Læs den officielle beskrivelse

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology tilbyder en række programmer, der er designet til at producere højt ansættelsesgivende kandidater ved at give vores studerende en internationalt benchmarked akademisk erfaring tæt på linje med industriens krav. Som en integreret medlem af APIIT Education Group - der omfatter Asia Pacific University of Technology

APIITs programmer tilbydes sammen med vores langvarige internationale partner, Staffordshire University, Storbritannien. Under denne godkendte samarbejdsaftale leverer APIIT Staffordshire University grader ved at anvende den samme pensum og opfylder de samme undervisnings-, lærings- og vurderingskvalitetsforbedringsprocesser som i Storbritannien med det formål at sikre sammenligneligheden af ​​elevoplevelse og akademiske standarder.

Kreative industrier i Malaysia og regionen fører vejen med fremadrettede Staffordshire University Courses @ APIIT inden for Design Innovation

Faktisk producerer APIITs uddannelsessystem kandidater, der belyser Staffordshire's engagement i at producere The Staffordshire Graduate - kandidater, der besidder de vigtigste færdigheder med beskæftigelsesegnethed, virksomhed og iværksætteri - og evnen til at skille sig ud på arbejdsmarkedet. Som APIIT studerende studerer på Staffordshire University grader, får vores studerende en hel del mere end blot en forståelse af deres fag, men vil forlade med et sæt attributter, som potentielle arbejdsgivere ikke kun leder efter, men vil værdsætte og respektere. Samtidig er APIITs egne Foundation- og Diploma-programmer også eksternt kvalitetssikrede af Staffordshire University, hvilket sikrer, at eleverne opnår en internationalt benchmarked kvalifikation, samtidig med at der sikres en vellykket progression i graden af ​​deres valg.

Denne tilgang til at levere internationalt benchmarked uddannelse strækker sig også ud over grænserne i Malaysia og er nøje gentaget inden for vores familie af APIIT-branchekampuser, der opererer i Sri Lanka og i Indien. Blandt Malaysias første MSC-statusinstitutioner har APIIT også opnået en stærk track record inden for forskning, udvikling og kommercialisering, og har vundet mere end 50 malaysiske og internationale priser til sine innovationer, produkter og elevprojekter. Som anerkendelse af dets fokus på kvalitet i uddannelsen modtog APIIT Education Group premierministerens pris for ekspertise i 2011 samt eksportkvalitetsprisen fra ministeriet for international handel og industri i Malaysia.

APIITs akademiske programmer er godkendt af Ministeriet for Uddannelse i Malaysia, og kvalifikationerne er fuldt eller midlertidigt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Hvorfor studere i Kuala Lumpur, Malaysia

Der er noget for enhver smag

Kuala Lumpur (KL) har længe været valget af studiemål for studerende fra Indonesien, Kina, Indien, Pakistan, Centralasien, Europa, Mellemøsten, Maldiverne, Afrika og lande i Sydøstasien. Ud over det smukke land Malaysia, dets mangfoldige befolkning og stabile forhold, tilbyder den store kursusart, vi tilbyder - fra IT og teknologi til bioteknologi og medier - muligheder for livslang læring for alle vores elever.

Høje akademiske standarder og international anerkendelse

Uddannelse er en investering, så du vil sikre dig, at du får en god kvalifikation og en høj standard for læring. Gennem årene har vi tilpasset moderne undervisningsmetoder og faciliteter uden at afskaffe værdier af traditionelle læringsmetoder. Du kan være sikker på at du vil modtage uddannelseskvalifikationer, der er af internationale standarder og anerkendelse. Disse kvalifikationer er overførbare og anerkendt af andre universiteter, herunder Storbritannien og Australien. Selvfølgelig er vores ultimative mål at dine kvalifikationer og studier er overførbare og værdsatte i arbejdsstyrken.

Du vil forbedre din engelsk

Malaysia tilbyder en enorm mulighed for at lære og mestre nye sprog. Vores multikulturelle mangfoldighed og befolkning består af talere engelsk, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiske Dialekter, Tamil, og en lang række andre. Du møder og studerer med studerende fra hele regionen, hvilket giver dig mulighed for at tale og praktisere nye sprog. De fleste af de studerende taler engelsk, og vores klasser er alle udført på engelsk. Du kan også tage flere engelske klasser, før du begynder din studie.

En overkommelig løsning

De samlede udgifter til at studere og bo i Malaysia er generelt lavere end de fleste lande, der tilbyder internationalt anerkendte og kvalitetssikrede studieprogrammer.

Et center for teknologi og multimedia

Den malaysiske regerings multimediale superkorridor (MSC) blev lanceret i 1996 for at drive landet til informationsalderen gennem en række initiativer eller flagskibsapplikationer, som omfatter elektronisk regering, intelligente skoler, telemedicin, forskning
Malaysia viser sig også at være et rekord i arkitektonisk historie fra det gamle til det nye. Kom og se et af de højeste betongtårne ​​i verden! Stående 421 meter blev Kuala Lumpur Tower bygget af et lokalt firma for at fungere som et telekommunikations- og tv-tårn. Bortset fra den indviklede arkitektur kan du også tage en tur i en af ​​de fire ekspresshejsninger til toppen og beundre udsigten fra Observation Deck.
Stående over Kuala Lumpurs skyline er de 452 meter lange Petronas Twin Towers et nationalt monument og landets stolthed. Den 88-etagers bygning af attraktivt glas- og stålfacade er en integreret udvikling med kommercielle, detail-, hotel-, konference-, underholdningsfaciliteter og boliger.

Let tilgængeligt

Malaysia er let nået med fly fra hele verden. Det er også tilgængeligt via hav og land fra nabolande som Indonesien, Singapore og Thailand. KL International Airport, KLIA, er et hjemligt lufthavnsmiljø med højteknologiske attraktioner. Det er en travl lufthavn hosting og håndtering af flyvninger, der afgår og lander fra hele verden.
Hvis du er en bilkamp entusiast, vil du være glad for at vide, at et Formel 1 Race Track ligger i nærheden af ​​lufthavnen, hvor Formel 1 Race holdes i marts hvert år. Sporet giver også mulighed for motorcykel- og rallykørsel i løbet af året.

Oplev den kulturelle mangfoldighed

Du vil opdage en dejlig sammensmeltning af Asiens ældste civilisationer - malaysisk, kinesisk, indisk, med en spændende fejring af festivaler, skikke og traditioner og en række multikulturelle retter.
At spise ude i Malaysia er et eventyr for madelskere. Der er et stort udvalg - fra krydret Malay mad, en uendelig række kinesisk mad, eksotisk køkken fra Indien, vestlige køkken, til Nyonya og portugisisk mad. Forkæl dig med populære malaysiske retter såsom satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa og kyllingris. Internationale fastfoodkæder er også bredt tilgængelige i byer.
Malaysier fejrer en række helligdage og festivaler - Deepavali eller Festival of Lights, Hari Raya, kinesisk nytår, jul, nationaldag eller Merdeka Day, Lantern og Moon Cake Festival, for blot at nævne nogle få.

Moderat klima og vejr

Malaysia har et tropisk, fugtigt klima med temperaturer i gennemsnit 29 ° C hele året og køligere i højlandet. Geografisk er det badet i varm tropisk sol med 3.000 kilometer kystlinje, en række kølige bjergområder, verdens ældste regnskov og Sydøstasiens højeste bjerg. Det lyse og tropiske klima sikrer, at de fleste sport og aktiviteter kan nydes hele året.

Sportsaktiviteter og eventyr

Mange sportsgrene spilles i Malaysia. Blandt de populære er fodbold, badminton, hockey, tennis og squash. Andre favoritter er cykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball og grand prix racing.
Hvis du elsker naturligt eventyr, vil du have meget sjov! Med de lange kyster og offshore øer kan du vandski, windsurfing, snorkling og dykning i øer og marine parker, også kano, white-water rafting, flod safari og krydstogter sammen med det store flodsystem.
Det er ikke alt. Cave exploring, bjergbestigning, off-road kørsel, mountain biking, jungle trekking, trail ridning, dykning, fiskeri, fugleture og paragliding er også blandt populære aktiviteter i Malaysia.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Dette program sigter mod at udvikle dig som en kreativ animator. Animationsruten giver mulighed for at specialisere sig i modellering, animation og kompositbaserede appli ... [+]

OversigtDette program sigter mod at udvikle dig som en kreativ animator. Animationsruten giver mulighed for at specialisere sig i modellering, animation og kompositbaserede applikationer i skabelsen af ​​karakterfilmfremstilling.Programmet fokuserer på de mange aspekter af fundament animationsprocessen og støttes af en række specialiserede forelæsere, demonstrationer og seminarer, der introducerer eleverne til professionel, design og kreativ proces.År 1 giver en struktur til at lære de store animationsprincipper. Du vil udforske en række teknikker, der involverer 2D og CG elementer.År 2 involverer udviklingen af ​​tegn i større dybde. Dette omfatter forbedring af lyddialog og krop gestus, en introduktion til handling integration og avanceret belysning og kamera arbejde for større skud sammensætning; samt model som et kerne modul med fokus på fast bygning. Du vil også have mulighed for at studere eksperimentel animation.I år 3 forventes du at producere en række korte animationer, som viser fremragende præstationsbaseret animation. Der lægges vægt på professionel praksis som forberedelse til eksamen og større beskæftigelsesudsigter gennem animation.Adgangskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Den BA (Hons) i International Relations sigter mod at producere kandidater, der er reflekterende og kritiske elever, med et globalt perspektiv, og som er forberedt på ver ... [+]

OversigtDen BA (Hons) i International Relations sigter mod at producere kandidater, der er reflekterende og kritiske elever, med et globalt perspektiv, og som er forberedt på verden af ​​arbejde. Dette opnås gennem en række foranstaltninger:For at kunne udnytte den viden og forståelse, som graden har til formål at udvikle, effektiv kommunikation og evnen til at arbejde i hold og med forskellige interessenter, ses som væsentlige egenskaber hos vores kandidater. Udviklingen af ​​kommunikations-, præsentations- og teamkompetencer ligger i hjertet af graden og opmuntres fra første principper til et højt niveau af færdighed i mange af de tematiske moduler og især gennem tutorial-programmer.Arbejdsgiverne værdsætter også uafhængighed af tanken og en kreativ evne til at finde løsninger. Graden sætter eleverne i stand til at tage ejerskab af deres læring - hverken individuelt eller i grupper - og tilskynder til uafhængighed af tanke og problemløsning på tværs af et spektrum af aktiviteter: i udførelsen af ​​en forskningsafhandling; i kritisk læsning og skrivning i tematiske moduler; eller i tutorial diskussioner og præsentationer.Derudover udforsker graden spørgsmål om bæredygtighed og miljø. Atmosfæriske og mange andre forurening er uundgåeligt globale problemer, da de ikke kender grænser og er medtaget her, fordi bæredygtighed og miljø bliver stadig vigtigere globale spørgsmål, herunder den internationale konkurrence om knappe ressourcer som olie og vand.AdgangskravRute 1: Indgang til år 1 gradSuccesfuld gennemførelse af STPM med 2 fulde pass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og færdiggørelse af SPM eller tilsvarende; ellerSuccesfuld færdiggørelse af A-niveau med mindst et eksamensbevis i 2 fag og... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denne grad vil åbne en hel verden af ​​karrieremuligheder og rådgivning muligheder. Kandidater arbejder i områder, herunder computer, sportsartikler, gym udstyr, ur desig ... [+]

OversigtDenne grad vil åbne en hel verden af ​​karrieremuligheder og rådgivning muligheder. Kandidater arbejder i områder, herunder computer, sportsartikler, gym udstyr, ur design, bil design og emballage. Nogle kandidater opretter deres egne virksomheder eller går ind i markedsføring, modelfremstilling, grafik, computerspil design, design management og undervisning.Dette program omfatter spændende og forskellige projekter som legetøj, hjemmeprodukter, transport, fitnessudstyr og belysning. Adgang til fremragende workshops, modelleringsfaciliteter og software gør det muligt for eleverne at præsentere deres arbejde til en professionel standard.Kernevidenskaber introduceres gennem strukturerede og praktiske designprojekter, der involverer idégenerering, tegning og gengivelse, modelfremstilling og edb-arbejde. Yderligere moduler omfatter konceptgeneration, ergonomi og brugervenlighed, materialer og fremstilling og æstetik. Programmet skrider frem for at dække mere avancerede CAD-projekter og rollen som Rapid Prototyping.Når muligheden opstår, kan eleverne arbejde på samarbejdsprojekter med studerende og medarbejdere fra Transport Design, Advertising og Brand Management og andre programmer.I år 3 vil du gennemføre et stort designprojekt i et område af personlig interesse. Denne fleksibilitet giver eleverne mulighed for at forkæle virkelig original tænkning og være innovative. Studerende kan også udstille deres design til offentligheden og potentielle arbejdsgivere ved årsskiftet.AdgangskravRute 1: Indgang til år 1Succesfuld gennemførelse af STPM med 2 fulde pass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og færdiggørelse af SPM eller tilsvarende; ellerSuccesfuld færdiggørelse af A-niveau med mindst et eksamensbevis i 2 fag og vellykket gennemførelse af O-niveau eller tilsvarende ellerAnerkendt matrikulering eller fundament med CGPA 2.0; ellerEn kvalifikation, som APIIT accepterer som ækvivalent med ovenstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Vores 360 ° tilgang til kreativ og strategisk reklame og brand management udvikler fagfolk med et bredt sæt færdigheder og udvikler dine beskæftigelsesmuligheder. Vores k ... [+]

OversigtVores 360 ° tilgang til kreativ og strategisk reklame og brand management udvikler fagfolk med et bredt sæt færdigheder og udvikler dine beskæftigelsesmuligheder. Vores kreative studiemiljø afspejler et agenturmiljø, der skaber fleksible arbejdsområder og projektrum med industristandard software.Vores dynamiske ideeledede reklameprogram vil udstyre dig med færdigheder og forståelse for at udvikle en karriere i de kreative industrier. Uanset om du vil arbejde i et kreativt team, være copywriter, kontoplanlægger eller brandmanager, får du afgørende praktisk erfaring, som er yderst attraktiv for fremtidige arbejdsgivere.Programholdet har erhvervserfaring, og vores associerede vejledere er nuværende kreative direktører og agenturer. Vi sætter kreativ tænkning og ideer i centrum for vores 360 ° tilgang til reklamestudie via digitale og traditionelle reklameplatforme, udforske sociale medier, viral markedsføring og omgivende reklame.Industri placeringer og agentur besøg vil tilføje til din udvikling. Du lærer at oprette reklamekampagner ved at studere nøgleområder af kreativ tænkning, strategi og planlægning samt idégenerering, integreret kommunikation, kunstretning og copywriting.AdgangskravRute 1: Indgang til år 1Succesfuld gennemførelse af STPM med 2 fulde pass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og færdiggørelse af SPM eller tilsvarende; ellerSuccesfuld færdiggørelse af A-niveau med mindst et eksamensbevis i 2 fag og vellykket gennemførelse af O-niveau eller tilsvarende ellerAnerkendt matriculation eller fundament med CGPA 2.0 på SPM Level; ellerEn kvalifikation, som APIIT accepterer som ækvivalent med ovenstående.... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Spændende muligheder findes som interiør- og udvendige designere i bil- og transportselskaber og som designkonsulenter. Nogle kandidater vælger at starte deres egen virks ... [+]

OversigtSpændende muligheder findes som interiør- og udvendige designere i bil- og transportselskaber og som designkonsulenter. Nogle kandidater vælger at starte deres egen virksomhed. Studerende lærer en række overførbare færdigheder, som kan anvendes til land-, sø- og luftprojekter.Studerende arbejder på transport- og industriprojekter i et kreativt og venligt studiemiljø. De har adgang til fremragende workshops og modelleringsfaciliteter, bruger industristandard software og forventes at præsentere deres arbejde til en professionel standard.Kernevidenskaber udvikles gennem strukturerede og praktiske designprojekter, der involverer idégenerering, tegning og gengivelse, lermodellering og relevant software. Programmet arbejder tæt sammen med de besøgende designere, der er involveret i hele. Undervisning og læringsteknikker er varierede og omfatter individuelle og gruppedesign workshops, øvelser, seminarer og præsentationer.Studerende har vigtige tekniske og CAD-input i hele programmet fra Det Naturvidenskabelige Fakultet og afslutter et stort designprojekt i år 3 på et område af personlig interesse. Denne fleksibilitet giver mulighed for at engagere sig i virkelig original og nyskabende tænkning.Vores mål er at udstyre studerende med en bred vifte af specialiserede og overførbare færdigheder. Programmet giver mulighed for at deltage i praktikophold og til at indgå nationale designkonkurrencer. Studerende udstiller også deres designs til offentligheden og potentielle arbejdsgivere i slutningen af ​​året.AdgangskravRute 1: Indgang til år 1Succesfuld gennemførelse af STPM med 2 fulde pass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og færdiggørelse af SPM eller tilsvarende; ellerSuccesfuld færdiggørelse af A-niveau med mindst et eksamensbevis i 2 fag og vellykket gennemførelse af O-niveau eller tilsvarende ellerAnerkendt matriculation eller fundament med CGPA 2.0 på SPM Level; ellerEn kvalifikation,... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

VFX-prisen er for ansøgere, der søger en karriere inden for film, postproduktion eller spilindustrien - selv om nogle kandidater kan flytte til stillinger inden for arkit ... [+]

Oversigt

VFX-prisen er for ansøgere, der søger en karriere inden for film, postproduktion eller spilindustrien - selv om nogle kandidater kan flytte til stillinger inden for arkitektonisk visualisering, re-touching / reklamebureauer eller postgraduate studie.

VFX er overvejende om ideer og konceptgenerering til film eller spil, der dækker tegn, køretøjer, produkter, tøj, sæt og miljøer - i sidste ende tager disse ideer igennem til færdige konceptværker eller 3D-modeller.Mere end nogensinde har film- og spilindustrien brug for håndgribelige, spændende plot / scenarier med tegn, miljøer og rekvisitter, der passer til dem. Studerende udvikler ideer nogle gange som 2D-kunstkoncepter, suppleret med nøjagtig 3D digital modellering kombineret med grønne skærm / sammensætningsmetoder. Designmetode, konceptoprindelse, spekulativ design, visualiseringskompetencer, livstegning, fysisk skitse og facsimile modellering giver traditionelle designfærdigheder.Projektarbejde udføres individuelt eller som led i et hold. Vores medarbejdere har gode (og udvidende) industrielle forbindelser. Hvor det er muligt, opfordrer de deres forskning eller kommercielle arbejde til at informere og forme læseplanen, hvilket resulterer i mere branchevidenskabelige kandidater.Adgangskrav... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

I dagens konkurrencedygtige erhvervsliv spiller IT en stor rolle i udnyttelsen af ​​kommercielt potentiale. Din kandidatdestination fra dette program vil sandsynligvis væ ... [+]

Oversigt

I dagens konkurrencedygtige erhvervsliv spiller IT en stor rolle i udnyttelsen af ​​kommercielt potentiale. Din kandidatdestination fra dette program vil sandsynligvis være på et ledelsesniveau inden for en it-afdeling, udvikle it-systemer og servicere behovene hos en række forretningsdivisioner. Du kan tage en karriere i it-systemudvikling, it-systemanalyse og design eller it-netværksstyring.

I løbet af det første år vil du blive introduceret til forretnings- og databehandlingskoncepter, værktøjer og teknikker. År 2 dækker udviklingen af ​​it-systemer til business, analyse, design og udvikling af web-baserede løsninger, netværk og faglige problemstillinger inden for computing.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security er et vigtigt og voksende arbejdsområde for databehandlere. Enhver organisation, der har et computernetværk eller bruger internettet, har en potentiel si ... [+]

Oversigt

Cyber ​​Security er et vigtigt og voksende arbejdsområde for databehandlere. Enhver organisation, der har et computernetværk eller bruger internettet, har en potentiel sikkerhedsrisiko og vil have brug for personer med specialiserede færdigheder til at beskytte deres systemer og data. Du kan også finde dig selv at arbejde for et specialiseret konsulentfirma, der yder en sådan service til mindre organisationer.

Computersystemer gemmer, behandler og kommunikerer en lang række data. Meget af disse data er private, og ukorrekt adgang til det kan medføre betydelige omkostninger for en organisation eller den person, der ejer dataene. Sikring af computersystemer mod ondsindet angreb eller endog imod utilsigtet skade er afgørende for ethvert computersystem. Dette program giver dig den viden og færdigheder, der gør det muligt for dig at forhindre angreb og utilsigtet skade på computersystemer.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Denne pris vil udstyre dig med færdigheder til at arbejde i film, tv og nye medier. Specialiseret i industristandardprodukter, fra digital film og videoredigering til de ... [+]

OversigtDenne pris vil udstyre dig med færdigheder til at arbejde i film, tv og nye medier. Specialiseret i industristandardprodukter, fra digital film og videoredigering til de animationsfærdigheder, der er nødvendige for at producere broadcast-standard titling og effekter, får du også de efterproduktionsmæssige færdigheder, som alle postproduktionsfolk har brug for.Dette program kombinerer undersøgelsen af ​​digital video produktion og efterproduktion på en række forskellige områder, herunder film, video, tv, animation, design og digital billedbehandling. Du vil lære at bruge industristandard software, herunder Final Cut Pro Studio og Adobe Creative Suite. Alle efterproduktionskompetencer er bakket op med den filmproduktionskundskab, som alle redaktører og efterproducerende fagfolk kræver.År 1 dækker alle de grundlæggende efterproduktionsevner, herunder grafik og det grundlæggende i filmproduktion og redigering, med muligheder for at inkludere lydoptagelse og CGI.I år 2 og 3 vil du studere redigering, animation og High Definition video produktion. Disse færdigheder kombineres med farvekvalitet for film og tv, compositing (grøn skærm) og matchende bevægelige objekter i animerede og video scener.Dette vil blive forenet med muligheden for at studere andre filmrelaterede emner, filmografi, lydproduktion, blanding og design og musikvideoproduktion. Kombinationen af ​​de opnåede færdigheder giver kandidater kanten i film-, tv- og medieindustrien.AdgangskravRute 1: Indgang til år 1Succesfuld gennemførelse af STPM med 2 fulde pass eller tilsvarende med minimum CGPA på 2,0 og færdiggørelse af SPM eller tilsvarende; eller,Succesfuld færdiggørelse af A-niveau med mindst et eksamensbevis i 2 fag og vellykket gennemførelse af O-niveau eller tilsvarende ellerAnerkendt matrikulering eller fundament med CGPA 2.0; ellerEn kvalifikation, som APIIT accepterer som ækvivalent med... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Da computere er en indbygget del af det normale liv, er de også vigtige som et redskab i kriminelle aktiviteter. Derfor kan de give en vigtig kilde til bevis. Denne pris ... [+]

Oversigt

Da computere er en indbygget del af det normale liv, er de også vigtige som et redskab i kriminelle aktiviteter. Derfor kan de give en vigtig kilde til bevis. Denne pris giver en solid grounding i de færdigheder, du har brug for at følge en karriere i retsmedicinsk undersøgelse af edb-systemer og relaterede sikkerhedsområder. De samme færdigheder, der gør det muligt at spore bevismateriale, giver dig også de nødvendige evner til at hjælpe organisationer og enkeltpersoner med at gendanne data / oplysninger, der kan være gået tabt eller ødelagt som følge af den utilsigtede eller ondsindede aktivitet. Du kan ikke kun registrere kriminel aktivitet, men også hjælpe med at redde folk fra følgerne af en sådan aktivitet.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk