Læs den officielle beskrivelse

Luftfartsforvaltningskollegiet er oprettet med det primære formål at "tilføre værdi" til luftfartsselskaberne i Malaysia . Vi ønsker at blive det centrale fokus på luftfartsstyringsrelateret viden og information i Malaysia. Vi ønsker at give vækststimuleringen til luftfartsindustrien i Malaysia. Som du måske er opmærksom på, vil luftfartsindustrien vokse i Asien og Stillehavsområdet (herunder Malaysia) med fremkomsten af ​​Kina og Indien økonomien.

I overensstemmelse med vores kerneværdier er kundetilfredshed, løbende forbedring, professionalisme og teamwork, vores elevernes og deltagernes tilfredshed vores primære bekymring. Din uddannelse og træning er vores centrale fokus.

Vores andet mål er at producere kandidater, ikke kun med viden, men med evnen til at kommunikere og interagere godt med andre mennesker og dermed opnå de problemløsende færdigheder, der er så meget nødvendige i branchen. Som Thomas sagde mere: "Uddannelse er ikke i gang med at lære, information, data, fakta eller evner - det er træning eller instruktion - men gør det snarere synligt, hvad der er skjult som et frø".

I øjeblikket er vores kerneprodukt Diploma in Aviation Management og Diploma i Flight Operation Management - den første af sin art i Malaysia med det formål at producere kandidater, der ville kunne øge Malaysias luftfart industri til større højder. Tidligere var de fleste af luftfartsindustrien rekrutteringer fra generalisterne, og de ville tage et par år, før de kunne være fuldt produktive, da de har brug for at lære om luftfartskendskab, mens de arbejder. Vores kandidater vil kunne udføre jobbet straks, da de ville blive udsat for al denne viden, mens de gennemgår eksamensbeviset på kollegiet.

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Aviation Management College

Luftfart og lufthavnsindustrien er en af ​​de vigtigste industrier, der bidrager med værdifulde aktiver og økonomisk vækst til vores land. Lufthavnen er en gateway til lu ... [+]

Luftfart og lufthavnsindustrien er en af ​​de vigtigste industrier, der bidrager med værdifulde aktiver og økonomisk vækst til vores land. Lufthavnen er en gateway til lufttransport af lokalbefolkningen, turister og forretningsrejser; med mange flyselskaber, der tilbyder forskellige destinationer, både internationale og indenlandske. I Malaysia er væksten i flyselskabet og lufthavnsindustrien stigende med bedre fremskridt og ledelse i takt med teknologien. Forvaltningsgruppen spiller således en vigtig rolle for at sikre en sikker og effektiv administration af lufthavnen og flyselskaberne.

Da dette program er tildelt af Bucks New University, gør det til det eneste luftfartsuddannelsesprogram, at denne region akkrediteres af to lande, Det Forenede Kongerige (QAA) og Malaysia (MQA). Alle pensum, undervisningsmaterialer, modermærke, certifikat og transkription vil blive organiseret af Bucks New University, hvor AMC vil være læringscentret, der leverer foredrag og karakterer, der tildeles i henhold til den akademiske kvalitetskontrol, der er fastsat af QAA og MQA.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk