Læs den officielle beskrivelse

Et globalt universitet

Vores Malaysia Campus i EduCity udvikling i Iskandar Puteri, Johor, gør det muligt for eleverne at opleve University of Southampton's verdensklasse uddannelse på omkring 60 procent af omkostningerne i samme grad i Storbritannien.

Få en unik 'Southampton' uddannelse i Malaysia: to års studier i Malaysia efterfulgt af to års studier i Storbritannien. Vi har uddannede studerende fra Malaysia i over 50 år og har gode forbindelser med Sydøstasien, der spænder over mange discipliner, uddannelsesniveauer og forskning.

Vores partnerskaber i regionen omfatter Universitetet i Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, National University of Singapore og Nanyang Technological University. Deltag i os for at være en del af en fremtidsrettet institution, der opretholder innovation og udforskning i centrum for dets uddannelse; slutte sig til at skabe en vellykket global fremtid.

  • Vores alumni-fællesskab er et rigt og varieret netværk af tidligere studerende, der dækker kloden
  • Vores verdensklasse akademikere er i spidsen for deres discipliner, hvilket har en positiv indflydelse på alle kontinenter
  • Vores forretning, regering og ikke-statslige organisation partnere spænder over kloden
  • Vi er en del af Worldwide Universities Network, et samarbejde om viden fra hele verden

World Class Faciliteter

I Southampton får du mulighed for at udvikle original tænkning, skubbe grænser og skabe løsninger på globale udfordringer ved hjælp af faciliteter, der er så avancerede som vores tænkning.

Lige siden vi pionerer for forskning, der lagde grundlaget for oprettelsen af internettet, har vi udviklet en forståelse af computervidenskab. Vores Web Science Institute er hvor studerende og forskere kommer til at undersøge, hvordan internettet vil fortsætte med at ændre verden.

Vi skubber grænserne for præstationssporter. Ved hjælp af en kombination af vores store faciliteter, herunder vindtunneller og slæbetanke, hjælper vores ingeniørforskning med at elite-atleter får den afgørende konkurrencefordel.

Vi har investeret £ 8 mio. I vores bacheloruddannelser og projektlaboratorier til elteknik sammen med omfattende databehandlingsfaciliteter. Vores cleanroom er det største tværfaglige cleanroom af sin type i Storbritannien, og tilbyder førsteklasses faciliteter til vores bachelorstuderende.

Engineering, Design and Manufacturing Center (EDMC) er et professionelt værksted, der bruges af studerende og forskere. Dens omfattende faciliteter omfatter 3D-printere, CNC-udstyr, CAD / CAM-software og et træningsværksted.

Dit studieliv i Malaysia

Universitetsområde

Vores Malaysia Campus ligger inden for EduCity - en af de vigtigste udviklinger i Iskandar Malaysia. Det er et banebrydende koncept for bedste uddannelsespartnere, herunder globalt anerkendte universiteter som Southampton, Newcastle og Reading, som alle deler internationale standard sports- og fritidsfaciliteter. På campus vil du blive i moderne boliger, som er udstyret med en cafeteria, vaskeri, bønnerum, indendørs spilrum, udendørs badminton, basketballbane og en malerisk tagterrasse med udsigt over det omkringliggende område.

108131_Capture.JPG

Omgivelserne

I hjertet af Malaysias økonomiske zone er EduCity 8 km fra den anden krydsebro til Singapore. Det er let tilgængeligt via Kystvejen, som direkte forbinder Medini med Johor Bahru, og Malaysia Singapore Second-Link Expressway. Singapores regionale luftfartssystem, Changi International Airport, ligger 60 minutters kørsel derfra, og vi er kun 30 minutter fra Senai International Airport.

Sport

Studerende på vores Malaysia Campus har adgang til de ekstraordinære fysiske rekreative og sportsfaciliteter på EduCity, som omfatter et 6.000 kapacitets sportsstadion med en fodbold / rugbybane og et 400 meter atletisk spor, der overholder Association of Athletics Federation standarder. Der er også et akvatisk center med en olympisk størrelse swimmingpool, som opfylder International Swimming Federation standarder for vandpolo og synkroniseret svømning.

Dit studieliv i Storbritannien

År tre og fire bliver brugt på vores campus i Storbritannien, som tilbyder en venlig, levende og varieret atmosfære for arbejde og fritid. Hvert af vores syv campusser har deres egen særskilte stemning, men alle deler en følelse af fællesskab, hvor dine studier og samfundsliv kan blomstre.

Skab din fremtid

Southampton Mechanical Engineering kandidater er med succes ansat hos højt profilerede organisationer som: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formel 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University of Southampton Malaysia

Elektroteknisk og Elektronisk Engineering påvirker mange aspekter af det moderne liv, lige fra energi, sundhedspleje, underholdning og handel, til kommunikation, produkti ... [+]

Elektroteknisk og Elektronisk Engineering driver de grundlæggende teknologier i dagens sammenhængende ord. Hvert område i vores liv, fra energiforsyning og transmission, medicin og sundhedspleje til industrielle applikationer, global handel, transport, kommunikation, underholdning og sikkerhed er afhængig af elektrisk og elektronisk teknologi. Som et resultat er dette felt nu et af de hurtigst voksende jobfelter i verden, og dygtige elektriske og elektroniske ingeniører er meget efterspurgte. Her er hvorfor Southampton skal være dit bedste valg:

Vi er rangeret nummer to i Storbritannien af The Guardian University Guide, 2019 for Electrical and Eectronic Engineering.Vores britiske campus byder på et 110 m af topmoderne tværfagligt cleanroom, højspændingslaboratorium og fremragende laboratoriumfaciliteter.Vi er de første i Storbritannien for omfanget og kvaliteten af vores elektriske og elektroniske engineering forskning (REF, 2014).Programmet MEng Electrical and Electronic Engineering giver en direkte rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkendt af internationale organer, herunder Engineers Board Malaysia via den internationale aftale kendt som Washington Accord.Multi-national eksponering via split-campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannien).... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton Malaysia

Verden af luftfart og astronautics er en utrolig dynamisk og inkorporerer banebrydende design med omhyggelig forskningsmetode. En Mng i Aeronautics and Astronautics med U ... [+]

Vores kandidater for luftfart og astronautik er efterspurgt fra nogle af verdens førende virksomheder. Her kan du forvente at få ud af din pædagogiske erfaring:

Adgang til faciliteter i verdensklasse, herunder vores vindtunnelkompleks, der anvendes af Formel 1 og olympiske atleter.Praktisk erfaring med at designe projekter inden for hvert studieår for at udvikle dine evner som fremtidens ingeniør.En rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkendt af internationale organer, herunder styrelsen for ingeniører Malaysia via den internationale aftale kendt som Washington Accord.En kvalifikation, der også akkrediteres af Royal Aeronautical Society (RAeS) og Institutionen for Mechanical Engineers (IMechE).Flyvemuligheder gennem Studenterunionen i Storbritannien.Multi-national eksponering via split-campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannien).AdgangskravSuccesfulde ansøgere har typisk AAA eller derover på et niveau i matematik, fysik og en anden (undtagen generelle studier og kritisk tænkning).Pass i videnskab Praktisk vurdering er påkrævet, hvor det er relevant. Tilsvarende ville være IB : 36 point samlet, 18 på højere niveau, herunder 6 i både højere matematik og højere fysikSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematik og fysik plus A i et andet emneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Mellemniveau: Studerende, der studerer Science spor på engelsk med mindst 4 Som inkluderende matematik I og II og Fysik (ikke inklusive kunst, kinesisk, malaysisk eller matematik)Diplom i maskinteknik (Aeronautics), Universiti Teknologi Malaysia (UTM): Første års indrejse med minimum GPA på 3,4Monash University Foundation År: Mindste 310 samlet med 80 procent gennemsnit i matematik og fysik, og underlagt et udvidet teknisk induktionsprogramEngelsksproglige kvalifikationer: Band 1C, IELTS 6,5 samlet... [-]
Malaysia Johor Bahru
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton Malaysia

Maskinteknik bringer kreativitet og design sammen med matematiske og videnskabelige principper og virkninger på tværs af en bred vifte af brancher. Mekaniske ingeniører b ... [+]

Maskinteknik er en dynamisk studiestudie, der omfatter videnskabsdiscipliner for ingeniør-, fysik-, matematik- og materialevidenskab. Koblet sammen, disse baner vejen for ingeniører til at designe, analysere, fremstille og vedligeholde mekaniske systemer. Det står indtil idag som et af de ældste og bredeste fagområder inden for ingeniørfag og er stedsegrønne i sin relevans for samfundet. Din bedste vej mod at blive ingeniør ligger hos Southampton fordi:

Du får adgang til faciliteter i verdensklasse, herunder vores vindtunnelkompleks, der anvendes af Formel 1-hold og olympiske atleter.Vores grader akkrediteret af Institutionen for Mekaniske Ingeniører (IMechE) i Storbritannien.Du vil blive pålagt designprojekter i hvert studieår for at udvikle værdifulde ingeniørkompetencer.Vores MEng Mekaniske Engineering programmer giver en rute til Chartered Engineer (CEng) status, anerkendt af internationale organer herunder Engineers Board Malaysia via den internationale aftale kendt som Washington Accord.Studerende på split-campus-programmet (2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannien) tilbydes samme kursusindhold og undervisningskvalitet som studerende i Storbritannien i alle fire årAdgangskravSuccesfulde ansøgere har typisk AAA eller derover på et niveau i matematik, fysik og en anden (undtagen generelle studier og kritisk tænkning).Pass i videnskab Praktisk vurdering er påkrævet, hvor det er relevant. Tilsvarende ville være IB : 36 point samlet, 18 på højere niveau, herunder 6 i både højere matematik og højere fysikSijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM): AA i matematik og fysik plus A i et andet emneUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Mellemniveau: Studerende, der studerer Science spor på engelsk med mindst 4 Som inkluderende matematik I og II og Fysik (ikke inklusive kunst, kinesisk,... [-]
Malaysia Johor Bahru
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk