Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Etableret i 2001, Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) er landets førende erhvervsuddannelse institution. Gennem vores seks institutter i Malta og Gozo Campus tilbyder vi 185 fuldtidsansatte og over 300 deltidsansatte erhvervsuddannelser spænder fra certifikater til grader (MQF niveau 1 til niveau 6). Vores studerende er forberedt til en karriere i forskellige sektorer af økonomien eller for de videregående uddannelser.

Vi samarbejder tæt med de lokale industrier for at sikre, at den viden, færdigheder og kompetencer inden for vores læseplaner er hensigtsmæssige og relevante for en dynamisk og fremadrettet økonomi. Dette forhold stimulerer akademiets succes - vores programmer er fleksible, relevante og lydhøre over for forhåbninger vores studerende og de behov, som industrier, som konstant udvikler sig til at møde udfordringerne i en global økonomi under forandring.

Ny MCAST struktur til Benefit Studerende

MCAST har en bred og unik kompetence i de post-sekundære sektor tilbyder kurser spænder fra niveau 1 til niveau 6. Inden for Maltas referenceramme for kvalifikationer, MCAST giver Level 1 og 2 Foundation programmer for studerende, der kan have efterladt formel skolegang uden formelle kvalifikationer med det formål at hjælpe dem til i det mindste at opnå en niveau 3 Faglig kvalifikation og muligvis endnu mere. MCAST giver også Level 4 kurser til studerende, der måtte ønske at komme ind beskæftigelse på teknikeren-niveau eller som måske stræber efter at fortsætte deres studier på et højere grad niveau. Endelig MCAST tilbyder kurser på niveau 5 og 6, hvor eleverne tager sigte på at opnå en første grad.

Alle disse forskellige niveauer er en vigtig og vital del af MCAST mission. For at styrke hver enkelt af disse forskellige niveauer er det blevet følt, at MCAST struktur har brug for at videreudvikle for at tage højde på en bedre måde for de behov, vores elever på forskellige niveauer.

MCAST vil forblive som én organisation indarbejde alle disse niveauer, og understreger muligheden for en sammenhængende og stærk sti mellem de forskellige niveauer. For at styrke sit fokus på de forskellige behov hos studerende på disse forskellige niveauer, vil MCAST være at indføre tre gymnasier under MCAST paraplyen nemlig Fonden College, Teknisk Skole og University College.

Foundation College

Fonden College fokuserer på at levere den bedste læseplaner og læring pædagogik til kandidater følgende kurser på MQF / EQF niveau 1, 2 og 3 ved at tage deres specifikke behov og forberede dem til videre uddannelse på Teknisk Skole.

Tekniske Skole

Den Tekniske Skole giver yderligere studieprogrammer på MQF / EQF niveau 4 i tættere samarbejde med industrien. Avanceret Diplomer på tilbud forbereder vores studerende med den rette viden, færdigheder og kompetencer med henblik på at tage op tekniske stillinger inden for industri eller fremskridt til University College bør de foretrækker at gøre det. Vores Level 4 programmer indarbejde en bred vifte af lærepladser på forskellige områder af undersøgelser således at vores studerende til også få praktisk erhvervserfaring, mens de studerer.

University College

University College henvender sig til videregående uddannelser og erhvervsskoler grader, mens også arbejder i tæt samarbejde med industrien for at give fagfolk, der er både fagligt forberedt og praktisk uddannet til at opfylde behovene hos den lokale industri.

De Institutter og centre yde al den tekniske og faglige ekspertise mod levering af alle programmer på MCAST samtidig have det primære formål med at køre frem alle fagområder under deres respektive ansvar med en outlook mod fremtiden. Denne selskabsstruktur gør det muligt hver College til at skabe målrettede strategier, der behandler de særlige behov hos de studerende på hvert niveau og samtidig opretholde en sund dialog med alle interesserede parter med henblik på at levere de bedste programmer til de behov, den lokale økonomi og samfund.

hvorfor MCAST?

  • En givende karriere

Vi har ikke bare forberede dig til eksamen.

Vi samarbejder med de førende aktører i branchen til at give dig hands-on træning i de seneste bedste praksis og teknologier. Gør dig klar til at rulle ærmerne op og sætte det, du lærer i klasseværelset til at praktisere i vores værksteder, laboratorier og i reelle arbejde indstillinger, gennem praktikophold og lærepladser.

Vores ultimative mål er at give dig de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at hjælpe dig med at opnå den blomstrende karriere, du er håbefulde efter.

  • En verden af ​​muligheder

Hvert år giver vi uddannelsesmuligheder til over 6.000 fuldtidsstuderende.

Nye programmer er konstant føjet til vores liste over kurser for at give dig mere nye træningsmetoder muligheder at vælge imellem. Hvis du er fast besluttet på at avancere i din karriere, har vi uddannelsen, der er lavet for dig.

  • En omsorgsfuld og levende Campus

Vi mener, at uddannelse er ikke blot et spørgsmål om kvalifikationer og tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at hjælpe dig udvikle sig til ansvarlige, entusiastiske voksne med stærke sociale værdier. Uden for klasseværelset, på MCAST vil du deltage i sport, kulturelle og andre sjove aktiviteter, der hjælper dig få nye venner, få tillid og forbedre dine teamwork og kommunikationsevner.

Du vil også have mulighed for at deltage nationale og internationale konkurrencer og events, samt at få uvurderlig erfaring gennem internationale udvekslingsprogrammer for studerende. Hvis du går gennem et vanskeligt tidspunkt i livet, giver vi dig en bred vifte af personlig pleje og support.

  • International Centre of Excellence

Vi var den første uddannelsesinstitution i Europa til at blive certificeret som en International Centre of Excellence af den berømte internationale organ Edexcel.

Vores fortsatte forpligtelse til at forbedre kvaliteten af ​​alle vores ydelser og til at give dig en fornøjelig og lærerig oplevelse omfatter indførelse af de nyeste pædagogiske teknologier, ansættelse af erfarne undervisere og administrativt personale, samt omfattende investeringer i state-of-the- art udstyr.

Vi er i øjeblikket at gennemføre tre EU-finansierede projekter til en værdi af over 20 millioner €, til fortsat forbedring af kvaliteten af ​​alle vores eksisterende programmer, og introducere nye.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Malta College of Arts, Science and Technology

I hele denne grad, vil du have mulighed for at forstå og udvikle en række praktiske fine kunst discipliner, herunder tegning, skulptur, maleri, fotografi, grafik og digit ... [+]

Programmet enheder af dette kursus kan betragtes som en syntese af de vigtigste elementer i professionel kunst praksis, bekymret, da de er med understøttelse viden, grundlæggende færdigheder og forståelse.

I hele denne grad, vil du have mulighed for at forstå og udvikle en række praktiske fine kunst discipliner, herunder tegning, skulptur, maleri, fotografi, grafik og digital billedbehandling. Du vil blive opfordret til at dykke ned i det flerdimensionale aspekter af kunst teori og praksis ved at tackle en bred vifte af emner, herunder åndelige, moralske og etiske samt miljø- og socio-kulturelle. Dette kursus vil støtte dig i din egen personlige udvikling, i forbindelse med udviklingen af ​​dit studie praksis. ... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Malta College of Arts, Science and Technology

Dette kursus er designet til at give de studerende mulighed for at maksimere viden og færdigheder til at arbejde hands-on i kreative miljøer. Studerende vil producere fot ... [+]

Forholdet af grafik med nutidens moderne samfund bliver mere fremtrædende. Dette er tydeligt i overflod og brug af visuals i moderne kommunikation.

Dette kursus er designet til at give de studerende mulighed for at maksimere viden og færdigheder til at arbejde hands-on i kreative miljøer. Studerende vil producere fotografisk indhold til både kunstneriske og kommercielle praksis.

I løbet af dit første år med dette kursus, vil du arbejde med kreative medieproduktion studerende. Fremskridt i det andet og tredje år af programmet, vil du være i stand til at dykke dybere ned i mere specialiserede fotografiske teorier og praksis gennem specielt designet enheder.

Dette kursus vil udsætte dig for en bred vifte af fotografiske færdigheder og teknikker, primært med fokus på digital fotografering. Du vil udforske forskellige aspekter af fotografering i forhold til kunst, kommercielle og mixed media. I din sidste år, vil du få mulighed for at forske og udvikle din egen unikke individuelle professionel praksis.... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

Formålet med dette program er at udvikle professionelle ingeniører, som er både fagligt forberedt og praktisk uddannet til at opfylde kravene i den lokale industri med sæ ... [+]

Formålet med dette program er at udvikle professionelle ingeniører, som er både fagligt forberedt og praktisk uddannet til at opfylde kravene i den lokale industri med særlig fokus på elproduktion og vedvarende energisystemer.

Desuden vil disse kandidater være passende parat til at gå i gang med en karriere eller fremme deres studier. Behovet for at have kvalificerede ingeniører, der tilgang denne teknologi på en professionel og effektiv måde er stærkt ønsket af alle de vigtigste interessenter. Modulerne i denne grad Kurset vil give kandidater en forståelse af både de traditionelle og moderne teknologi samt støttesystemer, der ville være nødvendige.

Vurdering... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Malta College of Arts, Science and Technology

Beskyttelsen af ​​naturressourcer, CO2-emissioner, klimaændringer og deres virkninger, og de demografiske ændringer, er i stigende grad vigtige emner i det lokale og inte ... [+]

Kursusbeskrivelse

Beskyttelsen af ​​naturressourcer, CO2-emissioner, klimaændringer og deres virkninger, og de demografiske ændringer, er i stigende grad vigtige emner i det lokale og international sammenhæng. Denne grad kursus dækker de nationale og globale udfordringer i dag og i fremtiden, og indeholder et højt niveau af tværfagligt samarbejde. Forløbet af undersøgelsen er en sammensmeltning af klassisk teknik med naturvidenskab.

Miljøteknik omhandler tekniske løsninger til miljømæssigt relevante udfordringer i vores fremtid. Dette kursus vil give de studerende mulighed for at bruge problemløsning tilgange til håndtering af økologiske og tekniske udfordringer, for at kreativt nå frem til en situation med bæredygtighed ressource. ... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

bæredygtige Bygninger Avancerede bygningsteknik design installation

Specialiserede enheder

Opvarmning, Ventilation og Air-condition

Program læringsmål

Undersøg og koordinere installation, design og vedligeholdelse krav til bygningen tjenester i indenlandske, kommercielle og industrielle bygninger; af bygning, og anlægsprojekter Analysere og evaluere bæredygtige muligheder for bygninger design Forstå og sammenligne byggematerialer i form af ejendomme, adfærd og karakteristika [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Core studieenheder

Uorganisk kemi Organic Chemistry Videnskabelige English (Key Skill 2) Fundamentals of Engineering og Procesteknik Kemisk Reactor Engineering Separation Processes Kemiteknik Termodynamik [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Malta College of Arts, Science and Technology

Hvis du er opsat på softwareudvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemstillinger så er dette kursus noget for dig. ... [+]

Kursusbeskrivelse

Hvis du er opsat på softwareudvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemstillinger så er dette kursus noget for dig. På dette kursus vil du lære at designe softwareapplikationer baseret på formelle design mønstre; designe og implementere de underliggende data infrastruktur; modellere og løse komplekse reelle problemer, mens følgende formelle metoder. Dette kursus dækker Secure Development, Enterprise Software Development, Server Side og Client side scripting, Diskret matematik og andre lignende moduler. Dette kursus henvender sig til personer, der har en stor interesse i problemløsning, har en sans for detaljer og stræber efter at programmere effektivt.... [-]

Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Malta College of Arts, Science and Technology

Denne grad kursus i Mechanical Engineering er relevant for en række industrier, da det dækker de centrale mekaniske tekniske principper og fagområder, som design, mekanik ... [+]

Kursusbeskrivelse

Denne grad kursus i Mechanical Engineering er relevant for en række industrier, da det dækker de centrale mekaniske tekniske principper og fagområder, som design, mekanik, termodynamik, instrumentering og kontrol, materialer til anlægget ingeniør. Kurset er derfor vidtrækkende, og det vil udvikle din evne til at anvende disse principper til at løse ingeniørmæssige problemer i en række arbejdsmiljøer og business bekymringer. Iværksætteri, ledelse og bæredygtighed produktion er også undersøgt, ud over de traditionelle rent tekniske aspekter af dette program.

Vurdering

Kurset vil blive vurdering baseret.

Program læringsmål Analysere en række maskintekniske problemer med at bruge matematisk og videnskabelig viden Forstå de operationer og rette fejl i en lang række udstyr Tag strukturerede og ansvarlige beslutninger, der vil føre til effektive løsninger Forstå komplekse elektronisk styrede systemer. Core studieenheder iværksætteri Matematik Materialer til Plant Engineers Thermo og fluid dynamik Plant Typologi Elektronik / Kontrol Mekanik af maskiner Vibrationer plante design Praksis 1 Adgangskrav MCAST-Btec Udvidet Diplom i drift og vedligehold Engineering ... [-]
Malta Paola
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 semestre
på universitet
Læs mere på dansk