Lakshveer Overseas Solution

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lakshveer Overseas Education Sdn Bhd er fast besluttet på at levere globale muligheder til studerende fra hele verden og en chance for at forfølge uddannelsen i forskellige anerkendte internationale campusser. Virksomheden er baseret i Malaysia.

Vores mål er at analysere de elementære krav til de studerende og hjælpe dem med at vælge den rigtige kurs og universitet eller college i overensstemmelse hermed. Vi fungerer som en vej mellem universiteterne eller kollegierne og de aspirantstuderende, der gerne vil fortsætte deres studie på et udenlandsk universitet / college i Malaysia.

Vores mål er at give de studerende hjælp, de har brug for og gøre deres ønsker for omfattende udlandet uddannelse gå i opfyldelse. Her på LV Overseas, er uddannelse altid håndteres på den mest professionelle måde, at man kunne forestille sig. Det hårde arbejde og indsats, vi giver, er altid blevet belønnet i form af velsignelser fra de studerende og deres familier.

Vores tjenester

Vi leverer 100% assistance i at hjælpe internationale studerende interesseret at studere i Malaysia finde en egnet skole eller universitet. Vores informationscenter giver detaljerede oplysninger og råd om malaysiske universiteter og gymnasier, deres kursus, gebyrstruktur, dato for indtag og stipendier.

Vores tjenester omfatter

  • Pædagogisk Rådgivning
  • Kursus Selection
  • Valg Universitet
  • Tilbud og Indlæggelser på universiteter / Colleges
  • Visa Assistance
  • Scholarship Assistance
  • Pre Afgang og post Ankomst Services
  • Lufthavn Assistance
  • Overnatning Services

At studere i Malaysia byder på internationale studerende mere end akademisk præstation og en globalt anerkendt kvalifikation, vil den malaysiske uddannelse erfaring give de studerende et væld af faglig viden og faglige færdigheder, som vil være til gavn for en levetid. Kontakt os for mere info.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BBA'er » Se Bachelor - Bachelor » Se A-levels » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se DBA » Se Master - Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Bachelors of Business Administration (Marketing, HR, Islamic accounting and finance)

på universitet Fuldtid January 2018 Malaysia Malaysia Online

[+]

HD i regnskabsvæsen BA (Hons) i Business Management med speciale i E-Business BA (Hons) i Media Marketing BA (Hons) i International Relations Vores tjenester Vi leverer 100% assistance i at hjælpe internationale studerende interesseret at studere i Malaysia finde en egnet skole eller universitet. Vores ydelser omfatter: Visa Assistance Scholarship Assistance At studere i Malaysia byder på internationale studerende mere end akademisk præstation og en globalt anerkendt kvalifikation, vil den malaysiske uddannelse erfaring give de studerende et væld af faglig viden og faglige færdigheder, som vil være til gavn for en levetid. [-]

Bachelor

Bachelor of Aircraft / Aviation Engineering Technology

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Malaysia Malaysia Online

[+]

Science Kontakt os for mere info. [-]

Bachelor of Education (Early Childhood / Teaching English as Second Language)

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Malaysia Malaysia Online

[+]

Det vil bevæbne kandidater med den nødvendige viden og færdigheder til effektivt at undervise i engelsk som andet sprog. Vi inviterer alle til at slutte sig til os i denne Education bestræbelse, der er spændende såvel som frugtbart, forbereder en og alle for de kommende udfordringer i engelsk sprogtilegnelse og undervisning i dette sprog. Tolk At studere i Malaysia byder på internationale studerende mere end akademisk præstation og en globalt anerkendt kvalifikation, vil den malaysiske uddannelse erfaring give de studerende et væld af faglig viden og faglige færdigheder, som vil være til gavn for en levetid. Kontakt os for mere info. [-]

Bachelor of Law (3+0, University of London / UK Transfer Degree Programme)

på universitet Fuldtid January 2018 Malaysia Malaysia Online

[+]

Den University of Manchester University of Sheffield University of Leeds Cardiff University University of Liverpool Aberystwyth University Northumbria University University of Hertfordshire 2 A-niveau passerer Vores tjenester Vi leverer 100% assistance i at hjælpe internationale studerende interesseret at studere i Malaysia finde en egnet skole eller universitet. Vores ydelser omfatter: Pædagogisk Rådgivning Kursus Selection Valg Universitet Tilbud og Indlæggelser på universiteter / Colleges Visa Assistance Scholarship Assistance lån Assistance Pre Afgang og post Ankomst Services Lufthavn Assistance Overnatning Services At studere i Malaysia byder på internationale studerende mere end akademisk præstation og en globalt anerkendt kvalifikation, vil den malaysiske uddannelse erfaring give de studerende et væld af faglig viden og faglige færdigheder, som vil være til gavn for en levetid. Kontakt os for mere info. [-]

Bachelors of Engineering (Electronics, Mechatronic, Telecommunication, Petroleum , Civil, Architecture)

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Malaysia Malaysia Online

[+]

. Inkluderer industriel uddannelse og praktik Vores ydelser omfatter: Pædagogisk Rådgivning Kursus Selection Valg Universitet Tilbud og Indlæggelser på universiteter / Colleges Visa Assistance Scholarship Assistance lån Assistance Pre Afgang og post Ankomst Services Lufthavn Assistance Overnatning Services At studere i Malaysia byder på internationale studerende mere end akademisk præstation og en globalt anerkendt kvalifikation, vil den malaysiske uddannelse erfaring give de studerende et væld af faglig viden og faglige færdigheder, som vil være til gavn for en levetid. Kontakt os for mere info. [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Malaysia Online, MY
Sociale medier