Polish-Japanese Academy of Information Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Polsk-japanske Academy of Information Technology (Tidligere polsk-japanske Institute of Information Technology) er en af ​​de bedste ikke-statslige institutioner for videregående uddannelse i Polen, ofte rost af arbejdsgivere, studerende og medierne. Den blev grundlagt i 1994 på grundlag af en bilateral aftale mellem regeringerne i Polen og Japan. Det lægger særlig vægt på pensum, der løbende revideret og opdateret for at opfylde kravene i arbejdsmarkedet, bredt accepterede akademiske standarder, både polsk og europæisk, fremskridt i datalogi og dens anvendelsesmuligheder. PJAIT har ret til at give bachelor, ingeniør, master og ph.d.-grader inden for videnskab og kunst. Som en af ​​fire privatejede universiteter, det giver en ph.d.-grad.

Dens pædagogiske tilbud omfatter studier i datalogi, Information Management, kunst og design, indretning og kultur i Japan.

Det Naturvidenskabelige datalogi er en ubestridelig leder på det pædagogiske marked i Polen. Vi lægger særlig vægt på at have en høj kvalitet pensum relevant for markedets behov, og på undervisning med brug af state-of-the-art teknologi.

Det Naturvidenskabelige Information Management tilbyder moderne ingeniør undersøgelser, der kombinerer viden om ledelse med viden om informationsteknologi. Den Kunst og Design profil for undersøgelse tillader erhvervelse af viden er nødvendig for at skabe multimedie værker er karakteriseret ved brug af avanceret teknologi, samt udvikling af ens kunstneriske færdigheder. Kandidater er dygtige brugere af it-værktøjer og har kendskab til grafisk kunst.

Boligindretning er et tværfagligt fagområde, som giver dybdegående viden, bevidsthed og færdigheder i at skabe menneskelige miljø. Det Naturvidenskabelige Culture of Japan tilbyder kulturstudier, med særligt fokus på kultur og kunst af Fjernøsten og omfattende undersøgelse af det japanske sprog.

PJAIT fokuserer på praktiske færdigheder. På grund af at vores studerende og kandidater ikke har problemer med at finde et job. De er godt rustet til at arbejde på mange områder, hvor den praktiske viden om IT er forudsætningen. PJAIT beskæftiger fremragende specialister, forskere og undervisere fra Polen og andre lande.

Studerende fra alle fakulteter kan bruge fremragende faciliteter, såsom moderne IT og grafisk design laboratorier. PJAIT arrangerer også mange møder med videnskabsfolk, kunstnere, IT-virksomheder repræsentanter og fremtidige arbejdsgivere. PJAIT støtter eleverne videnskabelig forskning og interesser. Der er mange særlige interessegrupper og sportsklubber. Under samarbejdsaftaler, PJAIT studerende og lærere kan deltage i fremmed udvekslingsprogrammer. PJAIT har intercollegiate udvekslinger inden LLP Erasmus-programmet med 31 universiteter (f.eks Japan, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien). Skolen tilbyder en omfattende system af stipendier. Studerende er forpligtet til at deltage i en praktikplads program og den bedste blandt dem har mulighed for at få en placering med internationalt anerkendte selskaber. Studier i PJAIT garantere interessante og vellønnede job i fremtiden. De er en investering i fremtiden professionel succes.

Skolen campus ligger i centrum af Warszawa og består af et bibliotek med en læsesal, sovesal, en boghandel, en bar og eget forlag.

Tøv ikke med og slutte sig til os!

Placeringer

Warszawa

Address
ul. Koszykowa 86
02-008 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig