Læs den officielle beskrivelse

WSPA - den ældste i Lublin!

University College of Enterprise og Administration i Lublin (WSPA) blev grundlagt i 1998 som en privat videregående uddannelsesinstitution, der lancerede sit første studieprogram "Company Management" med 415 studerende optaget til det første år. I det følgende akademiske år 1999/2000 havde universitetshøjskolen allerede over 1 400 studerende.

Universitetshøjskolen for Erhverv og Administration arbejder på grundlag af tilladelsen fra ministeriet for national uddannelse og i henhold til lov om højere uddannelse af 27. juli 2005 (lov nr. 164, punkt 1365 med senere ændringer) og lovbestemmelser udstedt i overensstemmelse med loven såvel som på grundlag af statutten. Skolen er under tilsyn af grundlæggeren og ministeren, der er kompetent til videregående uddannelse, i overensstemmelse med lov om højere uddannelse.

Universitetshøjskolen har til opgave at lære eleverne at være kreative, udvikle deres karriere og hjælpe dem med at finde deres eget sted i den globaliserende verden. WSPA udvikler internationale og interkulturelle kompetencer hos studerende ved at skabe et internationalt miljø på universitetet og gennem international mobilitet af studerende og fakulteter. Universitetshøjskolen samarbejder tæt sammen med et stort antal europæiske og ikke-europæiske universiteter og gymnasier, foreninger, virksomheder og arbejdsmarkedsinstitutioner.

WSPA har erfaring med projekter finansieret af EU's strukturfonde og programmer for livslang læring - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Study Visit, STF. Siden 2007 har WSPA vundet tyve bevillinger støttet af EU's strukturfonde på næsten 8 mio. EUR, 200 000 EUR fra Stipendium og Uddannelsesfond, LLP-Erasmus og Erasmus-finansiering på 1 mio. EUR. WSPA blev tildelt Leaders 'University Award og en titel af mobilitetsleder i projekter finansieret af de norske fonde. WSPA vandt førsteplassen i kategorien Den Største Uddannelse for Medarbejdere i EEA Grants-Norway Grants i Polen.

Praktisk uddannelse er WSPA stærk prioritet (praktikophold, praktikophold, erhvervsliv og offentlig administration partnere, praktikere som medlemmer af fakultetet). Undervisningsmetoder omfatter studie i små grupper, tutorials, hands-on tilgang, individuelle og gruppeprojekter, fællesskabsprojekter. WSPA tilbyder en bred vifte af muligheder for studerende: international kort og langsigtet mobilitet, karrierekontor, praktikophold, arbejdsprojekter og praktikophold i lokale og regionale forretningspartnere, studenterregering, halvårlige jobmesser, en virksomhedsinkubator for studerende. Skolen opretholder også tætte bånd til det lokale og regionale erhvervsliv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

WSPA University College of Enterprise and Administration

Som kandidat til journalistik og social kommunikation vil du være forberedt på arbejde som journalist, journalist eller redaktør; til brug af netværkskommunikationsværktø ... [+]

Om programmet

Som kandidat til journalistik og social kommunikation vil du være forberedt på arbejde som journalist, journalist eller redaktør; til brug af netværkskommunikationsværktøjer; indsamling, redigering og valg af nyheder; oprette radiorapporter og tv-dokumentarer; montage; såvel som for ledende politiske og reklamekampagner! Vi tilbyder fuld tid og deltidsstudier.

Vi forbereder dig til arbejde i:offentlige og kommercielle fjernsyn,nyhedsbureauer i massemedierne,lokal eller landsdækkende presse,redaktionelle teams af webportaler,PR agenturer,kunstneriske agenturer,reklamebureauer,mediehuse,institutioner og organisationer, der holder kontakten med medierne,som freelance ... [-]
Polen Lublin
Oktober 2020
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
WSPA University College of Enterprise and Administration

Som ledelse i ledelsen vil du være forberedt på forvaltningen af ​​processer og virksomheder i erhvervs- og administrationsorganisationer. Du vil erhverve problemløsning ... [+]

Om programmet

Som ledelse i ledelsen vil du være forberedt på forvaltningen af ​​processer og virksomheder i erhvervs- og administrationsorganisationer. Du vil erhverve problemløsning færdigheder fx i udformning af nye processer og systemer for ledelse og omstrukturering af de eksisterende. Du vil være rustet til organisation og ledelse af projekter, kvalitet, innovationer og logistikprocedurer. Desuden vil du kunne bruge computersystemer, der understøtter beslutningsprocessen.

Som kandidat har du evner til at organisere og styre økonomien. Studieprogrammet, med kurser i iværksætteri, human resources management, forhandlinger og marketing, vil hjælpe dig med at drive din egen virksomhed. Vi tilbyder fuld tid og deltidsstudier.... [-]

Polen Lublin
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk