The University of Waikato

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Te Whare Wānanga o Waikato

Sæt dig op for, hvor verden går. Undersøgelse ved University of Waikato, New Zealand.

The University of Waikato er en moderne, innovativ universitet med store ambitioner. Vi ved, karriere ændrer sig, og helt nye bliver skabt. Det er derfor, vi tilbyder fleksible studiemuligheder. Studerende kan oprette deres egne individuelle uddannelser for at få et unikt sæt af færdigheder og viden, der vil sætte dem op for fremtiden.

Vores vigtigste campus er baseret i byen Hamilton i New Zealands North Island og er hjemsted for 12.500 studerende, herunder omkring 2.000 internationale studerende fra mere end 70 lande. Vi er en af ​​New Zealands førende forskning universiteter, der består af syv fakulteter og skoler, der tilbyder en bred vifte af emner. Vi har også en satellit campus i Tauranga.

Eleverne kan vælge at studere en grad, en ph.d.-niveau eller et ph.d. på Waikato. Mange internationale studerende vælger at studere på universitetet i et eller to semestre som studere i udlandet studerende og overføre akademiske kreditter, de har tjent på Waikato mod deres grad på deres eget universitet.

Ved University of Waikato studerende får en uddannelse af høj kvalitet, der er anerkendt globalt, mens på samme tid nyder en unik og komplet universitet erfaring i et land kendt for nytænkning og en fantastisk natur.

Værdsættelse Maori identitet

The University of Waikato skiller sig ud fra andre universiteter, fordi det omfavner sin stærke Māori identitet og arv som centrale elementer i dens særpræg. Universitetet ligger i hjemland Waikato mennesker og Kīngitanga (Māori King), og når ud til de mange iWi (stammer) af Nordøen.

På campus er der kaupapa Maori-relaterede arrangementer i løbet af skoleåret for Maori og ikke-Māori studerende ens. Alle internationaler studerende er velkommen til campus ved en pōwhiri (velkommen) på Te Kohinga Marama Marae (mødested) og vil føle indflydelsen fra Maori kultur fra det øjeblik, de træder på campus.

Kvalitet uddannelse

Vores institution står stolt på den internationale scene i uddannelse, forskning og studerende erfaring. Studerende kan være sikker på, at en University of Waikato kvalifikation vil sætte dem op for, hvor verden går.

 • 401-500 band (Times Higher Education World University Rankings 2016)
 • 87 ud af verdens 100 mest internationale universiteter (Times Higher Education 2016)
 • Ti emneområder, der er blevet klassificeret i top 200 i verden (QS World University Rankings by Subject 2015). Disse er: uddannelse, datalogi og informationssystemer; økonomi og økonometri; lov (101-150); lingvistik; regnskab og finansiering; kommunikation og medievidenskab; forretning og forvaltning studier; geografi; og sociologi.

Hvorfor Waikato er anderledes

 • Vores mindre klasser give de studerende læringsmuligheder en-til-en fra vores prisbelønnede foredragsholdere.
 • Studerende har mulighed for at deltage i praktisk læring og praktikophold på tværs af alle programmer.
 • Vi har specielt designet kandidatuddannelser, der kan være afsluttet i så lidt som 12 måneder på fuld tid undersøgelse.
 • Studerende kan studere på campus i Hamilton eller Tauranga og de fleste af vores programmer er tilgængelige for at starte i enten marts eller juli hvert år. Der er også seks-ugers kondenseret kurser i november og januar, at der kan hjælpe eleverne komme videre i deres studier.

For mere information, besøg waikato.ac.nz eller email international@waikato.ac.nz.

 • Etableret: 1964
 • Beliggenhed: Hamilton
 • Student befolkning: 12.500
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Foundation Year » Se Certificates » Se MA » Se MSc » Se LLM » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bachelor Of Science

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Sætte i praksis, hvad du lærer i dit foredrag er en væsentlig del af University of Waikato Bachelor of Science grad. Du vil få hands-on erfaring med nogle af de mest up-to-date og højteknologiske computerfaciliteter og laboratorieudstyr til rådighed, såsom vores massespektrometre for at undersøge molekylære struktur. [+]

BS

Sætte i praksis, hvad du lærer i dit foredrag er en væsentlig del af University of Waikato Bachelor of Science grad. Du vil få hands-on erfaring med nogle af de mest up-to-date og højteknologiske computerfaciliteter og laboratorieudstyr til rådighed, såsom vores massespektrometre for at undersøge molekylære struktur.

Vi har også tage dig ret til kilden, med ekskursioner, der kan omfatte en overnatning til at samle geotermiske prøver eller en ugelang bush camp til at undersøge en regions flora.

Rækken af ​​karrieremuligheder til rådighed for Bachelor of Science (BSc) kandidater er ikke overraskende, når man tænker på karakteren af ​​den grad. Det er yderst fleksibel, så du kan kombinere papirer, der passer til dine styrker og interesser. Vi holder det generelle i det første år, så dit valg, når du kommer til at specialisere sig, er en informeret én. Overførsel fra denne grad til BCMS er også muligt på ethvert tidspunkt i din uddannelse. Denne kvalifikation kan også studeret på University of Waikato Tauranga, med en større i Biologi eller datalogi.... [-]


Bachelor Of Science (teknologi)

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

Den Bachelor of Science (Teknologi) grad giver dig en mulighed for at få praktisk, relevant erhvervserfaring som en del af din bachelor-grad. Dette vil hjælpe dig til problemfrit træde ind i professionel verden i dit valgte karriere og succes integrerer teoretisk indlæring med hands-on erfaring. [+]

Bachelor of Science (Teknologi)

Den Bachelor of Science (Teknologi) grad giver dig en mulighed for at få praktisk, relevant erhvervserfaring som en del af din bachelor-grad. Dette vil hjælpe dig til problemfrit træde ind i professionel verden i dit valgte karriere og succes integrerer teoretisk indlæring med hands-on erfaring.

Som en Bachelor of Science (Teknologi) (BSc (Tech)) studerende vil du også udfylde 1200 timers erhvervserfaring - normalt betales - med en virksomhed eller organisation, der passer til dine interesser, og du vil gøre værdifulde kontakter i industrien, som i mange tilfælde fører til en del eller fuldtidsarbejde. Vores Kooperativ Uddannelse Unit aktivt søger og fører tilsyn med dit praktikophold, hvilket sikrer en god pasform til dit område af studie- og karrieremål.... [-]


Bachelor

Bachelor Af Computere Og Matematiske Fag (Hons)

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

Den Bachelor of Computing og Matematiske Fag er New Zealands eneste computing og matematiske videnskab grad undervist over fire år. Det ekstra år giver dig chancen for at bore dybere ind i din fagområde og tilføje papirer, der vil supplere din primære fokus. [+]

Bachelor of Computing og Matematiske Fag (Hons)

Den Bachelor of Computing og Matematiske Fag er New Zealands eneste computing og matematiske videnskab grad undervist over fire år. Det ekstra år giver dig chancen for at bore dybere ind i din fagområde og tilføje papirer, der vil supplere din primære fokus.

Første års papirer er fælles for alle Bachelor of Computing og Matematiske Fag (BCMS) majors. Fordi de første tre år af de BCMS er meget lig den Bachelor (HA), Kan du vælge, når du opgraderer. Du har mulighed for at opgradere efter tre år med en bachelorgrad eller blive på i et ekstra år og færdiggøre dine BCMS.

Den BCMS vil udstyre dig med de tekniske, forretningsmæssige og praktiske færdigheder for en karriere i et felt af talrige internationale muligheder.... [-]


Bachelor Af Miljøplanlægning

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

En tværfaglig forskning-ledede program, der giver teori og praksis i overensstemmelse med moderne miljøplanlægning. Waikato s Bachelor of Environmental Planning giver en sti til en karriere i byplanlægning og ressourcestyring, med fokus på praktisk brancheerfaring såsom at forberede politik på miljøområdet og deltage ressourceforvaltning høringer. [+]

Bachelor i Miljøplanlægning

En tværfaglig forskning-ledede program, der giver teori og praksis i overensstemmelse med moderne miljøplanlægning. Waikato s Bachelor of Environmental Planning giver en sti til en karriere i byplanlægning og ressourcestyring, med fokus på praktisk brancheerfaring såsom at forberede politik på miljøområdet og deltage ressourceforvaltning høringer.

Den Bachelor of Environmental Planning (BEP) på Waikato fokuserer på lokale, nationale og globale miljø- ledelsesmæssige spørgsmål. Forskningsområder omfatter bæredygtige boliger, ferskvandsforvaltning, Maori ressourcestyring og bevarelse af biodiversitet.

Du vil blive undervist af branchens førende eksperter, som er på forkant med den nyeste forskning og innovation. Deres ekspertise vil give dig et solidt fundament i professionelle planlægning færdigheder og en specialist grad akkrediteret af den newzealandske Planlægning Institut (NZPI).... [-]


Bachelor I Medier Og Kreative Teknologier

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Bachelor of Media and Creative Technologies (BMCT) er en tværfaglig grad, der undersøger virkningen af ​​kreative teknologier inden for kunst og medier i det 21. århundrede. Med et særligt fokus på online-lyd og video, bærbare enheder, netværk og en efterspørgsels-kultur, undersøger graden af, hvordan vi har transformeret nutidens kreative miljø, og hvordan dette lover mere innovative måder at skabe og dele indhold i fremtiden. [+]

Begivenheder leder Performing Arts Theatre Manager Produktionsdesigner eller kunstdirektør Lydtekniker Web-udvikler Forfatter Hovedfag Creative Practices - Major Creative Technologies - Major Creative Writing - Specialisering Design Media - Major Māori Media og Kommunikation - Major [-]

Bachelor I Turisme

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

I bacheloruddannelsen (BTour) vil du specialisere dig inden for turisme og samfund og udvikle en forståelse af de komplekse forbindelser mellem turisme, samfund og miljø. Et fagområde er et generelt studieområde, der omfatter en række relaterede emner. [+]

Turisme er New Zealands hurtigst voksende industri, og det har brug for mennesker med den rette blanding af færdigheder - ledelsesmæssige, miljømæssige og kulturelle - for at styre væksten i den bedste retning. Bachelor of Tourism fra Waikato udstyrer dig med en række færdigheder og viden, der kræves til karriere i denne spændende industri.

I bacheloruddannelsen (BTour) vil du specialisere dig inden for turisme og samfund og udvikle en forståelse af de komplekse forbindelser mellem turisme, samfund og miljø. Et fagområde er et generelt studieområde, der omfatter en række relaterede emner.

Karriere muligheder Adventure Tourism Manager Ecotourism Developer Hotel, Lodge og Resort Manager Outdoor Leisure Events Manager Regional eller National Turisme Planner Turisme og rejseforfatter Turisme Konsulent Turisme Entreprenør Turistpolitik analytiker Hovedfag Geografi - Major Ledelsesuddannelse i udlandet - Specialisering Praktisk erfaring ... [-]

Bachelor Of Arts

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton

Hvis du er fascineret af historien og kreative aktiviteter af menneskeheden, og hvordan dette former samfund og vores fremtid - så en Bachelor of Arts fra Waikato er for dig. Den Bachelor of Arts måske taget inden for Faculty of Arts and Social Sciences eller fakultetet for Maori og Indigenous Studies. [+]

Bachelor of Arts

Hvis du er fascineret af historien og kreative aktiviteter af menneskeheden, og hvordan dette former samfund og vores fremtid - så en Bachelor of Arts fra Waikato er for dig. Den Bachelor of Arts måske taget inden for Faculty of Arts and Social Sciences eller fakultetet for Māori og Indigenous Studies.

Med en Bachelor of Arts (BA) fra Waikato du få en internationalt anerkendt grad, hvilket fører til forskellige karrieremuligheder. Vores kandidater er i efterspørgslen efter deres fleksible færdigheder, praktiske udsigter og dybde af forståelse, de bringer til deres roller.

En Waikato BA udvikler sektorspecifikke analytiske evner og forskningserfaring, godt finpudsede skriftlig og mundtlig kommunikation, og et bredt perspektiv på verden og dens forskellige kulturer.... [-]


Bachelor Of Business

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton

Hvis du er en pioner, der ønsker at hjælpe med at drive de nødvendige ændringer for virksomhederne at trives i det 21. århundrede, vil Bachelor of Business (bbus) hjælpe dig med at nå dine mål. [+]

Bachelor of Business

Bachelor of Business er en ny kvalifikation og vil være tilgængelig fra 2018

Hvis du er en pioner, der ønsker at hjælpe med at drive de nødvendige ændringer for virksomhederne at trives i det 21. århundrede, vil Bachelor of Business (bbus) hjælpe dig med at nå dine mål.

Den Bachelor of Business er rettet mod dem, der søger en dynamisk karriere, der vil sætte dem på forkant med den strategiske og teknologiske ændringer inden for erhvervslivet.

Denne tre-årig grad vil udstyre dig med generelle færdigheder i erhvervslivet og forvaltningen, samt specialiseret viden om et eller flere af New Zealands eksport højvækstsektorer:

agroindustrien Digital Forretning Iværksætteri og innovation supply chain management Turisme og hoteldrift ... [-]

Bachelor Of Business Analyse

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Interesseret i at analysere data for at træffe bedre beslutninger for New Zealand erhvervslivet og økonomien? Denne specialist tre-årig grad vil udstyre dig med eftertragtede færdigheder i finansielle og økonomiske analyse, at forberede sig til professionelle karriere i den finansielle, erhvervslivet og offentlige sektor. [+]

Bachelor of Business Analysis

Denne kvalifikation vil ikke være til rådighed for nye tilmeldinger til nye studerende efter 2017. Se den nye 2018 svarer til Bachelor of Business Analysis.

Interesseret i at analysere data for at træffe bedre beslutninger for New Zealand erhvervslivet og økonomien? Denne specialist tre-årig grad vil udstyre dig med eftertragtede færdigheder i finansielle og økonomiske analyse, at forberede sig til professionelle karriere i den finansielle, erhvervslivet og offentlige sektor.

Den Bachelor of Business Analysis (BBA) vil åbne døren til karriereforløb i regnskab, økonomi, investment banking, børsmæglervirksomhed, finansiel planlægning, og meget mere.... [-]


Bachelor Of Design

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Bachelor of Design (BDes) kandidater er uddannet til at bruge en række færdigheder til at operere i en bred vifte af sociale sammenhænge ved hjælp af en bred vifte af medier. I løbet af dine studier vil du udvikle en omfattende forståelse af Design og dets rolle i processen med innovation. [+]

Bachelor of Design (BDes) kandidater er uddannet til at bruge en række færdigheder til at operere i en bred vifte af sociale sammenhænge ved hjælp af en bred vifte af medier. I løbet af dine studier vil du udvikle en omfattende forståelse af Design og dets rolle i processen med innovation.

Bachelor of Design tilbyder tre hovedområder: Kommunikationsdesign, Interface Design og Media Design.

Som BDes kandidat vil du have evnen til at formulere effektive designløsninger i den moderne teknologiske kontekst. Du vil have en solid forståelse af designmetoder og teorier sammen med avancerede tekniske færdigheder.

Uddannelse i Design er velegnet til både skolelever og modne elever, der ønsker at forbedre deres færdigheder. Studerende inden for programmet udvikler viden i en bred vifte af industriel standard software, mens du bruger den nyeste digitale teknologi. Kontakt med Designindustrien opfordres, og eleverne vil have mulighed for at interagere med Design-fagfolk under deres undersøgelse.... [-]


Bachelor Of Kommunikationsstudier

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton

Opnå de up-to-date industrien færdigheder, du har brug for at blive en Public Relations, Marketing eller Ledelse Kommunikation specialist, og bidrage til at drive forretningsmæssig succes. Du vil studere på kun kommunikation skole i Australasien certificeret af Public Relations Society of America (PRSA). [+]

Bachelor of Kommunikationsstudier

Denne kvalifikation vil ikke være til rådighed for nye tilmeldinger til nye studerende efter 2017. Se den tilsvarende 2018 Bachelor i Kommunikationsstudier.

Opnå de up-to-date industrien færdigheder, du har brug for at blive en Public Relations, Marketing eller Ledelse Kommunikation specialist, og bidrage til at drive forretningsmæssig succes. Du vil studere på kun kommunikation skole i Australasien certificeret af Public Relations Society of America (PRSA).

Bachelor of Communication Studies (BCS) grad blander forretning og kreative discipliner med en grundig forståelse af kommunikation teori og praksis.

Tag fat lejligheden til at gøre en forskel med din stemme og skrive, og arbejde i erhvervslivet, staten eller de ikke-for-profit sektorer i New Zealand eller i udlandet.... [-]


Bachelor Of Laws

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

Undersøgelse i en af ​​de øverste 200 juridiske fakulteter i verden. Kig dybere for at finde ud af, hvorfor lovene er lavet, der gjorde dem, hvordan de virker, og hvordan du ændrer dem. [+]

Bachelor of Laws

Undersøgelse i en af ​​de øverste 200 juridiske fakulteter i verden. Kig dybere for at finde ud af, hvorfor lovene er lavet, der gjorde dem, hvordan de virker, og hvordan du ændrer dem.

Hvorfor studere Waikato LLB?

Vurderet af advokater og dommere

Advokater og dommere vil blive inddraget i undervisningen og vurdere din Lov opgaver og vil give dig værdifuld feedback. Denne form for kontakt med erhvervet vil stå dig i god stedet, når du kommer til at ansøge om et fuldtidsjob.

Praktisk erfaring

På Waikato, får du til at praktisere færdigheder, du behøver for at lykkes i faget - uanset om det er at interviewe en klient, hvilket gør en sag i retten, at forhandle forlig for en kunde, eller udarbejde en påkrævet kontrakt at perfektionere en fusion.... [-]


Bachelor Of Management Studies Med Udmærkelse

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

Opnå ledelsen ekspertise og lederevner, du har brug for at blive en globalt tænkende leder, med New Zealands mest omfattende business grad. [+]

Bachelor of Management Studies med Honours

Den Bachelor of Management Studies med Honours er under forandring.

Tænker enroling i Bachelor of Management Studies i 2017? Tjek den aktuelle oplysninger.

Opnå ledelsen ekspertise og lederevner, du har brug for at blive en globalt tænkende leder, med New Zealands mest omfattende business grad.

Waikato s Bachelor of Management Studies med Honours er New Zealands førende fireårig business grad - vores kandidater er højt respekteret af arbejdsgivere i den private og offentlige sektor.

Top virksomhedsledere har brug for et godt afrundet forståelse af alle de centrale områder som ledelse, og det er præcis, hvad denne omfattende grad leverer til at maksimere dine karrieremuligheder.... [-]


Bachelor Of Music

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton

Skærp din musikalske talent med vejledning af vores internationalt anerkendte musikere og undervisere, når du studerer en Bachelor of Music på Waikato. Med utallige muligheder for offentlig fremførelse og adgang til en verdensklasse scenekunst spillested, vil du lære blandt de bedste. [+]

Bachelor of Music

Skærp din musikalske talent med vejledning af vores internationalt anerkendte musikere og undervisere, når du studerer en Bachelor of Music på Waikato. Med utallige muligheder for offentlig fremførelse og adgang til en verdensklasse scenekunst spillested, vil du lære blandt de bedste.

Bachelor of Music (BMus) er en specialist grad, der vil passe til dig, hvis du har musikalsk dygtighed og ambitioner eller bare en ren og skær kærlighed til musik. Vælg en akademisk eller ydeevne baseret program og lære forskellige stilarter og teknikker, der bygger dine evner-base i områderne musik, der interesserer dig.

Ved at kombinere teori med praktisk undervisning, har du adgang til vores specialist undervisningsfaciliteter, herunder den anerkendte Dr. John Gallagher Concert Chamber i Gallagher Academy of Performing Arts.... [-]


Bachelor Of Social Sciences

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

Du vil udforske de drivere og påvirkninger bag menneskeheden og hvorfor samfundet fungerer på bestemte måder, når man studerer en Bachelor of Social Sciences på Waikato. Graden fokuserer på nutidige sociale spørgsmål, kan de måder, hvorpå mennesker interagerer med disse spørgsmål, og hvordan sådanne handlinger overvåges og ændres. [+]

Bachelor of Social Sciences

Du vil udforske de drivere og påvirkninger bag menneskeheden og hvorfor samfundet fungerer på bestemte måder, når man studerer en Bachelor of Social Sciences på Waikato. Graden fokuserer på nutidige sociale spørgsmål, kan de måder, hvorpå mennesker interagerer med disse spørgsmål, og hvordan sådanne handlinger overvåges og ændres.

Waikato s Bachelor of Social Sciences (BSocSc) vil udfordre dine tanker om verden og de mennesker, der bor i det. Består overvejende som et forsknings-orienteret grad, den BSocSc dækker nutidige og relevante fagområder såsom ansættelsesforhold, socialpolitik og miljøplanlægning.

Du vil udvikle uvurderlige forskningskapacitet og færdigheder i informationsindsamling, analyse, rapportering og informeret beslutningstagning under kyndig vejledning af vores verdens-anerkendte forskere.... [-]


Bachelor Of Sport, Sundhed Og Menneskelig Ydeevne

på universitet Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton

Den hastigt voksende sport og fritid industri er nu værd over $ 12 milliarder dollars om året til New Zealand. Waikato s Bachelor of Sport, Sundhed & Human Performance vil give dig et fundament i denne spændende og dynamisk karriere. [+]

Bachelor of Sport, Sundhed og Human Performance

Denne kvalifikation var tidligere kendt som Bachelor of Sport og Fritid Studies

Den hastigt voksende sport og fritid industri er nu værd over $ 12 milliarder dollars om året til New Zealand. Waikato s Bachelor of Sport, Sundhed & Human Performance vil give dig et fundament i denne spændende og dynamisk karriere.

Som en af ​​New Zealands hurtigst voksende industrier, sport og fritid industrien giver spændende karrieremuligheder. Den Waikato Bachelor of Sport, Sundhed & Human Performance (BSHHP) vil udstyre dig med den nyeste viden og færdigheder til at udmærke sig i dette dynamiske miljø, og bidrage til at forbedre den fysiske, sociale og mentale velbefindende af andre.... [-]


Bachelor of Teaching

På universitet eller online Fuldtid 3 år March 2018 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 mere

[+]

.

[-]

Bachelor Socialt Arbejde

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Tauranga

Når man studerer en Bachelor of Social Work på Waikato, vil du lære hvordan man laver en positiv forskel for andres liv. Hvis du er en person, der ønsker at bidrage til samfundet - det er en faglig kvalifikation, der hjælper dig med at gøre netop det. [+]

Bachelor of Social Work

Når man studerer en Bachelor of Social Work på Waikato, vil du lære hvordan man laver en positiv forskel for andres liv. Hvis du er en person, der ønsker at bidrage til samfundet - det er en faglig kvalifikation, der hjælper dig med at gøre netop det.

Gennem din Bachelor of Social Work (BSW) undersøgelser, vil du lære en række færdigheder fra mange forskellige discipliner. De færdigheder, du udvikler og den viden, du vil få vil give dig kompetenceniveau skal du trives som socialrådgiver.

Succesfulde socialrådgivere er afgørende i vores stadig mere komplekst samfund, og du vil være en del af en værdsat og vigtig profession. Den Waikato BSW er anerkendt af Socialrådgiverforening Registrering Board, og søges kvalificerede socialarbejdere efter både inden for New Zealand og i udlandet.... [-]


Diplomingeniør (Hons)

på universitet Fuldtid 4 år March 2018 New Zealand Hamilton

Den Bachelor of Engineering med Honours er grundlaget for en professionel karriere inden for teknik, og på Waikato du forsynet med masser af muligheder for at anvende det, du har lært i det virkelige liv arbejdssituationer. [+]

Diplomingeniør (Hons)

Den Bachelor of Engineering med Honours er grundlaget for en professionel karriere inden for teknik, og på Waikato du forsynet med masser af muligheder for at anvende det, du har lært i det virkelige liv arbejdssituationer.

Den Bachelor of Engineering med Honours (BE (Hons)) fokuserer på, hvordan problemerne kan løses ved hjælp af design og tekniske processer. På hvert trin i din uddannelse, vil du blive involveret i at skabe, designe og realisere avancerede tekniske produkter.

Du vil få mulighed for at fremvise din forskning og design arbejde på Oji Fiber Solutions Engineering Design Show - en konference-stil begivenhed åben til industrien og den offentlige.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, 3240 NZ
Sociale medier
Besøgsadresse
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, 3142 NZ
Sociale medier