Qatar University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden starten i 1977 fungerer Qatar University (QU) fortsat som Qatars primære institution for videregående uddannelser og er i dag blevet et fyrtårn for videnskabelig og forskningsekspertise i regionen.

QU er forpligtet til at tilbyde uddannelse af høj kvalitet inden for områder, hvor national prioritering er opfyldt. Underbygningen af denne forpligtelse er målet at tilpasse sine colleges, programmer og kurser med etablerede internationale standarder og bedste praksis. Som et resultat af dette har QU haft succes med sine akkrediteringsinitiativer og tjent godkendelsen af adskillige førende internationale akkrediteringsorganer.

QU er vært for ti colleges - College of Arts and Sciences (CAS); College of Business and Economics (CBE); College of Education (CED); College of Engineering (CENG); College of Health Sciences (CHS); College of Law (LAWC); College of Medicine (CMED); College of Pharmacy (CPH); College of Sharia and Islamic Studies (CSIS) og College of Dental Medicine (CDM).

QU tilbyder det bredeste udvalg af akademiske programmer - 45 bachelorer, 27 kandidater, otte ph.d. programmer, fire eksamensbeviser og en doktor i farmaci (PharmD) - i Qatar, der skræddersyr dem til at imødekomme behovene i Qatari-samfundet.

Forskning er en integreret del af det akademiske miljø på QU og styrkes af en ambitiøs fem-årig køreplan, der tager fat på nationale prioriteringer og viser fire prioriterede forskningsområder - energi, miljø og ressourcebæredygtighed; Social forandring og identitet; Befolkning, sundhed og velvære; og Information, Kommunikation og Teknologier (ICT) - et avanceret forskningskompleks og 14 forskningscentre for fremragende karakter. Det forbedres yderligere med over 400 samarbejdsprojekter i over 130 lande.

Fællesskabsengagement er et område, der er centreret i QU's mission og vision. Universitetet er stolt af kvaliteten af sine studerende og alumner og er forpligtet til at sikre, at campuslivet er et berigende miljø for at tilskynde til akademisk ekspertise, frivillighed, borgeransvar og lederskab. Dets Alumni Association samler 47.000 alumni, nuværende studerende og Qatari samfund.

QU fremmer sit mål om at blive leder af økonomisk og social udvikling i Qatar gennem samarbejde og partnerskaber med industri, regering, akademi, erhvervsliv og civilsamfund i Qatar og videre.

Universitetsstuderende

QUs mangfoldige og livlige studerende fra over 20000 er et vidnesbyrd om potentialet hos Katars største fremtidige ledere, respekterede lærde og inspirerede kunsthåndværkere.

For at sikre, at studerende når deres fulde potentiale, får de præsenteret mange unikke muligheder og udfordringer. Disse inkluderer deltagelse i Qatars top nationale konkurrencer om tilskud, internationale konferencer, eksklusive studier i udlandet og studerendeudvekslingsprogrammer og forskningsstillinger.

Derudover får alle studerende et væld af ressourcer til at sikre deres ethvert krav til succes og spændende studerendes liv. Disse tjenester inkluderer:

 • Et prisbelønnet campus med smuk arkitektur, nem rejse og navigation, mange livskvalitets bekvemmeligheder og mere.
 • Et avanceret bibliotek med et utrolig udvalg af bind og adskillige abonnementer på akademiske tidsskrifter og muligheden for at anmode om nye forsøg.
 • Avanceret software og kommunikationsværktøjer for at lette adgangen til kursusmaterialer og deres instruktører.
 • Store og godt møblerede bygninger til studerende for mænd og kvinder, der tilbyder et ideelt sted for studerende at mødes, socialisere og netværke.
 • Et studielæringsstøttecenter (SLSC) til kursushjælp og fritidsstudier for at forbedre færdighederne.
 • Student Counselling Center (SCC); en ressource i topklasse for studerende, der ønsker privat at diskutere vigtige personlige anliggender, herunder familieplanlægning, personlig ledelse, akklimatisering af universitetslivet og alt andet på deres sind.
 • Et imponerende tilbud af cafeteriaer og spisemuligheder, der serverer mange individuelle smag og sundhedskrav.
 • Universitets sponsorerede begivenheder, ture og aktiviteter for at forbedre studerendes liv og også opmuntre til meningsfuld social interaktion med hinanden og fakultetet.

Universitetsfakultet og personale

Qatar University tilbyder stolt en ekstraordinær gruppe på over 1.000 prestigefyldte fakulteter, der spænder fra omhyggeligt udvalgte internationale eksperter til Qatars egne top nationale sind. Hvert fakultetsmedlem er anerkendt for deres erfarne forskning og / eller utrættelige dedikation til studerende og er i stand til at dele en større lidenskab og indsigt i deres felt, og hvordan det kan hjælpe med at anvende til regionale behov, når vi forfølger National Vision.

Vision og Mission

Qatar University er et intellektuelt og videnskabeligt samfund, der er kendetegnet ved åben diskussion, fri udveksling af ideer, respektfuld debat og en forpligtelse til streng undersøgelse.

Alle medlemmer af universitetet - fakultet, personale og studerende - forventes at fremme de videnskabelige og sociale værdier, som universitetet er udformet.

Vores vision

At være regionalt anerkendt for karakteristisk ekspertise inden for uddannelse og forskning, en institution, der vælges for studerende og lærde, og en katalysator for en bæredygtig socioøkonomisk udvikling i Qatar.

Vores mission

Qatar University er den nationale institution for videregående uddannelser i Qatar. Det giver bacheloruddannelser og kandidatuddannelser af høj kvalitet, der forbereder kompetente kandidater, der er bestemt til at forme fremtiden for Qatar. Universitetssamfundet har forskelligartet og engageret fakultet, der underviser og udfører forskning, der adresserer relevante lokale og regionale udfordringer, fremmer viden og bidrager aktivt til samfundets behov og ambitioner.

Forskningscentre

Som en førende national institution investerer og deltager QU kontinuerligt i studier, der fremmer videnskab og samfund. Som både førende inden for fremvoksende gasteknologier og en miljøbevidst institution bestræber QUs autonome forskningsenheder på at få indflydelse på verdensplan. Universitetet planlægger at bruge sine fund til at samle et intellektuelt reservoir, der vil etablere en stærk videnbaseret økonomi i Qatar.

Center for avancerede materialer (CAM)

Center for Advanced Materials (CAM) blev oprettet i 2002. CAM er dedikeret til at give unik ekspertise inden for materialeteknologier. Centret tilbyder kyndig bistand til lokale olie-, gas- og forarbejdningsindustrier samt læringssamfundet i Qatar.

Centerets mission er at styrke og støtte tværfaglig forskning på materialevidenskab og teknik ved at gennemføre anvendte forskningsprojekter og give viden og erfaring, der imødekommer industriens og samfundets behov.

Miljøvidenskabscenter

Environmental Science Center (ESC) blev først oprettet i 1980. Qatar har en rig havkulturarv og et biologisk mangfoldigt miljø. ESC's mission er at forstå og beskytte denne dyrebare naturlige ressource til fordel for Qatari-folket.

ØSU, som det førende miljøvidenskabelige forskningscenter i Qatar, vil bruge avancerede ressourcer til at udføre avanceret forskning inden for havvidenskab (herunder fysisk og kemisk oceanografi og havbiologi); Atmosfærisk videnskab; og Earth & Terrestrial Sciences.

Gasbehandlingscenter

Gasbehandlingscentret (GPC) blev oprettet i 2007. Det er udtænkt til at udføre forskning og udvikling i områder, der er relevante for konsortiets medlemmer, og at tilvejebringe pilotanlæg til skalerbare forsøg med adskillige processer.

Centerets mission er at tackle de problemer og udfordringer, gasindustrien står overfor i Qatar og regionen. GPC leverer professionelle tjenester og ekspertise og beskæftiger sig med tværfaglig forskning med praktisk anvendelse til at imødekomme industriens, akademiens og samfundets store behov.

Laboratorium Dyreforskningscenter

LARC er det første af vivarium af sin art i Qatar. Det giver et værdifuldt aktiv for forskere, Qatar University fakultetet og forskerstuderende til at opmuntre og hjælpe deres forskningsaktiviteter og sikrer menneskeligt erhvervede og gyldige videnskabelige data inden for det biomedicinske og medicinske felt, herunder undersøgelse af biologiske processer, undersøgelse af årsagerne til sygdomme og test af nye behandlinger og behandlinger.

Centrets mission er at levere dyrehold og veterinærpleje af høj kvalitet til at støtte universitetets førende rolle inden for uddannelse og forskning såvel som det lokale forskningssamfund, når det er muligt.

Biomedicinsk forskningscenter

Biomedical Research Center (BRC) blev oprettet i september 2014. Centret er en kulmination for det vellykkede biomedicinske program, der blev oprettet siden 1984. Biomedicinsk program var det første af sin art uden for USA og var en vigtig tilføjelse til at støtte College of Pharmacy og det nyoprettede medicinske fakultet på universitetet.

Centrets mission er at yde fremragende forskningsstøtte til biomedicinske forskere i QU og Qatar gennem avancerede faciliteter og højt kompetent personale og fremme samarbejdsforskning, der fremmer den videnskabelige undersøgelse og forbedrer menneskers sundhed.

Andre QU-forskningscentre

Qatar transport- og trafiksikkerhedscenter

Vejtrafikulykker har store samfundsmæssige, sundhedsmæssige, miljømæssige og økonomiske virkninger på Katars økonomi. Den forventede stigning i befolkning og specielle begivenheder, der forekommer i Qatar regelmæssigt, har fået College of Engineering, Qatar University til at oprette et Center for trafiksikkerhedsstudier.

Centrets mission er at skabe og formidle viden omkring trafiksikkerhed og ulykkesforebyggelse ved at gennemføre undersøgelser, forskning og analyse og evaluering af trafikulykker for at identificere de grundlæggende årsager til ulykker og kritiske faktorer, der har stor indflydelse på reduktion af ulykker .

Forskningsinstitut for social og økonomisk undersøgelse

SESRI blev oprettet i oktober 2008. SESRI's mission er at levere forsvarlige og pålidelige data til vejledning i udformning af politikker, prioritering og evidensbaseret planlægning i den sociale og økonomiske sektor.

Instituttets forskningsdagsorden spænder over en lang række materielle områder af betydning for Qatari-samfundet, herunder arbejdskraft og beskæftigelse, modernisering og forskydninger i sociale værdier, uddannelse, sundhed, familiestruktur og virkningen af sociale og traditionelle medier.

KINDI Center for Computing Research

KINDI Center letter og understøtter computer- og informationsvidenskab og ingeniørundersøgelser ved Qatar University (QU). KINDI er et akronym for Knowledge Intelligence, Networked Data og tværfaglig forskning, som er centrets forskningstemaer.

Centrets mission er at betjene Qatar og Qatar University samfund ved at fremme forskningsprogrammer af høj kvalitet inden for det vitale område inden for computer- og informationsvidenskab og teknik. KINDI er en ramme for at fremme samarbejde og tværfaglig forskning, udnytte eksisterende lokale og internationale partnerskaber og give understøttende infrastruktur.

National Center for Uddannelsesudvikling

Center for tidlig barndom

Center for Humaniora og Samfundsvidenskab

Center for bæredygtig udvikling

Center for iværksætteri

Gulf Studies Center

Qatar Mobility Innovation Center

Center for Law and Development

Karriere

Velkommen til siden med karrieremuligheder på Qatar University . Gennem vores dedikerede værktøjer er vi glade for at dele med dig de nyeste jobåbninger i vores stadigt voksende liste over akademiske programmer, forskningscentre og afdelinger i verdensklasse.

Ressourcerne på dette websted giver dig mulighed for at søge i vores aktuelt tilgængelige positioner ved deres respektive kollegium eller kontor og omfatte avancerede filtreringsmuligheder for at sikre, at du finder den karriere, der passer dig.

Fordele

QUs prisbelønnede campus ligger lige nord for den smukke by Doha og tilbyder en betagende blanding af traditionel æstetik og moderne funktionalitet. Medarbejdere ved universitetet har adgang til mange splinternye, avancerede klasseværelser og centre, detaljerede og velholdte faciliteter og en kontinuerligt udvidende liste over respekterede akademiske programmer. QU er et vidnesbyrd om Katars kontinuerlige sted i lyset for dets engagement i kulturel og uddannelsesmæssig udvikling.

Andre eksklusive fordele ved QU-ansættelse inkluderer:

 • Et støttende akademisk og socialt samfund med en helårsplan for engagerende skolastiske og kulturelle begivenheder.
 • En klar vej til karrierefremgang gennem universitetets personaliserede evalueringer, der sikrer, at medlemmerne opfordres til at arbejde til deres styrke og anerkendes for deres resultater.
 • Adgang til et utroligt sortiment af akademiske biblioteker, professionelle værktøjer og avancerede IT-ressourcer.
 • Rabatter på nyttige professionelle kurser og sprogkurser fra QUs Kontor for Efteruddannelse.
 • En administration, der er forpligtet til meningsfuld planlægning, gennemsigtighed i politik og handlinger og velstrukturerede mødested for feedback og kommunikation.
 • En fremragende ansættelsespakke inklusive en konkurrencedygtig løn; personlige, akademiske og nationale helligdage; Qatari-sundhedsforsikring; børns uddannelsesgodtgørelse; boligtilgængelighed; muligheder for økonomisk støtte og mere.

Medarbejderliv

For både Qataris og udvandrere betyder livet i Qatar direkte adgang og engagement med en utrolig vifte af kulturelle begivenheder, utallige shoppingmuligheder i indkøbscentre, markeder og butikker og en uberørt kystlinje til strand- og dykning.

Som vært for FIFA-verdensmesterskabet i 2022 og som forberedelse til Qatar National Vision 2030 har Qatar nu mere at byde på end nogensinde før, som et fokus på uovertruffen vækst og international spænding.

Placeringer

Doha

Address
University Street
Doha, Doha, Qatar

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig