LCI Monterrey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

50 års international støtte

Monterrey LCI LCI er en del af uddannelse, som blev grundlagt i 1959 i Montreal, Canada. I over 50 år har vi arbejdet på at skabe et pædagogisk model, der går ud over grænserne, der giver dig flere kreative muligheder og giver dig mulighed for at opnå international anerkendelse med støtte fra vores institution.

Vores mål er at uddanne kreative fagfolk og engageret, så de har den viden og entusiasme til at tilbyde en innovativ tilgang til arbejdsmarkedet.

Vi forbereder mennesker med etiske og æstetiske principper, altid respekterer andre og deres miljø, i stand til at fortolke verden dybtgående ændringer og forslag og reagere med originale og effektiv.

MISSION

Vi søger at danne integrerede fagfolk, freelancere, med projektion; mennesker med etiske og æstetiske principper, altid respekterer andre og deres omgivelser.

Vi genererer en transformativ proces med konstant opdateret, der tager sigte på akademisk ekspertise med fokus på nationalt og internationalt plan, og derfor genererer processer forskning, opsøgende og fremskridt, principper for filosofien i vores institution.

VISION

Vi vil blive anerkendt på mellemlang sigt som et flagskib institution i den mexicanske undervisningssektoren, der fortolker de dybtgående ændringer i den nationale og internationale miljø og reagere på uddannelse forslag og innovationer.

Følgelig er det et eksempel på pædagogisk udvikling i brugskunst, baseret på kvalitet, fairness og respekt.

Placeringer

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig