør det muligt for studerende at udføre alle casestudier og praktiske øvelser optimalt.

116173_Photo_LUNEX_2.png

På LUNEX har eleverne mulighed for at studere i et unikt læringsmiljø. Faktisk er campus bygget i stedet for den gamle swimmingpool i Differdange, og poolstrukturen er blevet omdannet til et auditorium. Derudover er alle vejrbaner designet på gulvet for at lede eleverne til de forskellige klasseværelser, og afslapningsområder er også tilgængelige for studerende.

Hvorfor studere ved LUNEX University?

 • Studier tilpasset det globale arbejdsmarked
 • Individuel og personlig support til hver elev
 • Optimal kombination af teori og praktisk erfaring
 • Fleksible programmer til at ledsage højtydende sport og karriere
 • State-of-the-art udstyr
 • International læringsmiljø
 • Tværfaglig udveksling

Sådan ansøger du om et LUNEX-studieprogram

For at ansøge om et af vores programmer skal du have mindst 12 års skoleundervisning eller tilsvarende forudgående uddannelse. Hvis du opfylder dette krav, skal du blot udfylde vores online ansøgningsskema og deltage i en af vores ansøgningsdage (optagelsesprøver).

For dine oplysninger er der ingen ansøgningsfrist, det er muligt at søge hele året.

Mere information findes på vores hjemmeside.

Vær en del af det! Vær en del af LUNEX!

* Aktuelt i akkreditering

Placeringer

Differdange

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxembourg District, Luxembourg

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig