School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

School of Form tilbyder en 3,5-årig fuld tid design kursus, hvorefter de studerende opnå en bachelorgrad fra University of samfundsvidenskab og humanistiske videnskaber (SWPS).

School of Form har:

Polens bedste uddannelse i henhold til Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse; en fremragende og berømt team af undervisere; moderne og veludstyrede værksteder og atelierer; en fantastisk samarbejdsforhold med mange polske og internationale virksomheder. Den unikke Uddannelsen kombinerer projektarbejde og en uddannelse inden for humaniora, som er blevet udviklet af vores team af eksperter førte Lidewij Edelkoort, formand for Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk direktør og mentor af School of Form.

School of Form er åben for alle - tinkerers, analytikere, computer programmører, folk med en kærlighed til DIY - og vil hjælpe dig med at udvikle, supplere, forbedre og udnytte dine evner og interesser.

Hvis du ønsker at påvirke ændringer i verden, for at forbedre folks livskvalitet, og forstå og opfylde behovene hos nutidens samfund, så er School of Form er for dig.

Placeringer

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublin Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig