EEC-ITIS Malta Tourism and Languages Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EEC-ITIS Malta ligger i San Gwann, Malta, hvor øerne selv er turismen himlen, der er vært for over 100 hoteller, et stort antal restauranter og underholdningscentre i et lille område på kun 316 sq. km (122 kvm). Ca. halvdelen af ​​arbejdspladser i øhavet er direkte eller indirekte forbundet med turismen. Turisme er den stærkeste søjle i den maltesiske økonomi. Dette miljø markerer Malta som et perfekt sted for enhver studerende i turisme studier for at lære og erhverve førstehånds træning inden for sand virkelighed af branchens praksis.

Om EEC-ITIS

EEC-ITIS Malta Tourism and Languages ​​Institute er en fusion mellem to skoler, der er kendt fra det meste, og Malta Tourism Institute (ITIS) og EEC Language Centre. Instituttet er licenseret af National Commission for Further and Higher Education. Det er også en partnerskole i IMI International Management Institute, Switzerland.

Det er turisme center er forpligtet til at fremme uddannelse i og for industrien og med en mangfoldighed af midler tilskynde og udvikle kreativitet og læring til gavn for samfundet i det land, hvor instituttets studerende bor. At fremme, bevare og formidle viden og kultur gennem undervisning og indflydelse og eksempel på virksomhedernes liv for at fremme visdom og forståelse. Vores mission er at give hver studerende den bedst mulige mulighed for at erhverve relevant opdateret viden om fagområdet International Tourism Management og at udvikle færdigheder, der passer til hans eller hendes nuværende og sandsynlige fremtidige behov. Vores mission gennemsyrer og understøtter vores tilgang til undervisning og læring. De særlige behov, og derfor er den særlige kombination af viden og færdigheder, der kræves, meget forskellig fra en gruppe studerende til den anden, hovedsageligt på grund af mangfoldigheden af ​​nationaliteter i studiekroppen og de forskellige første jobdestinationer, der sandsynligvis vil opstå.

Teknikker ITIS

Malta Institute erkender, at en studerende er et individ. Instituttet drives med en meget venlig atmosfære og forstår den studerendes ønske om at lære og lykkes så hurtigt som muligt. Vi venter ikke tid og bruger forskellige læringsmetoder, så eleverne kan nå deres mål på relativt kort tid.

Høje standarder

Det er velkendt, at Malta har usædvanligt høje uddannelsesstandarder, og EEC-ITIS Malta Institute er ingen undtagelse. Vores kurser, certifikater og eksamensbeviser og bacheloruddannelse er godkendt og anerkendt af NCFHE og IMI, pionerer og specialister International Tourism Managment. IMIe anerkendes af Uddannelsesafdelingen for den schweiziske kanton Nidwalden. Student, der gennemfører vores BA (Hons) grad er kvalificeret til at gå på LMBA eller MBA på IMI, som også er valideret og tildelt af Manchester Metropolitan University, UK. EEC-ITIS tilbyder en komplet uddannelse inden for turisme, herunder postgraduate diplomer og en MBA i international gæstfrihed og turisme ledelse. Manchester Metropolitan University er rangeret i de 10 største britiske hotelskoler ved at lede uafhængige britiske aviser, "The Times", "Daily Telegraph" og "Guardian".

Lav Studieafgifter

I forhold til resten af ​​EU og andre europæiske stater er uddannelse i Malta ganske billig, og det er også vores kurser. I nogle tilfælde er vores gebyrer mindre end halvdelen af ​​de gebyrer, som man ville betale for et tilsvarende eksamensbevis.

Små klasser med personlig opmærksomhed

Vores højt kvalificerede lærere kan tildele en mere fokuseret opmærksomhed til de enkelte studerendes behov og hjælpe med at få mest muligt ud af lektionerne.

Faciliteter

Veludstyret klasseværelse, fotokopi service, gratis internet service, bibliotek, elever omsorgstjeneste og meget mere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Certificates » Se Diplomas » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor of arts med æresbevisning i international turisme og gæstfrihed ledelse

på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Malta San Gwann

Programmet er akademisk og professionelt orienteret, der tilbyder specifikke kendskab til turisme og gæstfrihed forretning og dækker specifikke områder i forvaltningen af ​​turisme i spørgsmål om finansiering, menneskelige ressourcer, faciliteter og operationer samt i destination markedsføring. [+]

Målgruppe

Kurset er en mulighed for forskellige målgrupper som følger

Enkeltpersoner orgoung personer, der søger en karriere inden for turisme og gæstfrihed Enhver, der allerede er ansat i branchen eller leverer forbundne serviceydelser gennem deres egen virksomhed, og som gerne vil forbedre deres karrieremuligheder, mens de opdaterer deres knowlege, skils og kompetencer på området. Aspirerende iværksættere, der søger at åbne deres egen virksomhed inden for turisme og gæstfrihed. Adgangskrav 17 år og derover Vellykket gennemførelse af en godkendt sekundær eller tertiær kvalifikation eller mindst 3 års erhvervserfaring inden for turisme relateret industri plus succesfuldt at gennemføre en interview proces for at bestemme egnethed til dette kursus. Intervjuet vil bestå af en række spørgsmål relateret til turistbranchen, som den studerende skal kunne svare på for at fastslå, at ansøgeren har genstand for undersøgelsen af ​​viden fra erhvervserfaringen. Bevis for engelsk sprogfærdighed, samlede score i et eller flere af følgende: IELTS Academic: 5.5, TOEFL Paper: 525, TOEFL Internet: 72, Pearson JETSET: niveau 5, Cambridge CAE: B2 Generel vurdering politik og procedurer ... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 9, EEC-ITIS Building, Triq S. Pietru, San Gwann SGN 2310, Malta
San Gwann, Malta