AHE - The University of Humanities and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

historie

Den University Humanistiske og økonomi i Lodz blev etableret i 1993. Det er den største ikke-offentlige institution for videregående uddannelse i Polen. I 2007 fik universitetet ret til at tildele ph.d. i følgende fag: lingvistik i departementet humaniora, informationsteknologi i departementet tekniske videnskaber og billedkunst i afdelingen for kunst. I 2009 har universitetet opnået fornemme status af Akademiet.

Uddannelse og nye metoder

Universitetet har mere end 20 fakulteter og tilbyder et bredt udvalg af fag, herunder 4 kurser på engelsk. Eleverne kan vælge at studere en af ​​over 100 kurser. Den læseplaner af kurserne er konstant opdateret i henhold til markedets krav. I overensstemmelse med kravene i de europæiske Educational Standards den AHE i Lodz implementerer et nyt paradigme for uddannelse, som er karakteriseret ved: nye metoder, nyt indhold, nye lærerkræfter.

Et af de mest karakteristiske træk ved University of Humanities og økonomi er, at hver enkelt studerende nyder godt af en individuel tilgang til læringsbehov. Det hjælper med at løse opgaver og problemer, de står med i kreativ og innovativ måde. For hvert studieår anvender vi metoden til projekter og workshops, hvor de studerende udvikler deres kompetencer, og forme holdninger, der er nødvendige for at få succes i liv og karriere. Takket være den nye model for uddannelse studerende også udvikle deres personlighed. I undersøgelserne er gennemført workshops, som øger færdigheder i kommunikation, om løsning af konflikter, samarbejde, eller forhandling. De bedste projekter tildeles i fire kategorier: projekt inden for iværksætteri, pro-socialt projekt, projektet fokuseret på den personlige udvikling, og kunstnerisk projekt.

Ny lærerstab

Dette nye uddannelsesprogram vi kan realisere kun takket være den entusiasme og engagement af de unge ansatte arbejder i AHE Lodz. De gennemfører klasser ved projektet og workshops metode. De arbejder med iværksættere, forberedelse af projekter taget fra den praksis, økonomiske, sociale og kulturelle liv. Blandt de projekter, der arrangeres af de studerende kan findes utallige udstillinger, koncerter, lærerige foredrag, kulturelle arrangementer, danseshows eller velgørende organisationer. De gode resultater fra disse projekter resultere i positive anbefalinger fra iværksættere. Studerende i deres projektarbejde løser reelle problemer og dermed skabe deres egen portefølje bekræfter erhvervede kompetencer.

University center og miljø

Universitetet Humanistiske og Økonomi i Lodz ligger i det 19. århundrede fabriksanlæg. I de velbevarede, restaureret vægge med en unik industriel atmosfære er organiseret uddannelsesmæssige, kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer. Vores studerende og professorer har til deres rådighed en veludstyret auditorier, et bibliotek, computer og multimedia laboratorier, et radiostudie, tv-studier, videnskabelige værksteder og udstillingslokaler. Der er også en kantine.

Den Polsk Virtual University (Polski Uniwersytet Wirtualny) er en del af AHE. Den PUW pædagogiske platform giver muligheder for at få kvalifikationer uden behov for pendling og forstyrre de daglige pligter eller familiemæssige forpligtelser.

Den AHE er et akademi af moderne teknologier pral et professionelt udstyret forlag, tv-studie, ambulatorium og trykkeri samt den største blandt ikke-offentlige skoler i regionen, fri adgang bibliotek. Vi er den første og eneste skole i Polen, der tilbyder en specialisering i Mainframe systemer - virtualisering, transaktion, masse konvertering mv

Mere end 20 års erfaring

År 2013 var usædvanlig, fordi universitetet fejrede sit tyvende jubilæum. Disse to årtier har tilladt universitetet Humanistiske og Økonomi i Lodz blevet en af ​​de største private universiteter i Polen.

Placeringer

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Greater Poland Voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 800 080 888

Programmer

Denne skole tilbyder også: