Læs den officielle beskrivelse

School of Form tilbyder en 3,5-årig fuld tid design kursus, hvorefter de studerende opnå en bachelorgrad fra University of samfundsvidenskab og humanistiske videnskaber (SWPS).

School of Form har:

Polens bedste uddannelse i henhold til Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse; en fremragende og berømt team af undervisere; moderne og veludstyrede værksteder og atelierer; en fantastisk samarbejdsforhold med mange polske og internationale virksomheder. Den unikke Uddannelsen kombinerer projektarbejde og en uddannelse inden for humaniora, som er blevet udviklet af vores team af eksperter førte Lidewij Edelkoort, formand for Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk direktør og mentor af School of Form.

School of Form er åben for alle - tinkerers, analytikere, computer programmører, folk med en kærlighed til DIY - og vil hjælpe dig med at udvikle, supplere, forbedre og udnytte dine evner og interesser.

Hvis du ønsker at påvirke ændringer i verden, for at forbedre folks livskvalitet, og forstå og opfylde behovene hos nutidens samfund, så er School of Form er for dig.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Polere

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programmet blev nomineret det bedste program i Polen i henhold til Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, som havde at rede igennem en gigantisk million no ... [+]

Bachelor of Design Hvorfor dette kursus?

Uddannelsen i Design i Poznan Campus ved universitetet i samfundsvidenskab og humaniora (School of Form) blev nomineret det bedste program i Polen i henhold til Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, som havde at rede igennem en gigantisk million nominerede for at finde en vinder.

Ministeriet understregede den tværfaglige karakter af programmet, og at det indebærer moderne tilgange til uddannelse og lærer praktiske færdigheder giver de studerende en komplet grundstødning for deres fremtid i en reel arbejdsmiljø.

Ministeriet tildelt 62 majors i 37 institutioner for videregående uddannelser, hvoraf ni var private skoler. Vindende institutter og fakulteter blev tildelt tilskud på 1 mio PLN for yderligere at forbedre undervisningen.... [-]

Polen Poznań
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to School of Form