Castelo Branco University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) er en offentlig institution for videregående uddannelse, hvis kultur er præget af den rigdom af mangfoldighed og unikke i hver eje en af ​​de seks skoler, der er Landbrug, Brugskunst, Uddannelse, Ledelse, Sundhed og Teknologi.

Kurserne undervises på IPCB kombinerer stærk praktisk og teknisk uddannelse med teoretiske rammer på højeste videnskabelige niveau, forberedelse kompetente fagfolk. Den IPCB Skolerne har høj kvalitet faciliteter og udstyr og fremragende sports- og kulturfaciliteter. Undervisningen personale viser sig at være af høj videnskabelig, teknisk og pædagogisk kompetence.

Udviklingen af ​​IPCB, er baseret på søjler klart identificeret i dens behov for høj kvalitet og den blev internationalt anerkendt. Ud over at vedtage standarderne for den europæiske sammenslutning for Quality Assurance for videregående uddannelser (ENQA) og anbefalingerne fra European University Association (EUA), Castelo Branco Polytechnic Institute har sin Quality Management System certificeret efter ISO 9001: 2008. På trods af de opnåede resultater, er det vigtigt, at disse niveauer af efterspørgsel styrkes og synlig i institutionens mission, fordi det er den eneste måde at sikre, at IPCB udfordringer og tester hver af os individuelt og hele akademiske verden kollektivt: undervisere, studerende, ikke-undervisning og eksternt personale.

Tilgængeligheden af ​​en bred vifte af studiemuligheder, stærke forbindelser til erhvervslivet, uddannelsesmæssige, sociale og kulturelle verdener, at vores tætte samarbejde med arbejdsmarkedet, overførsel af viden og teknologi og strategi internationalisering, garanterer vores kandidater en omfattende uddannelse gennem erhvervelse og udvikling af videnskabelige og tekniske, sproglige, relationelle og kulturelle færdigheder og dermed forberede dem til at reagere kompetitivt til de krav, et grænseløst arbejdsmarked, men også give dem krav om at skabe og udvikle sig selv, ved at tilskynde til kreativitet og iværksætterånd . Tilvejebringelsen af ​​programmer for livslang læring også mulighed for dem, der allerede videregående uddannelser indehavere eller som allerede på arbejdsmarkedet, den nødvendige tilpasning til nye udfordringer og nye krav.

Vi kender omfanget af de udfordringer, og vi er fuldt ud klar over, hvilken rolle og ansvar IPCB i landets fremtid og udvikling i regionen. Men vi antager denne tilstand og forpligtelsen til at føre dette projekt tjener viden og folk.

Velkommen til Castelo Branco Polytechnic Institute!

Placeringer

Castelo Branco

Address

Castelo Branco, Castelo Branco District, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig