Læs den officielle beskrivelse

Vincent Pol University (VPU) ligger i Lublin i det østlige Polen, 170 km syd for Warszawa. Lublin er en historisk by på bredden af ​​floden Bystrzyca. Det er populært blandt turister og studerende, og er et godt sted at studere.

VPU er et privat universitet, med fuld akkreditering fra Ministeriet for videnskab og videregående uddannelse. Vi blev grundlagt med det formål at gøre det muligt vores elever til at nå deres faglige mål og udvikle deres lidenskaber.

Vi tilbyder både fuldtids-og deltidsansatte bachelorer og kandidater grader. Vores akademiske medarbejdere er højt kvalificerede lærere, taler flydende engelsk og eksperter inden for deres områder. Universitetet har moderne bygninger med specialiserede undervisningslokaler tilpasset til at opfylde behovene i forskellige klasser, såsom fysioterapi, kinesiotherapy, Kosmetolog, biomekanik, massage, kemi, turisme, hotel industri, gastronomi, geografi og IT. Der er også rekreative værelser, herunder gymnastiksale, fitness suiter, en swimmingpool, og studios til aerobic og andre sportsaktiviteter. Den studerende cafeteria er et populært mødested for studerende. Universitetet har et computernetværk med Wifi adgang for alle studerende. For at opnå maksimal komfort og sikkerhed nogle værelser er udstyret med air-condition og CCTV.

VPU er stigende i popularitet med internationale studerende, og vi har en dedikeret International Student Centre, Der kan hjælpe med programmer, visum, og indkvartering. I 2010 grundlagde universitetet i Akademisk Fysioterapi Centre, En moderne klinik, der skal bruges ikke kun af vores fysioterapi studerende, men også af borgerne i Lublin. Centret har det nyeste udstyr til diagnostik og rehabilitering, og er indgået med det polske nationale sundhedssystem. Det er også et sted, hvor eleverne gør deres kliniske praksis, og hvor der kan udføres videnskabelig forskning.

Vincent Pol University er beliggende tæt på byens centrum, med nem adgang for studerende med offentlig transport eller i bil. Lublin har mange billige restauranter, barer og fritidsfaciliteter, og vores studerende nyde aftener i den historiske og sikker centrum. Det er et ideelt sted for studerende fra hele verden, og vi byder dig velkommen til VPU.

Studerende indskrevet på VPU kan vælge mellem følgende fire studieretninger på engelsk: • Fysioterapi (2-årige kandidatuddannelse, 3 års bacheloruddannelse)
• Turisme og fritid (2-årige kandidatuddannelse, 3 års BA-uddannelse)
• Beauty Therapy (3-årig bacheloruddannelse)
• Idræt (3-årig bacheloruddannelse)
• International Business Management (3-årig bacheloruddannelse)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Bacheloruddannelser kandidater fra turisme og Hospitality Management har viden om naturen, social, økonomi og organisation-juridiske felter og praktiske færdigheder, så d ... [+]

Bacheloruddannelser kandidater fra turisme og Hospitality Management har omfattende viden om det miljø, samfund, økonomi og juridiske organisation. Dette kursus vil appellere til dig, hvis du er på udkig efter en karriere inden for turisme, ry for at være verdens største industri.

Den 3-årig fuldtids-program kombineret dybtgående undersøgelse af turistindustrien hjemme og i udlandet med udviklingen af ​​væsentlige faglige viden og færdigheder. Et særligt træk ved dette kursus er en vægt på stadig vigtigere former for turisme såsom landboturisme, bæredygtig turisme og økoturisme. Den 12-ugers praktik er en integreret del af den pædagogiske proces. Eleverne kan tjekke deres teoretiske viden og omsætte den i praksis i prestigefyldte hoteller i Polen, såsom Europa Hotel, rejsebureauer, lejligheder og i et naturreservater og parker. De deltager i en uges praksisfeltet i universitetsuddannelse og Fritids Center i Piotrawin på Vistula og i de nationale turistkontorer messer (i Poznan, Warszawa), eller kan gå til Berlin for de internationale messer (ITB Berlin). ... [-]

Polen Lublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Vincent Pol University, Lublin, Poland

Vincent Pol University in Lublin
Address
ul. Choiny 2
20-816 Lublin, Lublin Voivodeship, Polen
Hjemmeside
Telefonnummer
+48 81 740 72 40