Læs den officielle beskrivelse

Den University of Asia og Stillehavet (UA & P) Er en privat, ikke-for-profit institution for videregående uddannelse, der tilbyder nogle af de mest fremragende akademiske programmer i Asien. Det giver en stærk kombination af liberal uddannelse og faglig specialisering. Dannelsen af UA & P Studerende lettet af et miljø, der er egnet til at lære, kvalificerede og dedikerede lærere, en overlegen fakultet-til-studerende forhold og velholdte faciliteter.

Brief History

UA & P startede i 1967 som Center for Forskning og Kommunikation, en tænketank, der gennemfører forskning og tilbyder graduate kurser inden for økonomi og ledelse. CRC startede lille og ubemærket, men udvidede gradvis sine uddannelsesaktiviteter. Det blev tildelt universitetsstatus i 1995, og selv om det siden da har været kendt som universitetet i Asien og Stillehavet, er missionen det samme: den fulde udvikling af alt, hvad der er menneskeligt i det enkelte menneske.

Præsidenten

UA & P's formand er Dr. Winston Conrad Padojinog. Han blev installeret som fjerde universitetspræsident i 2015.

Fakultetet

UA & P-fakultetet består af hengivne og kompetente akademikere og industripraksis.

Alumni

UA & P alumner skelner sig selv på arbejdspladsen så meget af deres arbejdsmoral og disciplin som ved deres tekniske dygtighed. De gør opmærksom på, at den brede uddannelse, faglige forberedelse og personlige formation, de har modtaget som universitetsstuderende, har udstyret dem godt til arbejdspladsen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University of Asia and the Pacific

Bachelor of Science i Business Administration med speciale i Business Analytics (BSBA-BA) Programmet er et fireårigt kursus på universitetet i Asien og Stillehavet, der f ... [+]

Bachelor of Science i Business Administration med speciale i Business Analytics (BSBA-BA) Programmet er et fireårigt kursus på universitetet i Asien og Stillehavet, der forbereder eleverne til at arbejde i en virksomhedsindstilling, specielt virksomheder, der håndterer store data eller forretninger analytics. Derudover har BSBA-BA stadig en stærk vægt på liberal arts, governance, corporate social responsibility og global outlook, der tilbyder et bredt perspektiv og forståelse af problemer og tendenser i erhvervsklimaet.

På grund af den store efterspørgsel efter Business Analytics giver BSBA-BA studerende en stærk eksponering for de forskellige måder at lagre data på og bruge forskellige metoder til håndtering af det. Denne specialisering forbereder sine elever til også at løse forretningsproblemer fra data.... [-]

Filippinerne Pasig
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Asia and the Pacific

Menneskekapitaludviklingsprogrammet for UA & P School of Education er den første af sin art i landet. Det sigter mod at producere kandidater, der kan designe, gennemf ... [+]

Menneskekapitaludviklingsprogrammet for UA & P School of Education er den første af sin art i landet. Det sigter mod at producere kandidater, der kan designe, gennemføre, styre og vurdere lærings- og arbejdspladsprogrammer, der kan hjælpe enkeltpersoner og grupper i forskellige typer organisationer til at forbedre deres præstationer, produktivitet og beskæftigelsesegnethed.

Studieordningen er højt tværfaglig, tegner og fusionerer elementer fra uddannelse, psykologi, business management, økonomi, sociologi og liberal arts.

Fundamentale kurser GRUNDLAG AF FORVALTNINGEN Introduktion til uddannelsesforskning og statistik Grundlæggende psykologi til udvikling af menneskelige ressourcer Filosofiske antropologiske grundlag for menneskelig kapitaludvikling Erhverv, industrier og samfund Menneskekapitaludvikling Grundlag for systemer og strategisk tænkning Menneskelig adfærd i organisationer Human Resource Function i Organisationer Domæne-specifikke kurser Psykologi for læring og ydeevne Performance Management Systems 1 (begreber) Performance Management Systems 2 (applikationer) Psykometri til vurdering Organisatorisk læring og kommunikation Videnøkonomien og Knowledge Management Træning for ydeevne og den højtydende arbejdsplads Projektledelse Chancens psykologi (Social forandring, organisatorisk forandring og udvikling) Arbejdspladsindlæringsprogrammer (capstone-projekt) 1 & 2 Human Capital Development og Strategic Management (integrativ) Forretningspolitik (herunder forretningslovgivning) Adgangskrav til filippinere Udfyldt ansøgningsskema. Skole rekord (vedlagt i en forseglet kuvert, har klappen underskrevet af skolens justitskontor.) - Anbefalingsblanket (vedlagt i en forseglet kuvert, har klappen underskrevet af Principal eller Vejledningskonsulent.) - Personligt essay (skrevet på kort Bond papir), der formidler interesser (visuelle / teater kunst, sport, musik, gourmet madlavning, osv.); resultater; Familie, uddannelsesmæssige, iværksættermæssige og sociale oplevelser; Fremtidige mål Styrker, svagheder og potentialer, som positivt bidrager til universitetets udvikling (maks. 250 ord). Forældres oplysningsskema - Kun til ansøgere... [-]
Filippinerne Pasig
August 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk