University of Southampton Malaysia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et globalt universitet

Vores Malaysia Campus i EduCity udvikling i Iskandar Puteri, Johor, gør det muligt for eleverne at opleve University of Southampton's verdensklasse uddannelse på omkring 60 procent af omkostningerne i samme grad i Storbritannien.

Få en unik 'Southampton' uddannelse i Malaysia: to års studier i Malaysia efterfulgt af to års studier i Storbritannien. Vi har uddannede studerende fra Malaysia i over 50 år og har gode forbindelser med Sydøstasien, der spænder over mange discipliner, uddannelsesniveauer og forskning.

Vores partnerskaber i regionen omfatter Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, National University of Singapore og Nanyang Technological University. Deltag i os for at være en del af en fremtidsrettet institution, der opretholder innovation og udforskning i centrum for dets uddannelse; slutte sig til at skabe en vellykket global fremtid.

 • Vores alumni-fællesskab er et rigt og varieret netværk af tidligere studerende, der dækker kloden
 • Vores verdensklasse akademikere er i spidsen for deres discipliner, hvilket har en positiv indflydelse på alle kontinenter
 • Vores forretning, regering og ikke-statslige organisation partnere spænder over kloden
 • Vi er en del af Worldwide Universities Network, et samarbejde om viden fra hele verden

World Class Faciliteter

I Southampton får du mulighed for at udvikle original tænkning, skubbe grænser og skabe løsninger på globale udfordringer ved hjælp af faciliteter, der er så avancerede som vores tænkning.

Lige siden vi pionerer for forskning, der lagde grundlaget for oprettelsen af internettet, har vi udviklet en forståelse af computervidenskab. Vores Web Science Institute er hvor studerende og forskere kommer til at undersøge, hvordan internettet vil fortsætte med at ændre verden.

Vi skubber grænserne for præstationssporter. Ved hjælp af en kombination af vores store faciliteter, herunder vindtunneller og slæbetanke, hjælper vores ingeniørforskning med at elite-atleter får den afgørende konkurrencefordel.

Vi har investeret £ 8 mio. I vores bacheloruddannelser og projektlaboratorier til elteknik sammen med omfattende databehandlingsfaciliteter. Vores cleanroom er det største tværfaglige cleanroom af sin type i Storbritannien, og tilbyder førsteklasses faciliteter til vores bachelorstuderende.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) er et professionelt værksted, der bruges af studerende og forskere. Dens omfattende faciliteter omfatter 3D-printere, CNC-udstyr, CAD / CAM-software og et træningsværksted.

Dit studieliv i Malaysia

Universitetsområde

Vores Malaysia Campus ligger inden for EduCity - en af de vigtigste udviklinger i Iskandar Malaysia. Det er et banebrydende koncept for bedste uddannelsespartnere, herunder globalt anerkendte universiteter som Southampton, Newcastle og Reading, som alle deler internationale standard sports- og fritidsfaciliteter. På campus vil du blive i moderne boliger, som er udstyret med en cafeteria, vaskeri, bønnerum, indendørs spilrum, udendørs badminton, basketballbane og en malerisk tagterrasse med udsigt over det omkringliggende område.

108131_Capture.JPG

Omgivelserne

I hjertet af Malaysias økonomiske zone er EduCity 8 km fra den anden krydsebro til Singapore. Det er let tilgængeligt via Kystvejen, som direkte forbinder Medini med Johor Bahru, og Malaysia Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionale luftfartssystem, Changi International Airport, ligger 60 minutters kørsel derfra, og vi er kun 30 minutter fra Senai International Airport.

Sport

Studerende på vores Malaysia Campus har adgang til de ekstraordinære fysiske rekreative og sportsfaciliteter på EduCity, som omfatter et 6.000 kapacitets sportsstadion med en fodbold / rugbybane og et 400 meter atletisk spor, der overholder Association of Athletics Federation standarder. Der er også et akvatisk center med en olympisk størrelse swimmingpool, som opfylder International Swimming Federation standarder for vandpolo og synkroniseret svømning.

Dit studieliv i Storbritannien

År tre og fire bliver brugt på vores campus i Storbritannien, som tilbyder en venlig, levende og varieret atmosfære for arbejde og fritid. Hvert af vores syv campusser har deres egen særskilte stemning, men alle deler en følelse af fællesskab, hvor dine studier og samfundsliv kan blomstre.

Skab din fremtid

Southampton Mechanical Engineering kandidater er med succes ansat hos højt profilerede organisationer som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formel 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Vi er:

 • Et stiftende medlem af Russell Group
 • Et top 20 britisk universitet (The Times og Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Et top 100 globalt universitet (QS World University Rankings 2019)
 • Nr. 4 til maskinteknik - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nr. 3 for elektrisk
 • Nr. 6 i Det Forenede Kongerige for luftfart og astronautik - (The Complete University Guide 2020)
 • Målrettet mod top arbejdsgivere

Placeringer

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, England, Det Forenede Kongerige