Læs den officielle beskrivelse

Keizer University

Keizer University blev grundlagt i 1977 og er Norges næststørste uafhængige private ikke-for-profit universitet, der serverer mere end 20.000 studerende, der tjener doktorgrad, mestere, bachelorer og associerede grader på mere end 90 karriereområder.

Universitetet består af 18 Florida campus steder, en International Division, Graduate School, en College of Golf og Sports Management, en online afdeling, en off-site campus i Shanghai, Kina, Latinamerika campus og Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikanske Campus

Keizer University - Latin American Campus er en institution for videregående uddannelse, der giver amerikanske grader i Nicaragua og det meste af regionen. Boligkvarteret, der ligger i San Marcos, Nicaragua, opererer på den amerikanske akademiske kalender og tilbyder de fleste instruktion på engelsk, både i traditionelle og online-formater.

På vores intime campus kommer elever fra hele verden til at trives med professorer i verdensklasse, i små klasser, i fredelige, naturskønne og historiske omgivelser. Vi har en liste over kvalificerede fakulteter med ph.d. og kandidatuddannelser fra prestigefyldte universiteter i USA og Europa.

Vi arbejder hånd i hånd med dig hvert trin på vejen, fra ansøgning via finansiering og endda visumansøgning.

Alt du skal gøre er at studere og opnå. Planlæg din fremtid i dag og tag KU udfordringen!

Et brev fra kansleren

Kære venner, kolleger og værdsatte besøgende,

På vegne af keizer familien, bestyrelsen, vores fakultet, personale og studerende: velkommen til Keizer Universitets fejring af næsten 40 års ekspertise i uddannelse! Da vores familie startede vores første skole i Ft. Lauderdale i 1977 - med en elev og flere klasseværelser - kunne jeg aldrig have forestillet mig på det tidspunkt, at vi 40 år senere ville have campuser i hele staten Florida, samarbejdsaftaler med universitetssystemerne i Kina og Moldova sammen med en campus i Nicaragua at tjene internationale studerende, næsten 3.800 medarbejdere og ca. 20.000 studerende med associerede, bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser inden for flere karriere inden for efterspørgsel.

Og alligevel er det netop det, vi har opnået.

Denne dramatiske vækst kan spores direkte tilbage til vores oprindelige engagement i vores filosofi om, at eleverne kommer først. Enkelt sagt, de er grunden til, at vi eksisterer. Vores mission og vores årtier lange engagement i det er at være ansvarlig for vores studerende ved at tilbyde en innovativ, bevist pædagogisk tilgang med små klassestørrelser, højt personlig undervisning, praktisk praktisk træning og fleksibel planlægning for at imødekomme vores studerende. Og jeg er meget stolt over, at denne model resulterer i en høj grad af graduering og jobplacering inden for studiet af vores studerende. Derudover har vi altid lært vigtigheden af ​​lederskab og tjener de samfund, hvor vi bor og arbejder. Dette engagement strækker sig ud over klasseværelset, da vores studerende, fakultet og personale løbende søger muligheder for at frivillige deres tid og ressourcer til velgørende organisationer. Vi ved det til vores studerende, da vores kandidater rutinemæssigt fortæller os, at dette aspekt af deres uddannelse ikke kun gavne deres karriere, men også berigede deres liv og familier.

Jeg inviterer dig personligt til at besøge et eller flere af vores Keizer University campuser. Jeg forsikrer dig om, at du vil opleve et omsorgsfuldt, venligt miljø, som vi mener er egnet til succesfuld læring. Dette miljø, vores kultur af "studerende først" og vores engagement i kvalitet er opskriften på vores succes, og det hjælper vores kandidater ind i arbejdsstyrken med en høj grad af personlig og professionel selvtillid.

Med venlig hilsen

Arthur Keizer, Ph.D.

Kansler

Keizer University

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

BA

Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitets Bachelor of Arts grad i Business Administration forbereder eleverne til en karriere i den moderne erhvervsliv. Studerende tilbydes en velafrundet erhv ... [+]

Bachelor of Arts i erhvervsøkonomi

Keizer Universitets Bachelor of Arts grad i Business Administration forbereder eleverne til en karriere i den moderne erhvervsliv. Studerende tilbydes en velafrundet erhvervsuddannelse med ledelse, marketing, økonomi, regnskab, statistik og juridik kurser.

Program Mål Hjælp eleverne til at blive mere dygtige i analyse, beslutningstagning og ledelse. Udvikle elevernes evner til at forstå forretningskoncepter, vilkår og teorier. Udvikle elevernes forståelse af international forretning og globaliseringens virkninger. Forbered eleverne på job inden for ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, international forretning og finansiering. Koncentrationer ledelse international business markedsføring finansiering menneskelige ressourcer Færdigheder du vil udvikle At være en effektiv problemløser og udvikle analytiske færdigheder. At have en global forretningsorientering. Strategisk tænkning og planlægningsevner. Tilpas til forandring i en globaliseret verden. Drejer individer ind i hold. Færdighed i hurtige beslutningstagningsmiljøer. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keiser University Latin American Campus

Bachelor of Arts grad i psykologi tilbyder en forskellig læreplan, der giver en bred uddannelse i mange aspekter af menneskelig adfærd, mentale processer, kommunikation, ... [+]

Bachelor of Arts in Psychology

Bachelor of Arts grad i psykologi tilbyder en forskellig læreplan, der giver en bred uddannelse i mange aspekter af menneskelig adfærd, mentale processer, kommunikation, forskning og skrivning.

Kurser omfatter forensics, sport og positiv psykologi, samt de traditionelle kurser, der er nødvendige for at forberede eleverne til kandidatuddannelser. Studerende læringsmål omfatter anvendelse af den videnskabelige metode, neurovidenskab forhold til adfærd, og anvendelse af etiske og humane behandlingsprocedurer i forskningsprojekter.

Program Mål Forklar principper for neurovidenskab, som de vedrører adfærd. Identificere hvad der udgør anvendelsen af ​​etiske og humane behandlingsprocedurer, da de vedrører menneskelig adfærd. Udvikle skriftlig forskning færdigheder inden for psykologi. Udvikle forståelse af APA format og skrive inden for psykologi. Udvikle en forståelse af, hvordan statistik og den videnskabelige metode anvendes i feltet. Færdigheder du vil udvikle Ekspertise i menneskelig adfærd og hjælper mennesker personligt og professionelt. At have en positiv indflydelse og udvikle folk i deres arbejde og deres liv. At være en tilrettelægger for forandring og selvmotivering i andre. Master abstrakt begrundelse, fleksibilitet, kreativitet, bedømmelse og logisk problemløsning. At have en åben holdning til at håndtere folks situationer med kritisk tænkning. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keiser University Latin American Campus

Statsvidenskabelige udforsker regeringens politikker, processer, politisk teori og internationale relationer. Dette er et omfattende program, der vil introducere studeren ... [+]

Bachelor of Arts i statsvidenskab

Statsvidenskabelige udforsker regeringens politikker, processer, politisk teori og internationale relationer. Dette er et omfattende program, der vil introducere studerende til den generelle undersøgelse af politikområdet, og er velegnet til studerende, der ønsker at undersøge emnerne offentlig politik, udenrigsanliggender, lov, regering og kampagneprocessen.

Program Mål Udvikle forståelse for forskellene mellem forskellige offentlige og økonomiske systemer. Udvikle en forståelse af de rammer, der er nødvendige for at anvende politisk, økonomisk, socialt, historisk, juridisk og filosofisk grundlag for studiet af statsvidenskab. Få en forståelse af de stressorer, som befolkning, naturressourcer og miljøproblemer har på politiske rammer. Få en forståelse af de politiske teorier, der er nødvendige for at analysere politiske og politiske handlinger. Udvikle færdigheder i skriftlig, forskning og analyse. Færdigheder du vil udvikle Analyse og forståelse af de forskellige aspekter af regeringen, internationale relationer, lov, historie og politik. Eksempler på kritisk tænkning færdigheder. Fremragende skriftlige og verbale kommunikationsfærdigheder. Evne til at arbejde godt i grupper og sætte pris på forskellige synspunkter. Evne til at tilpasse sig forskellige kulturer og miljøer. Kapacitet til at løse problemer. Arbejder godt under pres ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Keiser University Latin American Campus

Management Information Systems er undersøgelsen af ​​brugen af ​​computere i erhvervslivet. Studerende studerer både forretnings- og informationsteknologi og lærer at løs ... [+]

Bachelor of Science i ledelsesinformationssystemer

Management Information Systems er undersøgelsen af ​​brugen af ​​computere i erhvervslivet. Studerende studerer både forretnings- og informationsteknologi og lærer at løse forretningsproblemer ved hjælp af software, operativsystemer, netværk, programmering og databasehåndtering. Studerende lærer at bruge teknologi som en vigtig forretningsdriver til at styre virksomhedernes informationsteknologiske ressourcer. Under programmets applikations- og ledelseskomponenter arbejder eleverne i grupper med samfundsorganisationer og lærer at udvikle faktiske projektoplevelser.

Program Mål Udvikle elevernes kompetence i både mundtlig og skriftlig kommunikation. Hjælp eleverne til at forstå og analysere forretningsproblemer; samtidig med at de forbereder dem til at bruge passende værktøjer og anbefale passende forretningsløsninger. Hjælp eleverne til at blive dygtige i brugen af ​​computersprog, databaser og andre anvendelser af informationsteknologi. Forbered eleverne til at anvende og udnytte computerassisteret forskning. Færdigheder du vil udvikle At være en vigtig drivkraft for forretningssucces i dagens stadigt skiftende økonomiske miljø. Ekspertise ved at bruge teknologi til at skabe forretningsløsninger. Færdighed i applikation, brug og styring af informationssystemer for at levere effektive informationstjenester og support. Kritisk analyse af forretningsprocesser og evnen til at vurdere oplysningskrav. Ekspertise i at yde støtte i de nyeste telekommunikationsteknologier. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keiser University Latin American Campus

Keizer University's Bachelor of Science i Software Engineering forbereder de studerende med de viden og praktiske færdigheder inden for erhvervet. Software Engineering ve ... [+]

Bachelor of Science i Software Engineering

Keizer University's Bachelor of Science i Software Engineering forbereder de studerende med de viden og praktiske færdigheder inden for erhvervet. Software Engineering vedrører konceptualisering, design, implementering, implementering og vedligeholdelse af software løsninger (software udvikling livscyklus). Kernen har som mål at give de teoretiske grundlæggende elementer i softwareudvikling kombineret med en forståelse og forståelse af praktiske aspekter og kompetencer, der kræves af industrien. Programmet er udviklet til at fremme innovation gennem fleksibilitet i software engineering som en forretningsproblemløsende disciplin.

Program Mål Giv de studerende en omfattende baggrund i software engineering teknikker og teknikker. Giv de teoretiske og formelle grundlag for at sikre præcision i softwarens livscyklus. Instruere elever i validering og verifikation af software artefakter. Færdigheder du vil udvikle Evne til at identificere, formulere og løse software engineering problemer. Langvarig forståelse af processen med styring af store softwareprojekter. At have forretningsmæssige, tekniske og analytiske færdigheder arbejdsgivere ønsker. Færdighed i netværk, cybersikkerhed, mikroprocessorteknologi, mainframe-miljøet og klient-server-applikationer i det globale erhvervsmiljø. Forståelse af centrale begreber som programmering, analyse, database og applikationsudvikling. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Keiser University Latin American Campus

Keizer University's Bachelor of Science grad i tværfaglige studier giver en omfattende læseplan, der giver bred eksponering for flere discipliner. Denne store giver et pr ... [+]

Bachelor of Science i tværfaglige studier

Keizer University's Bachelor of Science grad i tværfaglige studier giver en omfattende læseplan, der giver bred eksponering for flere discipliner. Denne store giver et praktisk alternativ til bachelor-grad-søgende studerende, hvis behov ikke kan opfyldes af de enkelte majors. Studerende kan designe et studieforløb, der opfylder deres personlige akademiske mål og fremmer deres faglige vækst og udvikling ved at kombinere to eller flere discipliner i et sammenhængende program. Graden vil kombinere generelle uddannelseskurser med en tværfaglig koncentration, valgfag og et kuplen kursus.

Program Mål Artikulere sammenslutningen af ​​to discipliner i et integreret uddannelsesprogram. Udnytte færdigheder i tværfagligt stipendium og forskning til at integrere flere perspektiver og discipliner. Kritisk formulere de grundlæggende teorier og principper under hver disciplin. Anvend de viden og færdigheder, der er erhvervet gennem programmet i forfølgelse af specialiserede karrieremål. Færdigheder du vil udvikle Opnå dine faglige, personlige og professionelle ambitioner. Fokuserede studier inden for en række emner; åbner en dør til en arena af uendelige jobmuligheder. Iværksætterkompetencer ved at blande Business kurser og de emner, der appellerer til den type virksomhed, du er interesseret i at begynde. Stærke skrive-, læsnings- og talevidenskaber samt analytisk resonnement At have en professionel karriere inden for forskellige erhvervsområder og forberede sig på udfordringerne i dagens globale økonomi. ... [-]
Nicaragua San Marcos
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk