Hebron University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

 • Tilvejebringelse af afgørende betydning for kvalificeret universitetsmiljø for det palæstinensiske folk, der ønsker at drage fordel af de Hebron Universitet akademiske programmer, tjenester og kulturelle, sociale, kunstneriske, så for ikke at fratage nogen af ​​dem på grund af force majeure.

 • Personlig udvikling palæstinensiske stand til objektivt målrettet tænkning, og reagere Kalender egentlig fornemmelse af mit sind, og med menneskelige samfund - personlig udvikling palæstinensiske stand til objektivt målrettet tænkning, og reagere Kalender egentlig fornemmelse af mit sind, og med menneskelige samfund.
 • Den genoplivning af arabiske og islamiske arv, og et tættere samarbejde med de fredselskende folk links, gennem direkte familiemedlemmer Hebron Universitet.
 • Fortsætte med at udvikle Hebron Universitet for at bevare aktualiteten og svare samfundets behov og fremtidens udfordringer.

  Se Hebron Universitet

Hebron Universitets vision er at være blandt de førende universiteter landsdækkende. Hebron Universitet er kendetegnet ved sit engagement i en omfattende uddannelse kvalitet, miljø og sundhed i tillæg til levering af offentlige tjenester.

Målene for Hebron Universitet

Universitetet arbejder på læring og undervisning og udvikling af læseplaner og offentliggørelse inden for rammerne af de overordnede mål og politikker for Undervisningsministeriet og Videregående Uddannelser, og arbejder sig vej til tjenesten af ​​sine ressourcer, udvikling og renæssance af landet intellektuelt, videnskabeligt og økonomisk, socialt og kulturelt. Det arbejder også på at opnå et bedre liv. For at nå disse mål universitetet arbejder på følgende: - formidling af viden ved at give højere muligheder uddannelse og specialisering i forskellige områder af naturvidenskab, inklusive ren og anvendt Humaniora, Kunst, og give landet med specialister, teknikere og eksperter i forskellige grene af videnskaben.

 • Udvikling af viden til at udføre videnskabelig forskning og markedsføring, organisation og bistå de kompetente myndigheder for at løse samfundets problemer og udviklingsspørgsmål i det.
 • Opmærksomhed på personlighed den studerende og positive forventninger til den offentlige service.
 • Interessen for området anvendt vejledning i forskellige aspekter af samfundstjeneste for at løse de eksisterende problemer og undgå forventes af dem.
 • Arabiske og islamiske civilisations arv og udbredelse af omhu og opmærksomhed på moralske værdier.
 • Tættere forbindelser og forbindelser med de arabiske, islamiske og internationale universiteter og organisationer af forskellige regionale og internationale videnskabelige og kulturelle institutioner.
 • Teknisk innovation og tilpasset til at tjene samfundet i samarbejde med universiteter og andre højere læreanstalter og videnskabelig forskning og uddannelse på forskellige områder.
 • Opmærksomhed på spørgsmål menneskelige udvikling og den intellektuelle og kognitive og religiøse værdier penge.

Placeringer

Hebron

Address
Hebron University
P.O Box 40,
West Bank, Palestine.

Hebron, Palæstina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: