Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Middlesex.

Det glæder mig, at du har valgt at studere hos os og blive en del af vores kreative, initiativrige og globale universitet.

Videregående uddannelse er en livsforandrende oplevelse. På Middlesex University er vores ambition at have en god tid, lykkes i dine studier og gør en forskel for verden.

Vores kandidater er efterspurgte: 90% er ansat eller i yderligere studie seks måneder efter eksamen. Vi er også stolte over at have fået to Queen's Awards for Enterprise.

Siden vi har modtaget Malta i vores verdensomspændende netværk i 2013, er vores tredje internationale campus gået fra styrke til styrke. Vores akademiske tilbud og studentnumre fortsætter med at vokse sammen med vores kandidaters succes.

Vi er et ambitiøst universitet, der sætter vores studerende først med inspirerende undervisning og fremragende kursusdesign. På vores nyopussede Malta campus vil du drage fordel af et personale-student forhold, der garanterer personlig opmærksomhed og opmuntring til at opnå dit potentiale, mens du lærer fra eksperter på deres område.

Din Middlesex-rejse starter med dit velkomstprogram, når vi vil introducere dig til vigtige aspekter af universitetets liv som campus, dine vejleder og din læseplan. Du vil også lære andre elever at kende - ofte starten på venskaber, der vil vare for livet. Gør det bedste ud af denne gang.

Tak fordi du valgte Middlesex University. Jeg ønsker dig held og lykke.

Tim Blackman
Vicekansler
Middlesex University

Vores skoler

Middlesex Universitets seks skoler leverer bachelorer, masters og ph.d.-programmer på vores campuser og hos mange prestigefyldte partnerinstitutioner over hele verden. Vi lancerede Maltas campus med Computing and IT-programmer fra School of Science

Internationale campusser

Middlesex er virkelig et globalt læringscenter. Udover at investere i at skabe en af ​​de største og bedste campusser i Storbritannien på vores flagskibssted i London, åbnede vi vores første internationale campus i Dubai i 2005. Succesen på Dubai campus førte til åbningen af ​​en campus i Mauritius i 2009 og Malta i 2013. Studerende, der studerer på alle Middlesex-campuser, har den samme usædvanligt høje standard for undervisning og faciliteter.

Vores globale samfund

På Middlesex University er verden vores campus. Med institutioner på tre kontinenter - og studerende hilsen fra mere end 140 lande - tilbyder vi fremragende undervisning, læring og forskning, der ikke kender geografiske eller akademiske grænser.

Vores internationale udsigter informerer alt, hvad vi gør, og giver os mulighed for at yde et vidtrækkende og varigt bidrag til verden omkring os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Middlesex University Malta

Dette kursus har til formål at sætte dig i stand til at udvikle effektive forretningskompetencer, indse sammenhængen mellem forretningsfunktioner, opbygge væsentlige forr ... [+]

I dagens økonomi skal virksomheder servicere kunder over hele kloden. Vores kursus giver dig mulighed for at skræddersy dine evner og spore din selvtillid for at blomstre i en international karriere.

Hvorfor studere BA International Business Administration på Middlesex?

Dette kursus har til formål at give dig mulighed for at udvikle effektive forretningskompetencer, indse sammenhængen mellem forretningsfunktioner, opbygge vigtige forretningsfærdigheder og være dygtig til at løse aktuelle internationale forretningsproblemer og situationer.

Vores etårige kursus bygger de væsentlige forretnings- og administrationsevner, der gør det muligt for dig at lykkes inden for en bred vifte af private og offentlige virksomheder og træner dig til at udføre din viden med tillid til et globalt miljø.... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Middlesex University Malta

Omfanget af forretningsinformationssystemer er en mangfoldig med spændende jobmuligheder. Ved at vælge vores kursus får du en forståelse for, hvordan organisationer kan b ... [+]

Omfanget af forretningsinformationssystemer er en mangfoldig med spændende jobmuligheder. Ved at vælge vores kursus får du en forståelse for, hvordan organisationer kan bruge informationssystemer til at understøtte deres strategiske, taktiske og operationelle aktiviteter.

Hvorfor studere BSc Business Information Systems på Middlesex University?

En Business Information Systems grad er grundlaget for en bred vifte af forretnings- og computerbaserede karriere, herunder organisationsstyring, systemarkitekter, chefsinformatør og virksomhedsarkitekter. Du vil blive undervist af eksperter på området i et højteknologisk laboratorium og have adgang til specialudstyr. Vi har fremragende graduate beskæftigelsesfrekvenser på over 90% blandt vores elever i Malta, og mange af vores studerende er ansat, før de endda afsluttes.... [-]

Malta Pembroke
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Middlesex University Malta

BSc (Hons) Computer Science (Systems Engineering) -programmet er udviklet inden for Middlesex University for at reflektere den dynamiske og hurtige udvikling af computerv ... [+]

En computer science grad er grundlaget for en bred vifte af computer-baserede industri karrierer, herunder roller som it-specialister, softwareudviklere og systemarkitekter. Vores kursus giver dig en forståelse af de centrale principper for datalogi, herunder edb-systemer design, implementering og brug, sammen med de praktiske færdigheder til at udvikle programmerede systemer.

Hvorfor studere BSc Computer Science på Middlesex University?

BSc (Hons) Computer Science (Systems Engineering) -programmet er udviklet inden for Middlesex University for at reflektere den dynamiske og hurtige udvikling af computervidenskabsindustrien. Programmet omhandler det enorme repertoire af computerkompetencer og tekniske koncepter, der er kritisk søgte inden for den videnskabelige og teknologiske industri. Den eksklusive måde, hvorpå emner udføres inden for programmet, forbedrer den grundlæggende forståelse af systemteknik med de praktiske aspekter af computerudvikling og de innovative begreber inden for informationsvidenskab.... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Middlesex University Malta

Vores BSc Informationsteknologi er struktureret på måder, der kortlægger eksplicit på moderne teknologi og omfatter systemdesign, applikationsudvikling i et moderne indus ... [+]

En informationsteknologi grad er grundlaget for en bred vifte af spændende it-baserede karriere, herunder network management, system design engineering, software udvikling, webapplikationsudvikling. Du vil blive undervist af eksperter på området og have adgang til specialudstyr.

Hvorfor studere BSc Information Technology på Middlesex University?

Vores BSc Informationsteknologi er struktureret på måder, der kortlægger eksplicit på moderne teknologi og omfatter systemdesign, applikationsudvikling i et moderne industristyrke programmeringssprog, netværk design og administration, webapplikationsudvikling, herunder både server og client side programmering.

Kursus højdepunkter:... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Middlesex University Malta

Datanetværkets område er en mangfoldig med spændende jobmuligheder. Ved at vælge vores kursus vil du blive drevet for at opnå excellence i design og implementering af net ... [+]

Datanetværkets område er en mangfoldig med spændende jobmuligheder. Ved at vælge vores kursus, vil du blive drevet for at opnå excellence i design og implementering af netværkssystemer, og være i stand til at opnå industriel anerkendte certificeringer som Cisco's CCNA og CCNP.

Hvorfor studere BSc Computer Networks på Middlesex University?

Vores varierede Computer Networks grad forbereder dig til at komme ind i dette spændende felt. Fokus ligger på de trin og strategier, der kan vedtages for at mindske sikkerhedsrisikoen for netværk og internet- eller netværksapplikationer. Du vil blive undervist af eksperter på området i et højteknologisk laboratorium og have adgang til specialudstyr.... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

video