Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret den 1. december 2000 som 1st Tekniske Public University i Malaysia.

campus

Beliggende i UNESCO World Heritage byen Malacca, der inden for 766 hektar frodige grønne landskab prale state-of-the art faciliteter i alle sine syv fakulteter.

ACADEMICS

som en Focus University, UTeM prale styrkepositioner på tekniske områder - nemlig Engineering, IT og Management Technology. UTeM har cementeret ry for at være en kilde til høj kvalitet ingeniører med evnen til at opfylde kravene i højteknologiske industrier. UTeM har også forskningskompetencer i områder, som den har identificeret som nøglen til at øge universitetets unikke proposition og også bidrager til nationen som grøn teknologi, Systems Engineering, Human-teknologi interaktion, og ny teknologi. UTeM Engineering programmer er også akkrediteret af Washington Accord. Ud over bacheloruddannelserne, UTeM tilbyder også Master, PhD og Engineering ph.d. Program.

UTeM indrømmer ikke kun lokale, men også internationale studerende og dette omfatter studerende fra Indonesien, Saudi-Arabien, Tchad, Syrien, Pakistan, Cameroun, Bangladesh, Tanzania, Indien, Somalia, Singapore, Qatar, Palæstina, Libyen, Irak, Iran, Ghana, Frankrig, Yemen, Nigeria og Jordan.

Fakulteter

  • Det Elektroteknik - Det Elektronik og Computer Engineering - Det Mechanical Engineering - Det Produktion - Det informations- og kommunikationsteknologi - Det Technology Management og Technopreneurship.
  • Det Tekniske Fakultet Technology

Universiteter og virksomheder fælles indsats

Specifikt tildelt af regeringen til at samarbejde og arbejde tæt sammen med industrien.

At være en af ​​verdens førende innovative tekniske skoler, producere kandidater, der opfylder de nuværende krav fra industrien og i stand til at håndtere fremtidige behov så godt. For at sikre, at UTeM er i stand til at producere ingeniører og teknologer, der er teknisk-kompetent, har UTeM investeret i følgende:

Advanced Manufacturing Center (AMC)

Opsætning til fremme af højteknologi og præcision produktionsfaciliteter med henblik på Kontrakt R & D, Contract Manufacturing og in-house industri on-the-job træning.

CEO Roundtable

Indsamling kaptajner af industrien både lokalt og regionalt at rådgive UTeM herunder udveksling af erfaringer og give tilbagemeldinger til at forbedre UTeM akademiske programmer, infrastruktur og kandidat beskæftigelsesegnethed samt skabe iværksættervirksomheder ledere.

Industrimiljø Campus

Den aktuelle udvikling i UTeM fokuserer på etablering af uddannelsescentre, der vil tilgodese behovene i branchen samt give industrimiljø, og eksponering for de studerende.

Excellence i målrettet forskning og INNOVATION

UTeM har identificeret kritiske Fokuserede områder der er de vigtigste for universitetets unikke styrker. UTeM har valgt Advanced Manufacturing Technology (AMT) som sit nicheområde, som kræver synergistisk engagement fra alle fakulteter i UTeM og understøttet af fire Thrust Områder som følger: - Grøn Teknologi - Systems Engineering - Menneske - Teknologi Interaction - Emerging Technology

UTeM s stak områder er tværfaglig art, som omfatter og trækker på styrkerne i eksisterende fakulteter, forskningscentre, institut og laboratorier inden for universitetet.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig