SAE Institute New Zealand

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SAE, med 53 campusser i 27 lande, har været at sætte globale benchmark for kreativ medieuddannelse siden 1976. I New Zealand, vi er stolte tilbyde et certifikat, diplom, og bachelor i Audio, og et diplom i Film.

SAE er verdens førende pædagog i kreative mediebranchen. Etableret i 1976 som verdens første kombinerede praktisk og teoretisk skole lydteknik, vi nu spænder over hele kloden med 53 campusser i 27 lande, og har udvidet vores sortiment af kurser for at omfatte certifikater, diplomer og grader i:

  • ANIMATION
  • Audio
  • design
  • Film
  • spil
  • Web & Mobile

Hos SAE vi stolte af at levere ekstraordinære programmer i verdensklasse faciliteter. Vi sikrer vores studerende får en enestående uddannelse, internationalt anerkendte kvalifikationer, og industri-relevante færdigheder.

Vores kandidater har virkelig konkurrencefordel.

DET SAE FORSKEL

SAE har været at levere enestående industri-fokuserede undervisning siden 1976. Vi har sat standarden for videregående uddannelse i kreative medier, fordi vi ved, at disse brancher, og vi ved, hvordan at træne branchens klar kandidater. Vi elsker det, vi laver, og vi er engageret i levering af uddannelses- muligheder, der udfordrer, udvikler og inspirerer.

SAE udstyrer ME FOR SUCCES

Vi er verdens førende pædagog i kreative mediebranchen, fordi vi arbejder tæt sammen med vores partnere i erhvervslivet, beskæftiger vi specialiserede lærere med den virkelige verden erfaring, og vi leverer personlig uddannelse i verdensklasse faciliteter.

Vores specialiserede kurser i kreative medier er lydhøre over for den dynamiske og udvikler sig arten af ​​disse industrier. Vi hjælper dig med at nå dit potentiale og realisere dine drømme.

SAE giver mig WORLD ADGANG

SAE har 53 campusser i 27 lande. Vores elever og lærere er en unik, varieret og kreative samfund, der kommer sammen for et kollektivt formål - udestående uddannelsesmuligheder. Vores ekspertise er verdens-anerkendt og virkelig global.

SAE kurser er internationalt anerkendt.

SAE udsætter MIG til den virkelige verden

Hos SAE ved vi kreative mediebranchen kandidater har brug for individuel praktisk uddannelse. Vi anerkendte dette tilbage i 1976 - det er derfor vi pionerer vores hands-on, industri fokuseret, og personlig læseplan, leveret til dig i state-of-the-art faciliteter.

Vi får også dig ud af klasseværelset og ind i den virkelige verden, med faglige udviklingsmuligheder på nogle af New Zealand førende festivaler og events.

SAE er forpligtet til ekspertise inden for uddannelse, og dine læringsresultater.

SAE slipper mit potentiale

Hos SAE vil vi hjælpe dig finpudse dine færdigheder og ekspertise med vores strenge pensum baseret på praktiske og tekniske erfaringer, og funderet i teori og kritisk analyse.

SAE har trænet industri-ready kandidater siden 1976. Vi er gode til det vi laver - det er derfor, vi er førende inden kreativ medieundervisning.

BELIGGENHED

Auckland er New Zealands største by. Unikt sat mellem to havne og mange øer i Hauraki-bugten gør det et godt sted at bo. Auckland er kunst og kulturelle centrum af Stillehavet. Du kan finde festivaler, galleri udstillinger, teater årstider og musikalske extravaganzas, for blot at nævne et par af de erfaringer, der tilbydes.

Byens kunst er stærkt påvirket af sin unikke identitet baseret på Te Ao Maori, Pacific rødder, natur- og kulturarv og kulturel mangfoldighed. Byen har også en dynamisk kunst- og kulturliv og er hjemsted for nogle af landets førende kunst organisationer. Auckland har produceret mange talentfulde forfattere, filminstruktører og kunstnere samt tjener som omdrejningspunkt for udgivelse og kreative mediebranchen. For mere information om livet i Auckland, tjek: SAE Auckland ligger i Parnell landsby, kun få minutters gang fra Auckland CBD.

Vi vil give dig den højeste kvalitet industri-anerkendt praktik.

Placeringer

Auckland

Address
10, 12 & 18 Heather Street,
Parnell, Auckland , 1052

Auckland, Auckland, New Zealand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig