Atlântica

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie: Atlântica

Atlântica blev født i 1996 som en institution af offentlig interesse, der forsøgte at være en referenceorienteret til skabelse, transmission og diffusion af viden, videnskab og teknologi gennem artikulering af undersøgelse, undervisning, forskning og eksperimentel udvikling.

Administreret af VVM - Undervisning, Forskning og Administration SA, et institut, der blev oprettet i 1993 med det formål at udvikle en kvalitet højere læreanstalt, anerkendt for sin evne til at uddanne fagfolk med ekspertise på arbejdsmarkedet, var baseret på universitetsprofessorer, forskere, finansinstitutter, institutionelle grupper, service- og studievirksomheder og Oeiras kommune, der indtil 2014 forblev hovedaktionæren. I 1996 begyndte de første grader inden for Ledelse, Miljø, Territory, IKT og Management i Health og i 2001 blev skabt School of Health Atlântica . Siden da har Atlântica udvidet sine videnskabelige interesser og konsolideret sine undervisnings- og forskningsområder.

I 2014 købte Carbures 87% af kapitalbevægelsen i VVM, der udtrykte sin hensigt om at bidrage til en ændring i videregående uddannelse i Portugal ved at fremme forbindelsen mellem erhvervslivet - højere uddannelsesuniversitet - forskning, der blev dannet gennem oprettelsen af en teknologisk pole for udvikling inden for materialeteknik og luftfagteknik - dens kerneforretning.

Dette samarbejde vil gøre det muligt at overføre viden om virksomheden til universitetet i et toårigt forhold for at uddanne kandidater, læger og læger, fremtidige fagfolk, med kompetencer, der er virkelig nyttige for virksomheden, men også give universitetet mulighed for at støtte virksomheden i forskning og teknologiske udviklingsprojekter. Gennem denne nye undervisningsmodel, der privilegerer universitetets / virksomhedernes integration, tværgående og komplementære videnområder (sundhed, erhvervsliv, informationsteknologi, ingeniørarbejde) og en stærk investering i forskning, der stammer fra anvendt innovation, markerer Atlântica forskel på videregående uddannelse i Portugal, privat og offentligt.

Atlântica giver eleverne mulighed for at lære og forskning af høj kvalitet, med specialuddannelse, integreret med virksomhedernes virkelighed og på den måde større beskæftigelsesevne.

I dag har Atlântica hensigt at skelne fra sig selv og være et værdifuldt instrument for universitetets fremskridt i Portugal.

Historie: ESSATLA

Skolen for Atlântica (ESSATLA) blev oprettet i 2001 som en organisk enhed på Atlântica University, hvor den blev integreret som en sundhedsskole på polytechnisk niveau.

I betragtning af at det var en organisk enhed på Atlântica Universitetet, tilhørte administrationen den pågældende institution, VVM .- Undervisning, Forskning og Administration SA, som blev oprettet i 1993 af en gruppe universitetsprofessorer, forskere, finansielle institutioner, grupper institutionelle, service- og studievirksomheder og Oeiras kommune, der indtil 2014 forblev hovedaktionæren.

I 2002 startede to to-trins kurser med teknisk og faglig orientering i radiologi og i kliniske analyser og folkesundhed. Nursing kurser (2001), Fysioterapi (2001), Speech Therapy (2003) og Supplerende kursus for sygepleje (2002) blev også oprettet.

Skolens kurser forsøgte at imødekomme kravene i den tekniske pressemeddelelse og samtidig skabe en humanistisk formation for eleverne i et integreret perspektiv med samfundsvidenskab og adfærd.

Fra begyndelsen havde de en stærk komponent i praksis i en professionel kontekst gennem undervisning i klinisk sammenhæng, som førte til, at skolen etablerede samarbejdsprotokoller med hospitaler og sundhedscentre i Lissabon-regionen.

På grund af behovet for at tilpasse kurser til den videnskabelige og teknologiske udvikling af deres respektive områder blev kurser vedrørende speech therapy, radiologi, klinisk analyse og folkesundhed afbrudt efter 2015, og en ny fase blev påbegyndt at omformulere disse områder. kurser i overensstemmelse med de rettidige retningslinjer fra A3es Evalueringskomitéer.

I juli 2017 blev den nye grad i osteopati akkrediteret, som trådte i brug i 2017-2018.

Placeringer

Barcarena

Address
School of Management Sciences, Health, IT &
Engineering
Fábrica da Pólvora de Barcarena
2730-036 Barcarena
Portugal

2730-036 Barcarena, Lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig