Mantissa College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret på værdierne at være progressiv, motiverede og innovative, Mantisse College vedholdende bidraget til pleje studerende, i ikke kun at være godt kvalificeret fagligt, men også at have en høj grad af kompetence i ledelsesmæssige færdigheder. Instituttet vil give en solid platform for studerende at nå deres mål og få succes i fremtiden, blev det ydmygt grundlagt i 1999 som IT-college og har aldrig veget tilbage fra de udfordringer, uddanne den næste generation, nationens ledere og videnarbejdere .

Ejet af PMI Uddannelse Sdn. Bhd (Reg nr 629638V), mantissen College blev opnået anerkendelser og milepæle gennem utrættelige indsats i søger til forbedringer, og dermed bliver belønnet med:

Vores priser Special Award Winning College af den malaysiske undervisningsministerium (2003) 10. Asia Pacific International Ærlighed Enterprise, Keris Award (2011) ISO 9001: 2008-status (2011) MSC status Institution (2012) Under 2 læringscentre (Main & South) strategisk placeret i ttdi, udstyret med state-of-the-art faciliteter, mantissen til formål at give en tiltrængt befordrende miljø for læring og udvikling, til at supplere vores kvalitet akademiske programmer i Business, informationsteknologi, bogføring og kreativt design. Vores campusser tilbyder også en omfattende liste over funktioner i catering til vores studerendes læringsbehov og komfort under deres år med os.

Mantisse Historie Siden starten har mantisse været forpligtet til at fremme opdagelse og fejringen af ​​viden. Kollegiet engagement i universitetsstudier modsvares af dets fremskridt i forskning og opdagelsen af ​​viden, især i erhvervsmarkedet. Søger at åbne døre for de studerende rundt om i verden og forstå nødvendigheden af ​​finansiel støtte, mantissen forskellige stipendieprogrammer sikrer, at studerende fra alle økonomiske baggrunde har råd til en uddannelse af høj kvalitet.

Fordele ved at studere i Malaysia

Høj kvalitet af uddannelse af international standard, reguleret af Undervisningsministeriet; Venskabsprogrammer tilbyder internatioanal studerende de bedste ruter til top notch kvalifikationer fra UK, USA, Australien, Canada og New Zealand for højere studier; Forholdsvis overkommelig gebyrer af lavere leveomkostninger; Engelsk er meget udbredt som medium for intructions forbereder kandidater til globale marked; Institutioner tilbyder venligt miljø og faciliteter i verdensklasse; Simple indvandring procedurer for internationale studerende; Malaysia er en nation, der består af folk fra forskellige etnisk baggrund, der bor i harmoni, tilbyder internationale studerende en unik læring og kulturel oplevelse; Mangfoldighed i fødevarer, festivaler, skikke, racer og sprog; Lang historie af økonomisk og politisk stabilitet.

Om Malaysia Malaysia er en spændende smeltedigel af racer og religioner, hvor malajer, indere, kinesere og mange andre etniske grupper lever sammen skabe et kulturelt mangfoldigt og naturligt smukke hub.

Multikulturalisme har ikke kun gjort Malaysia en gastronomisk paradis, det har også gjort Malaysia hjemsted for hundredvis af farverige festivaler skaber en tradition for fester og socialt samvær. Malaysiere er meget laid back, varm og venlig.

Geografisk, Malaysia er så forskellige som dens kultur. Der er to dele til landet, 11 stater i halvøen Malaysia og 2 stater på den nordlige del af Borneo.

Tilbyder rekreative muligheder i at rulle bjerge til sandstrande til spændende shopping distrikter, Malaysia er fuld af overraskelser, eklektisk kulturer og naturlige vidundere.

Placeringer

Kuala Lumpur

Mantissa College

Address
Mantissa College,
Level 1, Bangunan AHP,
Jalan Tun Mohd Fuad 3, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

60000 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Fullerton

Address
Langsdorf Hall, 7th Floor
Cal State Fullerton

92834-6848 Fullerton, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig