Hamad bin Khalifa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

جامعة حمد بن خليفة

جامعة حمد بن خليفة , der er medlem af Qatar Foundation for Uddannelse, Videnskab og Fællesskabsudvikling, blev oprettet i 2010 for at bidrage til instituttets vision om menneskeligt potentiale. جامعة حمد بن خليفة University er et voksende forskningsuniversitet, der arbejder for at skabe radikale ændringer i staten Qatar og regionen samt styrke dets position og globale indflydelse på samme tid.

Gennem sin placering i Education City søger جامعة حمد بن خليفة at tilbyde uovertruffen muligheder, hvor forskning og opdagelse er en integreret del af undervisnings- og læringsoplevelsen på alle niveauer ved hjælp af en tværfaglig tilgang, der fokuserer på forskellige områder.

Baseret på sit engagement i Qatar National Vision 2030 søger جامعة حمد بن خليفة at bygge menneskelig kapacitet gennem en rig akademisk oplevelse og et unikt miljøforskningssystem. Gennem viden og kreativitet vil eleverne have en god mulighed for at komme med nye løsninger og innovationer, der vil have stor indflydelse på udviklingen af ​​deres samfund og verden overalt.

Alle medlemmer جامعة حمد بن خليفة , studerende, fakultet, personale, partnere og ledere tror på styrken af ​​videregående uddannelse og videnskabelig forskning og deres evne til at få en positiv indvirkning på landets udvikling og udvikling.

Vision

جامعة حمد بن خليفة tilstræber at være et banebrydende, praktisk, uddannelsesmæssigt og forskningsorienteret universitet med fokus på innovation for at give løsninger på de udfordringer, som staten Qatar og verden overfor står overfor.

Beskeden

جامعة حمد بن خليفة er ved at udvikle integrerede akademiske programmer på globalt plan samt udvikle nationale forskningskapaciteter for at styrke samarbejdet med større internationale institutioner. Universitetet har til formål at forberede fremtidige ledere, etablere en videnbaseret økonomi og skabe innovative løsninger med global indvirkning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Health MSc » Se Health Ph.d.\'er » Se Law Juris Doctor » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Master »

Kontakt
Besøgsadresse
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, Doha, QA
Sociale medier