University of Mauritius

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Mauritius (UoM) er placeret i Reduit, en lille by i hjertet af Mauritius. UoM blev grundlagt i 1965 med et i det væsentlige nationalt perspektiv. Først havde universitetet tre skoler, nemlig landbrug, administration og industriel teknologi. Med tiden er det udvidet til at omfatte fem fakulteter, nemlig landbrug, ingeniørvidenskab, jura og ledelse, videnskab og samfundsfag

Vision og mission af universitetet

Vision

At placere UoM som et forsknings-engageret og iværksætteruniversitet.

Denne nye vision giver UoM mulighed for at spille en aktiv rolle i opbygningen af den menneskelige, intellektuelle, forretningsmæssige og sociale kapital, der er nødvendig for vores land til at udvikle en innovationsbaseret økonomi.

For at opnå denne vision har UoM ikke kun udviklet trepartsforholdet (UoM-Government-Industry), men arbejder også tæt sammen med samfundet i, hvad der er udformet som en firedobbelt helix af innovation som vist nedenfor:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Mission statement

At udvikle økosystemet til undervisning i verdensklasse, effektive og innovative forskning for at trives, samt at fremme en iværksætterkultur til gavn for Mauritius og samfundet generelt.

Placeringer

Réduit

Address
80837
Réduit, Moka District, Mauritius

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig