Keiser University Latin American Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Keizer University

Keizer University blev grundlagt i 1977 og er Norges næststørste uafhængige private ikke-for-profit universitet, der serverer mere end 20.000 studerende, der tjener doktorgrad, mestere, bachelorer og associerede grader på mere end 90 karriereområder.

Universitetet består af 18 Florida campus steder, en International Division, Graduate School, en College of Golf og Sports Management, en online afdeling, en off-site campus i Shanghai, Kina, Latinamerika campus og Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikanske Campus

Keizer University - Latin American Campus er en institution for videregående uddannelse, der giver amerikanske grader i Nicaragua og det meste af regionen. Boligkvarteret, der ligger i San Marcos, Nicaragua, opererer på den amerikanske akademiske kalender og tilbyder de fleste instruktion på engelsk, både i traditionelle og online-formater.

På vores intime campus kommer elever fra hele verden til at trives med professorer i verdensklasse, i små klasser, i fredelige, naturskønne og historiske omgivelser. Vi har en liste over kvalificerede fakulteter med ph.d. og kandidatuddannelser fra prestigefyldte universiteter i USA og Europa.

Vi arbejder hånd i hånd med dig hvert trin på vejen, fra ansøgning via finansiering og endda visumansøgning.

Alt du skal gøre er at studere og opnå. Planlæg din fremtid i dag og tag KU udfordringen!

Et brev fra kansleren

Kære venner, kolleger og værdsatte besøgende,

På vegne af keizer familien, bestyrelsen, vores fakultet, personale og studerende: velkommen til Keizer Universitets fejring af næsten 40 års ekspertise i uddannelse! Da vores familie startede vores første skole i Ft. Lauderdale i 1977 - med en elev og flere klasseværelser - kunne jeg aldrig have forestillet mig på det tidspunkt, at vi 40 år senere ville have campuser i hele staten Florida, samarbejdsaftaler med universitetssystemerne i Kina og Moldova sammen med en campus i Nicaragua at tjene internationale studerende, næsten 3.800 medarbejdere og ca. 20.000 studerende med associerede, bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser inden for flere karriere inden for efterspørgsel.

Og alligevel er det netop det, vi har opnået.

Denne dramatiske vækst kan spores direkte tilbage til vores oprindelige engagement i vores filosofi om, at eleverne kommer først. Enkelt sagt, de er grunden til, at vi eksisterer. Vores mission og vores årtier lange engagement i det er at være ansvarlig for vores studerende ved at tilbyde en innovativ, bevist pædagogisk tilgang med små klassestørrelser, højt personlig undervisning, praktisk praktisk træning og fleksibel planlægning for at imødekomme vores studerende. Og jeg er meget stolt over, at denne model resulterer i en høj grad af graduering og jobplacering inden for studiet af vores studerende. Derudover har vi altid lært vigtigheden af ​​lederskab og tjener de samfund, hvor vi bor og arbejder. Dette engagement strækker sig ud over klasseværelset, da vores studerende, fakultet og personale løbende søger muligheder for at frivillige deres tid og ressourcer til velgørende organisationer. Vi ved det til vores studerende, da vores kandidater rutinemæssigt fortæller os, at dette aspekt af deres uddannelse ikke kun gavne deres karriere, men også berigede deres liv og familier.

Jeg inviterer dig personligt til at besøge et eller flere af vores Keizer University campuser. Jeg forsikrer dig om, at du vil opleve et omsorgsfuldt, venligt miljø, som vi mener er egnet til succesfuld læring. Dette miljø, vores kultur af "studerende først" og vores engagement i kvalitet er opskriften på vores succes, og det hjælper vores kandidater ind i arbejdsstyrken med en høj grad af personlig og professionel selvtillid.

Med venlig hilsen

Arthur Keizer, Ph.D.

Kansler

Keizer University

Placeringer

San Marcos

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Carazo-afdelingen, Nicaragua

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig