Raffles University Iskandar

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Raffles University Iskandar blev etableret af Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Et joint venture mellem Raffles Education Corporation Limited og Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), medlem af Iskandar Investment Group. Raffles University Iskandar er et asiatisk baseret malaysisk universitet, der pryder sig som et praksisorienteret universitet med intensive læseplaner og praktiske praktiske erfaringer, der forbereder eleverne til deres fremtidige karriere. Universitetet blev formelt godkendt af Malaysias ministerium for videregående uddannelse (MOHE) den 31. oktober 2011.

I øjeblikket opererer fra sine midlertidige lokaler på Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, Raffles University Iskandar vil udvikle en topmoderne campus på en 65 hektar stor grund i Iskandar Malaysia's EduCity. Raffles University Iskandar strategiske placering i Iskandar sætter universitetet i en sikker og voksende statsøkonomi med stort potentiale i både økonomisk og kulturel udvikling. Studerende kan forvente en levende og dynamisk nærende lærerfaring, der vil se deres omdannelse til professionelle i verdensklasse.

Vores vision

Vores vision er at være det førende universitet i Malaysia.

Vores mission

Vi er forpligtet til at levere kvalitetsuddannelse. Dette opnås ved at bruge de nyeste undervisnings- og læringsmetoder, aktionsbaseret forskning, samarbejde med industrien og engagerende i samfundet.

Placeringer

Johor Bahru

Address
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig