Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

En af de ældste universitetsinstitutioner for privat videregående uddannelse i Portugal med mere end syv årtiers eksistens. Vi er minister for elleve kurser i 1. cyklus (graduering) i socialt arbejde, psykologi, journalistikinformation, erhvervskommunikation, datalogi med erhvervslivet, computervidenskab, multimedia, kommunikationsdesign, ledelse, personaleadministration og regnskab og revision.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Hvad angår kurser i 2. cyklus (kandidatuddannelse) er autoriseret, at følgende fungerer: Klinisk psykologi (med tre specialiseringsgrene), Human Resources Management og organisatorisk opførsel, Socialpsykologi for sundhed, Socialt arbejde, Social Gerontology, Network Administration and Informatics Systemer (i partnerskab med ISPGAYA). Ud over disse kurser tilbyder ISMT også postgraduate-kurser (ikke-akademisk grad) ud over kort uddannelse, der gennemføres under Prime Training Center (resulterer i partnerskabet mellem instituttet og PROFIFORMA, Consulting and Training Office, Ltd.), som inkluderer, blandt andet kurser i læreruddannelse.

ISMT samarbejder under samarbejdsprotokoller i doktorgradsundersøgelser, f.eks. Ph.d.-forløbet. i psykologi (i aftale med University of Extremadura - Spanien). Vi er også et uddannelsesinstitut akkrediteret af DGERT (Generaldirektoratet for Beskæftigelse og Arbejdsrelationer) og Rådet for Videnskabelig og Pædagogisk Uddannelsesenhed.

Hvor mange er vi?

Cirka 30 ansatte og 100 undervisere / samarbejdspartnere og tæt på 1400 studerende , der udgør et fakultet og en studerende, der er kreativ, innovativ og kritisk.

121097_interiores.jpg

Hvordan har vi det?

Krævende i konstruktionen af det nuværende og utålmodig til fremtiden.

Hvorfor er vi?

Fordi vi ønsker at bidrage til oprettelsen af en kritisk masse, og vi ønsker at underbygge et projekt med innovativ undervisning. Og fordi det nye årtusinde er baseret på den kvalitet, der er vores store spil. Vi er sikre på, at ISMT er, hvor fremtiden allerede er begyndt. Direktøren Carlos Amaral Dias

Placeringer

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Coimbra District, Portugal
Telefonnummer
+351 239 488 030

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig