Læs den officielle beskrivelse

 • Mere end 17.000 studerende
 • Mere end 780 akademiske lærere
 • Mere end 73.000 kandidater
 • Mere end 300 udenlandske studerende hvert akademisk år
 • Det første foredrag ved universitetet blev givet i februar 1947.

Faciliteter

Universitetet har 31 lokaler til undervisning, forskning, administration og sociale formål. Klasser udføres i foredragslokaler og motionsrum og i computer-, kemiske og teknologiske laboratorier. Værelserne er udstyret med moderne audiovisuelle hjælpemidler. Nogle værelser har faciliteter, der muliggør direkte teletransmissioner og tele-konferencer.

Wrocław University of Economics i nationale og internationale placeringer

Wrocław Universitetsøkonomi er placeret blandt de øverste økonomiske skoler for videregående uddannelse i Polen, et vigtigt center for uddannelse, videnskab og forskning. Dens aktiviteter sigter mod at opretholde og styrke universitetets stilling på regionalt, nationalt, europæisk og internationalt plan, forbedre konkurrencemæssig fordel og udforme sit image af en moderne institution, åben og venlig for medarbejderne, eleverne og miljøet. Vores universitet er fuldt autoriseret til at yde akademisk uddannelse inden for økonomiske og ledelsesmæssige videnskaber.
Wrocław University of Economics er en offentlig videregående uddannelsesinstitution topprangeret i nationale undersøgelser.
 • I den mest populære ranking af videregående uddannelsesskoler i Polen i 2015 udarbejdet af Educational Foundation Perspektywy ("Perspectives") blev vores universitet placeret på 4. plads blandt økonomiske universiteter og på 33. plads blandt polske universiteter med forskellige uddannelsesmæssige profiler, både offentlige og privat (rankingen omfattede 187 polske højere læreanstalter). Vores uddannelsesmæssige potentiale, videnskabelig effektivitet og undervisningsforhold var særligt højt rangerede.
 • Ifølge rangeringen udarbejdet af det meningsdannende ugentlige "Wprost" magasin blev vores universitet placeret på 12. plads i 2015 blandt alle videregående uddannelsesinstitutioner i Polen.
 • Ifølge en anden ugentlig, "Polityka" magasin, i 2015 blev Wrocław University of Economics klassificeret 2 blandt økonomiske universiteter, og 54 blandt vurderede polske højere uddannelsesuniversiteter. Inden for et år steg vores H-indeks fra 24 til 28.
 • Ifølge Placering Web af Business Skoler blev vores universitet placeret på 19. plads blandt økonomiske skoler i verden og på 10. plads blandt europæiske skoler.
 • Ifølge ministerium for videnskab og videregående uddannelse rapport 2015/2016 blev vores universitet først placeret blandt de hyppigst udvalgte økonomiske universiteter i Polen (fastholdelse af den ledende stilling siden 2009).
Hvert år søger op til 8000 kandidater adgang til vores universitet, et tal klart ud over vores nuværende kapacitet. Det kan også være værd at bemærke, at 43% af vores kandidater kommer fra uden for Nederschlesien, klart for den opfattelse, at vores universitet er et nationalt anerkendt kvalitetsmærke i uddannelsen.
I 2016-udgaven af ​​en rangordning af de bedste skoler for almen videregående uddannelse i Polen (udgivet af "Wiadomości Turystyczne" bladet) blev fakultetet for økonomi, ledelse og turisme først placeret i turistafsnittet.
Andre placeringer bekræfter også vores veletablerede position på vores universitet. I 2016, "Home
Wrocław University of Economics blev rangeret 5th i 2015 i en national GMC konkurrence. Global Management Challenge er den største globale test af strategiske ledelsesfunktioner baseret på avancerede numeriske simuleringer af forretningsmiljø. Den polske udgave af GMC-konkurrencen deltager årligt af hundredvis af ledelsesteam (både erhvervsdrivende og studerende), der konkurrerer mod hinanden i opgaven med at styre et virtuelt firma i et testmiljø. Af de samlede 270 hold for at kvalificere sig til den 15. udgave af GMC Polen var 15 repræsentanter for den WUE student samfund.
Universitetet er gennem internationaliseringsstrategien samt salgsfremmende aktiviteter og forbedring af uddannelsens kvalitet konstant til stede og synlig i internationalt miljø. Vi er et partnerskabs universitet til mange europæiske og globale universiteter (herunder fra USA, Rusland, Kina eller Malaysia). Vi er part i mange strategiske partnerskaber, der er afhængige af det internationale samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner (dvs. Tyskland, Frankrig, Slovakiet, Tjekkiet eller Finland).
Vores universitet er også en valgfri skole for mange udenlandske studerende, der besøger vores land inden for rammerne af Erasmus-programmet. I 2015 indrømmede vores universitet i alt 294 studerende til at deltage i et udvalg af mere end 120 studieforløb på fremmedsprog. Vi var også vært 19 akademiske vejledere - repræsentanter for partnering universiteter - giver vores studerende ca. 60 timers faglig uddannelse. Udenlandske studerende er også mere og mere tilbøjelige til at deltage i vores tilbud om tre sommerskoler, da projekterne giver dem mulighed for at kombinere studiet af økonomi og it med praktisk viden om vores by og vores land.
Kandidater fra Wroclaw University of Economics er vores bedste præstation. Samfundet er også aktivt med at give feedback om markedets krav og forventninger.
Vores dedikerede organisationsenheder holder styr på den faglige udvikling af vores kandidater og præsenterer regelmæssige rapporter om deres resultater. Rapporterne tyder på, at vores kandidater er velforberedte på at opfylde udfordringerne på det moderne arbejdsmarked:
• 76% har fundet beskæftigelse inden for 3 måneder efter deres eksamen
• 75% er ansat inden for deres fagområde
• 84% rapport er tilfreds med deres faglige opgaver
• 85% er ansat i virksomheder
• 7% driver deres egne virksomheder
Wrocław University of Economics leder en række aktiviteter og initiativer som en del af samarbejdet med alumni, som er et stort aktiv for universitetet. Med henblik herpå er Wrocław University of Economics Alumni Office blevet oprettet. Kontorets mål er at udvikle og stramme relationer med kandidater og bidrage til deres integration i samfundet, hvilket levendegør bevis for, at medlemmerne af samfundet bidrager væsentligt til udviklingen af ​​byen, regionen og landet.

Nationale og internationale akkrediteringer opnået af WUE

Alle fakulteter i Wroclaw University of Economics er blevet evalueret og opnået positiv akkreditering af Polsk Akkrediteringskomité i de følgende år (Polsk Akkrediteringskomité er en ekspertinstans, der vurderer kvaliteten af ​​uddannelse i polske universiteter):
 • 2010 - program akkreditering for Det Tekniske og Økonomiske Fakultet;
 • 2010 - program akkreditering for økonomi, ledelse og turisme i Jelenia Gora;
 • 2013 - institutionel akkreditering for fakultetet for ledelse, informationssystemer og finansiering;
 • 2014 - institutionel akkreditering for Det Økonomiske Fakultet.
I øjeblikket er vi i færd med at opnå akkreditering for Det Tekniske og Økonomiske Fakultet.
Et af elementerne i internationaliseringsstrategien er at opnå internationale akkrediteringer for hele institutionen. Hidtil har de internationale akkrediteringer været opnået til specifikke undervisningsprogrammer. Universitetet har opnået en ACCA (Akkreditering af Chartered Certified Accountants) akkreditering for økonomi og regnskab bacheloruddannelse med specialisering af regnskab og revision, samt for kandidatuddannelser i økonomi og regnskab med specialisering af International Accounting. ACCA akkrediteringen er også blevet ydet til ph.d.-studiet i økonomi og regnskab. Studerende af det akkrediterede ACCA-program, inden for rammerne af standard studieforløb, består akkrediterede kurser og eksamener i ACCA-standarden, som giver dem ret til at blive fritaget for en del af ACCA-eksamener (Fundamentals niveau). De studerende, der afslutter det akkrediterede ACCA-program på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Informationssystemer og Finans inden for rammerne af Bacheloruddannelsen i Finans har ret til 6 undtagelser fra ACCA-eksamener (F1-F3, F5, F7, F9), mens de studerende af Masterstudier i Finans har ret til 4 undtagelser fra ACCA eksamener (F1-F3, F6). De studerende, der aflægger specialisering af regnskab og revision som led i første studie på Fakultetet for Ledelse, Informationssystemer og Finans med det akkrediterede emne Skatter i Regnskab, har ret til 5 undtagelser fra ACCA-eksamenerne (F1-F4, F6 ). De, der graduerer med specialisering af International Management som led i anden cyklus studier, har ret til 7 undtagelser fra ACCA eksamener (F1-F5, F7-F8).
I 2015 opnåede programmerne Bachelorstudier i økonomi og kandidatuddannelse i økonomi en EPAS-akkreditering, hvilket gør os det eneste universitet i Polen, der tilbyder to programmer med denne prestigefyldte akkreditering. EPAS er et internationalt akkrediteringssystem ydet af EFMD European Foundation for Management Development. Det bekræfter den høje kvalitet af vores programmer, der sikrer alle vores elever en international anerkendelse af deres eksamensbeviser. EPAS standarder og kriterier gælder for alle aspekter af studier og garanterer de højeste internationale læseplanmodeller og undervisningsmetoder samt bestemmelse og kontrol af dets kvalitet. Akkrediteringen lægger vægt på vores unikke, effektivitet ud over det praktiske forberedelse til at praktisere sit erhverv samt et højt samarbejde med forretning og internationalisering. I øjeblikket har kun 97 de bedste programmer ud af tusinder i hele verden dette tegn af højeste kvalitet.
Vores programmer for Bacheloruddannelser i økonomi og kandidatuddannelser i økonomi er de eneste i Polen og et af de få programmer i Europa på engelsk baseret på samarbejde med Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Programmet giver vores studerende en unik mulighed for at opnå et CIMA certifikat eller diplom (Certificate in Business Accounting på bachelor niveau og Diploma i Management Accounting på kandidatniveau) som en del af deres regelmæssige studium.
Derudover giver universitetet vores studerende mulighed for at kvalificere sig til det prestigefyldte og avancerede fagbevis for Chartered Financial Analyst (CFA), en anerkendt international kvalitetsstandard for finansielle analytikere og specialister inden for porteføljeforvaltning. I december 2009 underskrev universitetet en partnerskabsaftale med CFA Instituttet og blev den første og eneste high school i Centraleuropa for at tilbyde deltagelse i to CFA-relaterede programmer på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Informationsteknologi og Finans: Bacheloruddannelsen i Finans og Masterstudier i økonomi - som forberedelse til de formelle eksamenseksaminer. Vi tilbyder også løsninger til delvis dækning af CFA eksamensgebyr for vores studerende.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Wroclaw University of Economics

Behovet for at indlede Bachelorstudiet i Business Informatics (BI) stammer fra en dybtgående efterspørgsel på markedet i både akademi og praksis. Dette er det første BI-p ... [+]

Oversigt

Behovet for at indlede Bachelorstudiet i Business Informatics (BI) stammer fra en dybtgående efterspørgsel på markedet i både akademi og praksis. Dette er det første BI-program i Polen og sjette i Mellemeuropa. Det opfylder fuldt ud kravene i Bologna-processen.

BI-programmet er designet til at producere kandidater, der er rustet til at fungere inden for erhvervsinformatikpositioner på intraniveau med et stærkt grundlag for fortsat karrierevækst. Og så vil en BI-kandidat være bekendt med problemløsende modeller, teknikker og tilgange; kritiske tænkning og kreativitet begreber og teknikker; ledelsesstandarder koder for faglig adfærd lovmæssige og lovgivningsmæssige standarder.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Economics

Morgendagens leder er en person med succes i et komplekst internationalt miljø. Nødvendigheden er at kombinere viden om avancerede teknologier med at opbygge interpersone ... [+]

Oversigt

Morgendagens leder er en person med succes i et komplekst internationalt miljø. Nødvendigheden er at kombinere viden om avancerede teknologier med at opbygge interpersonelle relationer med partnere fra andre kulturer. For at opfylde forventningerne har vi designet unikke studier, helt på engelsk, på det berømte universitet. Vi tilbyder både bachelorgrad og kandidatuddannelse (kandidatgrad).

Internationale studerende

Hvert år ser vi en stigende interesse for vores studier af kandidater fra udlandet. I øjeblikket er vi studerende fra Tyskland, Japan, Ukraine, Hviderusland, Letland og Aserbajdsjan.

Bacheloruddannelsen i International Business

Du bliver ekspert i international forretning og forbedrer din stilling på arbejdsmarkedet. Den kandidat vil være udstyret med færdigheder, der hjælper med at sætte pris på økonomiske, politiske og kulturelle dimensioner af den globale forretning. Fremragende kendskab til internationale spørgsmål takket være deltagelsen i prestigefyldte studier vil åbne mange døre i erhvervslivet. Den kandidat vil være parat til at spille en aktiv rolle i multinationale selskaber, eksportvirksomheder, strategisk rådgivning og finansielle institutioner.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Economics

Bachelorstudier i Management og Marketing er en engelsksprogsfaglig specialisering designet til studerende interesseret i at erhverve viden, færdigheder og kompetencer, s ... [+]

Grundlæggende fakta:Fuldtids bacheloruddannelse i ledelse og marketingKoordinator: dr. Anna Witek-Crabb (email: Anna.Witek@ue.wroc.pl)Varighed af studier: 6 semestre (3 år)Undervisningssprog: EngelskForudsætninger: Studerende til studier på universitetsniveau, sprogfærdighederGrad dokument ved afslutning: Polsk titel af "licencjat"Programbeskrivelse

Bachelorstudier i Management og Marketing er en engelsksprogsfaglig specialisering designet til studerende interesseret i at erhverve viden, færdigheder og kompetencer, som er afgørende for at styre erhvervsorganisationer på markedet. Studiet giver dem mulighed for at lære sig kendskab til forretningsprocesser, der er afgørende for en vellykket samtidsorganisationsstyring og en grundig forståelse af marketingfunktionen. Det dækker alle de grundlæggende kurser inden for ledelse og markedsføring, der tilbydes af andre berømte universiteter i Polen og i udlandet. Muligheden for at studere på engelsk giver eleverne yderligere mulighed for at uddanne deres forretningsordforråd, forbedre deres faglige færdigheder og forberede sig til at søge job i polske eller udenlandske virksomheder og institutioner, der opererer internationalt eller globalt.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Economics

Bacheloruddannelsen i økonomi er det eneste program i Polen, der har EPAS akkrediteringer, for almindelige bachelorstudier. ... [+]

Hvorfor os?

Bacheloruddannelsen i økonomi er det eneste program i Polen, der har EPAS akkrediteringer, for almindelige bachelorstudier. EPAS er et internationalt program akkrediteringssystem udviklet af European Foundation for Management Development (EFMD). Det bekræfter topkvaliteten af ​​vores program og garanterer alle vores elever en international anerkendelse af deres eksamensbeviser. EPAS-standarderne og -kriterierne dækker alle aspekter af programudbuddet, herunder de højeste internationale standarder for programdesign og levering og kvalitetssikring. Det understreger vores unikke, praktiske relevans af vores program, såvel som høj virksomhedskultur og internationalisering. I øjeblikket har kun 97 bedste programmer fra tusinder rundt om i verden dette højeste kvalitetsmærke.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Economics

BBM er et bachelorprogram for ledelsesstudier. Det er et engelsklæret ledelsesstudie med fokus på alle de store aspekter af forretning og ledelse. Kurser i et BBM program ... [+]

Bachelor of Business Management (BBM)

BBM er et bachelorprogram for ledelsesstudier. Det er et engelsklæret ledelsesstudie med fokus på alle de store aspekter af forretning og ledelse. Kurser i et BBM program giver eleverne en bred forståelse af ledelsespraksis i erhvervslivet. BBM-uddannelsen er organiseret for at give et overblik over virksomhedernes og erhvervsmiljøets drift.

Programmet sigter på at udvikle studerende med effektive menneskelige, tekniske og konceptuelle færdigheder, sammen med komplette kendskab til de centrale funktionelle områder af ledelsen. Dette program hjælper med at udvikle elever som engagerede, ansvarlige, etiske og aktive ledere; perfektionering af deres latente evner, gnistning af deres nysgerrighed, udvikling af lederskabskvaliteter og evnen til at påvirke og ændre deres organisation og samfund som helhed på en positiv og signifikant måde; således at de kan nå toppen af ​​deres potentiale.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk