Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skabt ved lovdekret 264/99 af 14. juli, School of Technology and Management Lamego trådte i kraft i det akademiske år 2000/2001, med lederkurser og information og Turisme Management, kulturelle og arv. I 2002-03 blev operationelt i løbet af Informatik og telekommunikation Engineering, i 2004- 2005 Regnskab og Revision kurser og Human Services, i 2005-2006 de Turist Information kurser og Administration sekretariat i 2007/2008 kurset Socialt Arbejde Post-beskæftigelse og i 2008/2009 Regnskab Course og Post-revisionsarbejde.

Skolen er en organisk enhed af Polytechnic Institute of Viseu udstyret med administrativ autonomi, Videnskab og Pædagogisk. Dedikeret til grunduddannelsen i videnskabelige områder, der mest direkte kan gribe ind i aktiviteten af ​​de økonomiske og produktive sektorer i deres område, uddannelsen tilbyder inden for turisme, ledelse, regnskab, administration, informationsteknologi, telekommunikation og Social Service, Have- vist sig interessante spil, ikke kun for dagtimerne kurser, men i stigende grad for kurser, der kører efter arbejde og aftenskoler. Tilgængeligheden af ​​uddannelsen i post-arbejdstid har været med til at indfange nye målgrupper, hvilket er et aktiv i kvalifikationer og omskoling af aktiver. Også i dette aspekt postgraduate tilbud har gjort en anden uddannelse område med stigende efterspørgsel, især for alle dem, der søger at forbedre deres færdigheder i lyset af alle større krav på arbejdsmarkedet.

Den ESTGL mission: a) global udvikler og afbalanceret, den studerende, intellektuelle færdigheder, kultur, forskning og konstant opdateret gennem hele livet, sigter mod et højt niveau kvalifikationer, med henblik på synergier mellem behovene og tilbud fra uddannelse, for en korrekt integration af studerende på arbejdsmarkedet på nationalt og international ramme; b) Gennemføre, inden for institutionen, en innovationsmodel og Excelênc undervisning, uddannelse, forskning og intervention i samfundet, fremhæver aktiviteter sine lærere, forskere og andre arbejdstagere, stimulere permanent intellektuelle og faglige uddannelse af de studerende i Logic betingelser for alle behørigt kvalificerede borgere at få adgang til højere uddannelse, der integrerer en uddannelse perspektiv livslangt tilpasses de nye udfordringer; c) at fremme mobiliteten for studerende og kandidater både nationalt og internationalt, primært til lande i det europæiske område og portugisisktalende lande, under den politik, som BTO; d) For at deltage i forbindelsesofficerer aktiviteter for at socie videnoverførsel, samt bidrage til den økonomiske forbedring af videnskabelig viden; e) At bidrage til offentlighedens forståelse af viden, videnskab og teknologi fremme og organisere ac tilvejebringe de ressourcer og de nødvendige midler til disse formål.

Placeringer

Lamego

Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego - IPV

Address
Av. Visconde Guedes Teixeira
5100-074 Lamego, Viseu District, Portugal
Telefonnummer
+351 254 615 477

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig