United Campus of Malta

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi

UCM-kilder til verdensomspændende innovative læringsmetoder, geninterpreterer og tilbyder dem til studerende, der sigter mod at være en del af de nye internationale jobtendenser.

Vi engagerer internationale forretningsfolk og pionerer i de mest innovative, tværfaglige uddannelsesteknikker for at sikre den højeste læringsstandard.

UCM-gearing på næsten tyve års akademisk erfaring i Schweiz, hvor en hvis campus er baseret.

UCM er akkrediteret af National Commission for Higher and Further Education med licens nr. 2015-011. *

Vision

UCM, en uddannelsesudbyder for boutique, fokuserer på de seneste tendenser, nicher og behov på arbejdsmarkedet, hvilket gør det muligt for UCM at hurtigt lave sine uddannelsesmetoder og -kurser for at være i overensstemmelse med nutidens tider. UCM er stolt af en fleksibel, fleksibel akademisk struktur, som giver en merværdi for studerende.

UCM implementerer visionen om grundlægger Prof. Paolo Sotgiu ved at fokusere på hver elevs overordnede velbefindende, deres følelsesmæssige, intellektuelle, akademiske og sociale selv. UCM lægger derfor vægt på undervisningsmetoder og uddannelsesmiljøer, der skaber rige læringssamfund.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Fransk

Se BBA'er » Se Bachelor » Se Health Master » Se Health Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Bachelor i erhvervsøkonomi i iværksætteri

på universitet Fuldtid 42 måneder September 2019 Malta Saint Julian's

BBA i Entrepreneurship - udviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik bachelor i business administration. Det er opbygget i tre år et semester for at arbejde på afhandlingen, og det er baseret på en læring ved at gøre tilgang. [+]

Oversigt

BBA i Entrepreneurship - udviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik bachelor i business administration. Det er opbygget i tre år et semester for at arbejde på afhandlingen, og det er baseret på en læring ved at gøre tilgang.

Studerende betragtes ikke som elever, men iværksættere, skaber deres eget virkelige firma og lærer at lede det.

I begyndelsen af ​​studieprocessen opstilles der en læringsaftale mellem eleven, holdvirksomhederne og deres træner. Endvidere vil de multikulturelle, selvstyrede teams arbejde med at starte i et innovativt engelsktalende miljø.

Vi lever i en verden med hurtig forandring, der kræver mennesker med en høj grad af initiativ og modet til at være forstyrrende.... [-]


Bachelor

Bachelorgrad i kriminologi, undersøgende videnskab og sikkerhed

Online Fuldtid 3 år June 2019 Malta Saint Julian's

Online diplomuddannelse i kriminologi efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at behandle, hvad der er blevet kaldt fremkomsten af ​​det tredje årtusinde: sikkerhed. [+]

Den treårige bacheloruddannelse i kriminologi, efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at behandle, hvad der er blevet kaldt fremkomsten af ​​det tredje årtusinde: sikkerhed.

Kurset har til formål at forberede de studerende med en tværfaglig tilgang, jurister, sikkerhed, undersøgende og sociale.

Studerende forlade kurset efter at have indhentet:

30 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor-certifikat;

60 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor-grad;

90 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor Højere Diplomuddannelse.... [-]


Bachelorgrad i psykologi (æresbevisninger)

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Malta Saint Julian's

Psykologi handler om mennesker, det er rundt omkring os og berører alle aspekter af vores liv. Den fascinerende grad undersøger social adfærd og sind. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi handler som vi virker, hvad udløser vores tanker og følelser, du kigger på de rigtige fagområder! [+]

Psykologi handler om mennesker, det er rundt omkring os og berører alle aspekter af vores liv . Den fascinerende grad undersøger social adfærd og sind. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi handler som vi virker, hvad udløser vores tanker og følelser, du kigger på de rigtige fagområder!

Psykologi er et af de mest varierede og dynamiske videnskabsområder, og programmet forbereder eleverne til den brede vifte af muligheder for kandidatuddannelse og spændende karrieremuligheder.

Med så mange forskellige fremtidige muligheder og både praktisk og teoretisk tværfaglig læring vil de studerende kunne træffe et velinformeret valg vedrørende retningen af ​​fremtidige fagområder og mulige karrieremuligheder.... [-]


Videoer

Why study Criminology? (IT lang)

Kontakt

Adresse, linje 1 Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Malta