Warsaw Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Warsaw Film School - 15 år i film og innovation

WarsawFS102

Warsaw Film School blev grundlagt i 2004 af den polske filmregissør, producent og manuskriptforfatter Maciej Slesicki og en af landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda - den spanske hovedperson i Andrzej Waydas sidste film "Afterimage".

Akademiet er en unik filminstitution, en af tre i landet, der giver BA-eksamensbeviser og den eneste kunstskole under protektion af Kulturministeriet, der har BA International Studies på engelsk.

Med base i hovedstaden i Polen er Warsaw Film School centret for et filmuddannelsesnav, der også inkluderer en filmprofileret gymnasium, gymnasium, erhvervsskole, arthouse biograf Kino Elektronik og et produktionsselskab.

Foredragsholdere ved Warsaw Film School som hjelm Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerede Bartosz Konopka er blandt de mest anerkendte polske og internationale filmskabere, specialister inden for film og nye medier. I 2010 flyttede Warsaw Film School til et helt nyt campus med en kapacitet på 2.600 kvm, der tilbyder plads til film- og fotograferingsoptagelser, mørke værelser, postproduktionsfaciliteter og et avanceret lydstudie.

Vores kandidat Dorota Kobiela blev nomineret til The Oscars 2018 for "Loving Vincent". Dette var den anden Oscar-nominering, som vores skolepædagoger kan være stolte af. Den første blev givet til Tomasz Śliwiński i 2015 for sit dokumentariske emne "Our Curse".

Warsaw Film School er i hjertet af Polen, et land, der producerer omkring 60 spillefilm om året og er involveret i 20-30 internationale samproduktionsprojekter om året. Vi er baseret i et dynamisk udviklende audiovisuelt marked med stærk filmtradition og oprigtig tilknytning til film som en måde at personlig og politisk udtale.

Warsaw Film School arrangerer en række uddannelsesmæssige, kunstneriske og professionelle begivenheder, herunder Script Fiesta - Europas eneste helt åbne festival dedikeret til kunsten at skrive til skærmen. Hvert år samles hundreder af fagfolk til en uges mesterklasser, workshops, pitchingsessioner og sociale begivenheder. Listen over specielle gæster inkluderer Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016-vinderen fra Israel - Elite Zexer.

Placeringer

Warszawa

Address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

01-518 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig