Warsaw Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Warsaw Film School - 15 år i film og innovation

WarsawFS102

Warsaw Film School blev grundlagt i 2004 af den polske filmdirektør, producent og manuskriptforfatter Maciej Slesicki og en af landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda - thespian hovedperson i Andrzej Wajdas sidste film "Afterimage".

Akademiet er en unik filminstitution, en af ​​tre i landet for at give BA-eksamensbeviser og den eneste kunstskole under kulturministeriets protektion for at have BA International Studies på engelsk.

Warsaw Film School er baseret i hovedstaden i Polen i centrum af et filmuddannelsescenter, som også omfatter en filmprofileret gymnasium, gymnasium, erhvervsskole, kunsthusbiograf Kino Elektronik og et produktionsselskab.

Forelæsere af Warsaw Film School som Helmer Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerede Bartosz Konopka er blandt de mest anerkendte polske og internationale filmskabere, specialister inden for film og nye medier. I 2010 flyttede Warsaw Film School til en helt ny campus med en kapacitet på 2.600 kvm, der giver plads til film- og fotograferingsskud, mørke værelser, efterproduktionsfaciliteter og et high-end lydstudium.

Vores kandidat Dorota Kobiela blev nomineret til The Oscars 2018 for "Loving Vincent". Dette var den anden Oscar-nominering, som vores skolepædagoger kan være stolte af. Den første blev givet til Tomasz Śliwiński i 2015 for sit dokumentariske emne "Our Curse".

Warsaw Film School er i hjertet af Polen, et land, der producerer omkring 60 spillefilm om året og er involveret i 20-30 internationale samproduktionsprojekter om året. Vi er baseret i et dynamisk udviklende audiovisuelt marked med stærk filmtradition og oprigtig tilknytning til film som en måde at personlig og politisk udtale.

Warsaw Film School organiserer en række uddannelsesmæssige, kunstneriske og faglige begivenheder, herunder Script Fiesta - Europas eneste helt åbne festival dedikeret til kunsten at skrive til skærmen. Hvert år samles hundredvis af fagfolk i en uge af master-klasser, workshops, pitching sessioner og sociale arrangementer. Listen over specielle gæster omfatter Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016-vinderen fra Israel - Elite Zexer.

Placeringer

Warszawa

Address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

01-518 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen