Kwararafa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kwararafa University WukariBlev godkendt som Wukari Jubilee af National Universities Kommissionen i 2005. Det tog fart i marts 2006 med 61 elever som den første og eneste samfund ejede University i Nigeria, det første universitet i Taraba og den anden private universitet i det nordøstlige geopolitiske zone Nigeria.

studerende

Vision

For at blive en førsteklasses institution i forfølgelsen af ​​viden og lærdom gennem undervisning, forskning og samfundstjeneste, gearet til at indprente viden og iværksætterevner til studerende, der vil gøre dem til at være produktive og selvhjulpne.

Mission

  • At give et gunstigt klima for udvikling af effektive og virile indfødte menneskelige og materielle ressourcer til udvikling af nationen.
  • At producere kandidater, der er godt afrundet på deres fag, og også gennemsyret nødvendigt iværksætter dygtighed til at bidrage væsentligt til udviklingen af ​​sig selv i særdeleshed og samfundet generelt.
  • For at udskifte arbejdsløshed og karriere stagnation af kandidater med kreativ opfindsomhed gennem godt emballeret programmer og praktisk uddannelse.
  • At give lyd uddannelse til nigerianere uanset religiøst tilhørsforhold, stammer, køn og politisk skæve.
  • For at oprette en plejende og stimulerende miljø, hvor udøvelse af topkvalitet, udvikling af selvdisciplin, vil kreativ tænkning og individualitet trives og også ses som væsentlige elementer i andelsselskab.

University Farver

Universitetet Officiel Farverne er grøn og guld. The Green Colour repræsenterer landbrug, produktivitet, frugtbarhed, vækst og stadige fremskridt, mens Gold Colour repræsenterer den rige kulturarv i de mennesker og overflod af naturressourcer.

I logoet, spyddet hovedet "Atoshi" er den traditionelle våben af ​​Jukun folk (host samfund af University) og dets forhold til den åbne bog også Logo symboliserer, at viden stammer fra universitetet vil spille en afgørende rolle i ledelse / opløsning af kriser, og i kampen mod uvidenhed, fattigdom og sygdom.

Vores historie

Kwararafa University WukariBlev godkendt som Wukari Jubilee af National Universities Kommissionen i 2005. Det tog fart i marts 2006 med 61 elever som den første og eneste samfund ejede University i Nigeria, det første universitet i Taraba og den anden private universitet i det nordøstlige geopolitiske zone Nigeria.

Placeret på Wukari en gammel by, der var for et stykke tid hovedkvarteret for den historisk berømte Kwararafa Konføderationen, University officielt skiftet navn fra Wukari Jubilee til Kwararafa i Februar 2012 at afspejle de kulturelle og historiske rødder forbund som på zenit af sin beføjelser udvides til moderne Niger, Plateau, Kogi, Nasarawa og Benue stater og FCT i nord centrale geopolitiske zone, Edo og Cross River i syd-syd zone, Kogi Kaduna, Kano og Katsina hedder i den nordvestlige zone og Bauchi , Gombe, og Adamawa staterne i det nordøstlige zone.

Kwararafa University nyder hjertelige relationer med sin vært samfund og tiltrækker studerende fra Taraba og 22 andre stater i Federation.

fakultet

Forskning Focus / Ophæng

Universitetet er i øjeblikket udvikler sammenkædning programmer med andre institutioner og universiteter rundt om i verden. Fokus i forskningen er i områderne:

  • Fred og Konfliktløsning
  • Food Science and Technology
  • Matematikuddannelse
  • Heritage Studier og Eco-Tourism

forskningsfokus Den stammer fra den unikke placering af University i Benue dalen med overflod af flora og fauna samt de rige sociale kulturelle traditioner for befolkningen i det område, der kunne være af akademisk interesse for forskere. Vores samfund projekt er Mathematics Education.

Vi er overbevist om, at hvis vi engagere med vores bredere samfund og implementere moderne teknikker til undervisning i matematik vi vil udfylde et hul i matematikundervisningen i særdeleshed og naturfagsundervisning i almindelighed.

Akademisk Support Services

Universitetsbibliotek

Universitetsbiblioteket er fyldt med godt udvalgte relevante bøger, tidsskrifter, magasiner og aviser. Mange af bøgerne er de seneste i de forskellige kurser undervises på universitetet. Universitetets virtuelle bibliotek har 50 stationære systemer med 20-tommer skærme alle netværksforbundne og forbundet til internettet. E-Bibliotek har over 2 millioner e-bøger på sin server.

Computer Laboratory

I sin beslutning om at matche teori med praksis, Kwararafa Universitetet har to veludstyrede computer laboratorier til brug for studerende på Datalogisk Institut på universitetet. Den vigtigste computer laboratorium har 25 systemer i netværk til en server. Det har også en overheadprojektor og en digital tavle. Det andet laboratorium er dybest set til hardware træning. GIS & økonometri Laboraties Universitetet har udstyret to laboratorier for geografiske informationssystemer og økonometri. Begge laboratorier er udstyret med stationære og bærbare computere, multimedie faciliteter og tilpasset software til at gøre det muligt for medarbejdere og studerende foretage grundlæggende og avanceret GIS og statistisk forskning.

Klinik

Universitetet er opmærksom på de sundhedsmæssige behov i sine studerende og ansatte og til dette formål. Universitetet giver sygesikring for alle sine elever. Dette gør det muligt for dem at være til stede til, når syge ved større hospitaler i Wukari og i deres steder af bolig under ferie.

Sport

Universitetet er aktivt involveret i sport og har spillet flere kampe med nabolande tertiære institutioner. Det deltog også i de sidste private University Games afholdt på JABU. Den University Sports koordinator fører tilsyn anliggender denne enhed.

Placeringer

Wukari

Address
Kwararafa University, Wukari
P.M.B 1019
Wukari, Taraba State

Wukari, Taraba, Nigeria