IPU New Zealand

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På IPU New ZealandVi er kendt for vores venlige, multikulturelt miljø, tværfaglig tilgang til læring. New Zealand og internationale studerende både lære at leve og arbejde fleksibelt i dette radikalt ændre verden gennem deres studier på IPU New Zealand.

Dedikerede lærere og støttepersonale gå ud over det sædvanlige niveau for studerende omhu for at sikre, at hver elev får den bedst mulige pleje og personlig opmærksomhed, fra når de begynder deres studier på IPU New Zealand, Helt frem til at finde deres ideelle job. Du får den unikke oplevelse af at studere sammen både New Zealand og internationale studerende, mens realisere dit lederpotentiale. Du får en bred vifte af anvendelige færdigheder gennem de mange klubber, udvalg, arrangementer og andre muligheder til rådighed.

Vores internationalt netværk når globalt og opfordrer dig til at opleve andre kulturer, andre forretningsmetoder og få virkelig universelle færdigheder og viden.

Som en af ​​de længste etablerede private tertiære institutter i New Zealand, IPU New Zealand har erfaring med at levere uovertruffen uddannelse, support og fremtidig planlægning.

International Pacific University, Japan International Pacific University (IPU Japan), oprettet i 2007 i Okayama byen, Japan, er en søster universitet af IPU New Zealand. Selv om en nyetableret universitet, er det allerede kendt for sin succes i uddannelses- og sportslige felter. IPU Fakultet for Bæredygtig Uddannelse for fremtidige generationer er det første af sin art i Japan og er lykkedes at uddanne et stigende antal certificeret pre-skole, primære, og gymnasielærere. Det Naturvidenskabelige Physical Education prale højt kvalificerede videnskabelige medarbejdere herunder OL-guldvinderne og tidligere professionelle sportsfolk.

20-ugers udvekslingsprogram med IPU i Okayama, Japan

Hvert år studerende fra IPU New Zealand og IPU Japan deltager i to-vejs udvekslingsprogram, som giver mulighed for kreditoverførsler mellem de to institutioner. Udvekslingsstuderende kan nyde et udvalg af karakter-building erfaringer, ved at møde og danne relationer med nye mennesker og fordybe sig i kulturelle aktiviteter.

Gennem Exchange Programme med IPU Japan, IPU New Zealand Studerende kan:

Forbedre japansk sprog og interkulturelle kommunikationsfærdigheder Bring erfaringer tilbage til NZ som akademiske kreditter mod deres IPU New Zealand grad Få erfaring med undervisning, hvis studere mod en undervisning kvalifikation Udvikle sportslige evner i avancerede faciliteter

Placeringer

Palmerston North

IPU New Zealand

Address
IPU New Zealand,
57 Aokautere Drive

4474 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, New Zealand
Telefonnummer
+64 6 354 0922

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig