Universiti Teknologi Malaysia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skole for erhvervsuddannelse og videreuddannelse, eller bedre kendt som UTMSpace, er et integreret ansvarscenter, der fungerer som en virksomhedskreds, der er ansvarlig for at planlægge, styre og gennemføre programmer for livslang læring til Universiti Teknologi Malaysia .

Universiti Teknologi Malaysia , School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) tilbød i de første år af etableringen faglige udviklingsprogrammer som korte kurser, seminarer, workshops og intern uddannelse. På grund af en overvældende efterspørgsel efter deltids- og fuldtidsuddannelser i både privat og offentlig sektor, tog UTMSPACE initiativ til at tilbyde almindelige akademiske programmer fra og med studieåret 1995/96. I øjeblikket tilbyder de akademiske programmer kurser på diplom og undergraduate niveau i overensstemmelse med de kurser, der tilbydes af de forskellige fakulteter på UTM. For kundernes bekvemmelighed gennemføres klasserne på 17 læringscentre over hele landet.

UTMSPACE Professional programmer tilbyder forskellige bløde færdigheder og tekniske færdigheder korte kurser. Skræddersyede korte kurser designet ud fra en bestemt organisations behov er også tilgængelige. UTM Professional Skills Certificate programmer tilbydes til at opfylde branchens krav til kandidater, der er kompetente i alle aspekter. Disse programmer er værdiskabende kurser for fremtidige kandidater, hvilket giver dem en konkurrencemæssig fordel, når de går ind på arbejdsmarkedet. UTMSPACE tilbyder også arrangementshåndteringstjenester, tilrettelæggelse af en række seminarer og konferencer på nationalt og internationalt plan.

Sammen med sin mission om at levere kvalitets efteruddannelsestjenester tilbyder UTMSPACE også professionelle diplomprogrammer og engelsksprogsprogrammer. Professional Diploma programmer er rettet mod medarbejdere, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder. Engelsk Sprogprogrammer sigter mod at hjælpe lokale og internationale studerende med at forbedre deres engelsksprogfærdigheder som forberedelse til at fortsætte deres bacheloruddannelser eller ph.d.-studier på fakulteterne. Sprogprogrammet er også åbent for alle medlemmer af den lokale offentlighed og arbejder voksne, der ønsker at forbedre deres kommunikative engelskfærdigheder på arbejdspladsen.

I overensstemmelse med UTMSPACE vision at være centrum for ekspertise i efteruddannelse vil UTMSPACE fra tid til anden identificere og forsøge at opfylde samfundets krav. Kampagner og markedsføring udføres aggressivt som et forsøg på at styrke UTM og UTMSPACE mærkerne. I 2010 har UTMSPACE med opgradering af UTM som forskningsuniversitet fået overdraget og administreret UTM College of Science and Technology (KST) og Joint Program Management Unit (UPPK) . Med omlægningen af fusionsforvaltningen er UTMSPACE fuldt ansvarlig for gennemførelsen af Fuldtids Diplom-programmer og Fælles Diplom-programmer gennemført i samarbejde med 17 private kollegier.

Den 28. januar 2011 markerede UTMSPACE sin egen historie, da den blev officielt registreret som et aktieselskab efter garanti. Med denne statusændring fungerer UTMSPACE nu som en forretningsbranche af UTM, der koncentrerer sig om udviklingen af ​​livslang læring. I tråd med sin mission har UTMSPACE til formål at lede udviklingen af ​​innovativ og kreativ menneskelig kapital gennem kvalitets livslang uddannelse.

Placeringer

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Skudai

Address
Skudai, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig