Al Akhawayn University (in Ifrane)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Al Akhawayn

Indviet i 1995 af Hans Majestæt Kong Hassan II og Kronprins Abdallah bin Abdel-Aziz i Saudi-Arabien omdanner Al Akhawayn University den klassiske amerikanske liberale kunstpædagogiske erfaring på en arkitektonisk fantastisk moderne campus midt i skønheden i Marokkos midtatlasbjerge.

Det kan prale af:

  • Et unikt internationalt fælles kerneprogram for alle bachelorstuderende, der danner grundlag for en velafrundet global uddannelse.
  • Rige akademikere, på engelsk, opmuntrende valg og eksperimentering, i alle skoler og uddannelser.
  • Et komfortabelt, sikkert og spændende boliglivsliv på campus med hundreder af universitetsstuderende-løbede aktiviteter, med over 96 procent af understuderende, der bor på campus med værelsekammerater fra hele Marokko og de fire hjørner af verden.
  • Freden og fornøjelserne i Ifrane, et center for udendørs udforskning af bjerge, vandløb, søer og meget mere, med mange underholdningsmuligheder og nem adgang til større byer som Rabat, Casablanca, Fez, Meknes og meget mere.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Hvorfor AUI?

Al Akhawayn University i Ifrane (AUI) uddanner de fremtidige borgerledere i Marokko og verden gennem en globalt orienteret engelsksproglig liberal arts pensum baseret på det nordamerikanske system. Det akademiske samfund sammensat af studerende, fakultet og personale arbejder sammen for at fremme ekspertise og identitet gennem undervisning og læring, der er gunstig for udviklingen af ​​egenkapital og socialt ansvar. Hjemme til 2.135 elever fra hele verden huser 75-hektar campus studentfaciliteter, herunder 7 akademiske bygninger, et bibliotek, 21 studentboliger, 4 spisestuer, butikker, sportscentre og forskningslaboratorier.

Det første ikke-amerikanske NEASC akkrediterede universitet i Afrika

I 2017 blev AUI akkrediteret af New English Commission for Higher Education (NECHE, tidligere NEASC), en af de mest prestigefyldte akkrediterende institutioner over hele verden. Akkreditering tjener som et middel til globalt at anerkende en institutions værd. I NECHE's tilfælde betyder deres hårdt tjente til godkendelse stempel på høje standarder på alle uddannelsesniveauer, hvilket giver universitetets eksamensbeviser ækvivalensen af dem, der udstedes i USA. AUIs akkreditering markerer indgåelsen af en niårig proces, hvor vi bestræbte på at øge kvaliteten af hele vores institution, fra klasseværelset til sovesale. Det markerer også vores livslange engagement i selvrealisering, forbedring og for at sikre, at du får den bedst mulige uddannelse vores virksomhed kan tilbyde.

John Schnobrich / Unsplash

Udnyt en kvalitetsuddannelse

Den amerikanske liberale kunstmodel eksisterer for at give eleverne både bredde og dybde: det giver dig mulighed for at specialisere dig efter at du har tilmeldt dig, så du kan udvikle dine lidenskaber samtidig med at du forfølger andre universitetsveje. Derfor introducerede vi "kernekrav" i vores læseplan: At opmuntre vores elever til at forfølge flere uddannelser. Mens vi skubber vores elever for at udvide deres horisonter, lægger vi vægt på at lade dem vælge, hvordan denne flerhed definerer sig. Vores udøvelse af Liberal Arts henvender sig til akademiet på en praktisk måde: Vi mener, at alle fag er indbyrdes forbundne, og at de informerer hinanden. Vores klasseværelser er hjemsted for en mangfoldighed af sind, der gør det muligt for en enkelt klasse at blive befolket af erhvervsstuderende, ingeniører og filosoffer. Ved at forme eleverne håber vi derfor, at de vil lære både fra deres lærere og fra hinanden og skabe på vores campus et forenet netværk af intellektualisme.

overkommelighed

AUIs undervisning, gebyrer og værelse / bestyrelse er prissat til at være konkurrencedygtige både på marokkanske og internationale markeder, især for en højkvalitetsuddannelse, som er amerikansk akkrediteret.

NB, ansøgere af marokkansk statsborgerskab eller som har en marokkansk forælder, kvalificerer sig til den nationale undervisningssats, fordi AUI er et marokkansk offentligt universitet.

Placeringer

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Telefonnummer
+212 (0)-535-862-000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig