Læs den officielle beskrivelse

Den Banat University of Agricultural Sciences og Veterinærmedicin "King Michael I Rumænien" fra Timişoara(BUASVM) er en institution med speciale i agronomiske og veterinær videregående uddannelse, med en national og europæisk span.

BUASVM ligger i Timisoara, hovedstaden i Timis County i det vestlige Rumænien, tæt på den serbiske og ungarske grænse, ikke langt fra hovedstæderne Wien, Budapest og Beograd. Timisoara betragtes som den uformelle hovedstad i den historiske region Banat, er den vigtigste sociale, økonomiske og multikulturelle center i den vestlige del af Rumænien. I Timisoara leve sammen i harmoni mange etniske grupper såsom tyskere, ungarere, italienere, serbere og bulgarere. Byen er en kandidat til at blev, i 2021, den europæiske kulturhovedstad.

Kong Michael I Rumæniens bekendtgjort loven 617 / 1945/07/30 for etablering af fakultetet for Agronomi inden for polytekniske læreanstalter i Timisoara. Gennem reformen 1948 blev Det Naturvidenskabelige Agronomi forvandlet til Agronomiske Institute of Timisoara. Efter december 1989 har universitetet haft en kontinuerlig udvikling, præget af diversificering af domæner og specialer i den pædagogiske tilbud, på baggrunde af moderniseringen af ​​agronomiske videregående uddannelser.

På nuværende BUASVM opererer med 6 fakulteter (landbrug, gartneri og skovbrug, Agricultural Management, Veterinary Medicine, Animal Science og Bio og Bioteknologi, Food Processing Technology), i alt 27 bacheloruddannelser, 25 kandidatuddannelser og 2 forskerskoler (vegetabilske og animalske Ressourcer og Veterinærmedicin).

Det Naturvidenskabelige Landbrug i Timisoara er den ældste fakultet vores universitet. Fakultetet for landbrug, rødder i historien, beriget kontinuerligt med nye specialer, der opfylder samfundets behov, der opererer i de 6 bacheloruddannelser, 7 kandidatuddannelser og en forskerskole.

På alle disse områder og specialiseringer, er studerende trænes i dag kurser og fjernundervisning kurser (sidstnævnte er muligt for specialiseringer Landbrug og miljøbeskyttelse og Engineering i Landbrug). Det 4 års cyklus (3 år for Biologisk), er efterfulgt af eksamen eksamen, som giver titlen "Bachelor of Science i Engineering" (for de store selskaber Landbrug, plantebeskyttelse, Environmental Engineering og beskyttelse i landbrug, Landmåling og Matrikelstyrelsen, Maskiner og udstyr til landbrug og Mad Industri og Landbrug undervises på engelsk), Og "Bachelor i Biologi" (for specialiseringen Biology).

Nyder godt af tradition og fremtidige udviklingsmuligheder, specialisering Landbrug opfylder aktuelle krav inden for landbrug, uddannelse agronomer stand til at gennemføre nye teknologier og systemer for dyrkning af planter, sikre og øge jordens frugtbarhed og afbalanceret plante ernæring med respekt for miljøbeskyttelsesstandarder.

De kompetencer erhvervet af vores kandidater i Landbrug er: udvikling af bæredygtige produktions- landbrug teknologier, organisering og koordinering resultaterne af produktionsprocesserne, udvikle strategier til gennemførelse af den fælles landbrugspolitik for på nationalt plan, diagnosticering og håndtering af spørgsmål vedrørende organisering og ledelse af landbrugs- gårde, der producerer høj kvalitet biologisk materiale til multiplikation af afgrøder, analysere landbrugsjord, styring og færre midler til landbruget, der sikrer rådgivning og konsulenttjenester i landbruget.

Studerende er forsynet med nyligt moderniserede læring områder, auditorier, laboratorier, praksis laboratorier, seminarer. Student praksis foregår i forsøgsmarker og om større private bedrifter fra vestlige Rumænien. BUASVM giver uddannelses- og forskningsområder i henhold til gældende regler.

Universitetet campus modtaget en Certificate of Excellence i den bedste CAMPUS kategori udstedt af internationale videnskab og uddannelse Competition i Oxford, UK, 2014. Inden for campus, der er sovesale giver passende indkvartering i 402 værelser med omkring 1456 pladser; -en Bibliotek med bog servicering, interne og praktikant nationale forlagsvirksomhed og en international udveksling tjeneste; universitetet Cafeteria har omkring 500 pladser, og maden serveres er kendt i hele byen for sin kvalitet og rimelig pris; det Gym og sport felter (Tennisbane kunstgræs dækker systemet, tennisbane-slagger, der dækker systemet, håndbold domstol-kunstgræs dækker systemet, basketballbane-beton dækker systemet, volleyball); -en Student Dispensary som omfatter en generel medicinsk apotek og en tandhygiejne facilitet; og en Børnehave. For at ansøge om vores specialisering i Landbrug undervises på engelsk(Eller for andre specialiseringer), en studentereksamen diplom er obligatorisk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

De uddannelsesmål specifikke for specialisering Landbrug genereres af opfyldelse og gennemførelse af følgende tre mål: 1. Kognitive mål 2. Anvendt mål 3. Kommunikationsmæ ... [+]

De uddannelsesmål specifikke for specialisering Landbrug genereres af opfyldelse og gennemførelse af følgende tre mål:

Kognitive mål Kendskab til biotiske og abiotiske faktorer, der bestemmer planteavl Kendskab til anatomi, morfologi og biologi planter i landbrugssektoren økosystem Viden om biokemi, genetik og plantefysiologi Kendskab til love om landbrugets økosystem Kendskab til jord naturlige funktioner samt af resultatet af menneskelige aktiviteter, såvel som deres principper for transformation Anvendt mål Kendskab til de elementer af beskyttelse og forbedring af naturressourcerne i landbruget Viden til at forbedre sundheden for planter og planteprodukter Kendskab til den energi base og udstyr, der anvendes i landbruget Kendskab til landbrugs planteavl teknologi Kendskab til metoder til planen og kort udarbejdelse og anvendelse Kommunikationsmæssige og relationelle mål Viden om økonomiske love specifikt af landbrugsproduktionen Kendskab til moderne metoder til landbrugsdrift Viden om ledelsesprocesser, tilrettelæggelse af landbrugsproduktionen og produkt marketing Regnskab, økonomisk og juridisk viden, der gælder for landbrug mv Kendskab til aspekter vedrørende de kontraktlige forhold mellem parterne og udvikle kommunikations- og forhandlingsevner med modtagerne Psyko-pædagogisk uddannelse af lærerstaben specialiseret i domæne landbruget. Specifikke kompetencer Mastering, forståelse grundlæggende begreber, teorier og metoder inden for området og inden for specialisering; bruge dem hensigtsmæssigt i professionel kommunikation. Brug af viden på området til at forklare og fortolke forskellige typer af begreber, situationer, processer, projekter mv tilknyttet til domænet. Anvende grundlæggende principper og metoder til løsning af problemer / veldefinerede situationer er typiske for det domæne, under forhold med kvalificeret assistance. Brug standard vurderingskriterier og metoder på en hensigtsmæssig måde at vurdere... [-]
Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk