Palestine Polytechnic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Palæstina Polytechnic University (PPU)

Palestine Polytechnic University (PPU) har oplevet kvantespring i en kort tre-årti tid, hvor det var blevet udviklet ud fra et Community College med få spredte bygninger og begrænsede programmer til en fuld iværksætter universitet med flere gymnasier, der tilbyder kandidat og bachelor-programmer. Universitetets diversificerede akademiske programmer blev ikke kun skræddersyet imødekomme Fællesskabets behov, men de er også blevet udviklet kvalitativt at konkurrere i de nationale og regionale dimensioner. Udvikling på niveauet af forskning og samfund ydelser har også været vidne til store spring i etableringen af ​​flere tværfaglige ekspertisecentre, der besidder kvalitet-certificerede laboratorier og faciliteter, der er i stand til at yde professionel standardiserede test og konsulentvirksomheder til forskellige nationale udviklingsstrategier sektorer .

Vi har opnået meget, men de fremtidige udfordringer, der ligger forude kræver os at holde udvikle vores iværksætter initiativer og innovative løsninger. Sådan kreativitet, på den ene side, tjener vores samfund udvikling sektorers behov og på den anden side bidrager i processen med viden generation, der tjener den videnskabelige udvikling i almindelighed. For at imødegå fremtidige udfordringer, er vi nødt til at udvikle midlertidige strategier, der opretholder vores konkurrenceevne, og at støtte ledelsen af ​​universitetet og sine kandidater konkurrenceevne på det nationale og internationale jobmarked.

Universitetet og akademiske miljøer er i centrum for de fremtidige udfordringer, som vi kommer til at stå over for og udvikle sig. Der er ingen tvivl om, at disse er væsentlige udfordringer givet kompleksiteten af ​​de ustabile politiske og økonomiske forhold. Men havde vi tidligere skred betydeligt i lignende situationer, og vi mener helhjertet, at vi vil være i stand til at holde trit vores gode resultater ved teamwork, vi altid bruges til at gå i gang med. Samtidig forventer vi, de ædle palæstinensiske businesspersons at være proaktive i at støtte universitetets programmer og aktiviteter, som de er direkte fokuseret på udviklingen af ​​vores nationale menneskelige kapital og fællesskab.

PPU Mission & strategiplan

VISION:

På vej mod en Videnskab, Teknologi og Udvikling Global University i år 2016.

MISSION:

At opgradere kvalificerede arbejdskraft i stand til at gøre en positiv forandring og opfylder de behov og krav fra samfundet i videnskabelige, teknologiske, og forskningsområder. At give innovative ideer og løsninger. For at styrke den rolle, videnskabelig forskning og udvikling i gennemførelsen bæredygtig og væsentlig national vækst. For at tiltrække kvalificerede og rangeret menneskelige ressourcer. At reformere universitetsmiljøet og atmosfære.

Vigtigste målsætninger:

Sikring af kvaliteten i akademiske programmer. Sikring af kvaliteten i administrative spørgsmål. Fremme af videnskabelig forskning. Kommunikere effektivt med lokalsamfundet. Opnå fuld økonomisk selvstændige - afhængighed. Forbedring universitetet atmosfære og fritidsaktiviteter.

Placeringer

Hebron

جامعة بوليتكنك فلسطين (Palestine Polytechnic University)

Address
Palestine Polytechnic University
Wadi al-haria st.
Hebron, Palestine

Hebron, Palæstina
Telefonnummer
+970 2 221 3912

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig